...Рум Вьо 12 години Дамуазо е смес от
румове от Гваделупа, които са отлежавали 12 години в дъбови бъчви с капацитет 190 литра в дестилерията, затова се счита за тропическо отлежаване.
Тази красива бутилка съдържа ром с много добре оформен характер. Структурата му в устата е невероятна.
МОД НА ДЕГУСТАЦИЯ
Чист. Може да бъде съчетан с екстра интензивеншоколад или екзотични сушени плодове. Чаша Арома...
...Интензивен и плодови шоколад, който ще възвиси шоколадовия мус.
СЪСТАВКИ: 0
МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Съхранявайте на хладно и сухо място, между 15 и 18 °C.
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена.
Формат: 0,5 л.
Тип вино: Сладко.
Година: 2019.
Държава: Италия.
Регион: Тоскана.
Сорт: 100% Aleatico.
Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка.
Цвят: Интензивен рубиненочервен.
Аромат: Ягода, Слива, Дива роза.
Температура: 12° C.
Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
...100% ЧИСТА ФЪСТЪЧЕНА ПАСТА, БЕЗ ДОБАВКИ ИЛИ СТАБИЛИЗАТОРИ, СЕ ПРИГОТВЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НА ПЕЧЕНЕ. ФЪСТЪЧЕНАТА ПАСТА Е ПОЛУФАБРИКАТ, ОТ ПЕЧЕНЕ, КОЕТО И ДАВА ИНТЕНЗИВЕН ВКУС И ОСТАВА ДЪЛГО ХОМЕГЕННА И КРЕМОВА. ТЯ Е ЖЕЛАНА КАТО ОСНОВНА СЪСТАВКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАФЛИ, НАМАЗКИ, ШОКОЛАД, ФЪСТЪЧЕНИ НАПИТКИ, А СЪЩО И ОТ ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛЕДДЕСЕТА И ПЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ. ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ И СЛАДОЛЕД И ПРИДАВА СПЕЦИАЛЕН ВКУС НА КАФЕ И ШОКОЛАД.
...Интензивен шоколадов кулин, десерт с пухкав шоколад отвън и нежен сърцевид шоколадов крем отвътре. Сервира се замразен и в микровълновата е готов за само 60 секунди. Всяко парче тежи 90 г, а кутията съдържа 12 кулина.
Препоръчва се продуктът да се съхранява в хладилник при -18° и да се консумира след размразяване. Не замразявайте отново.
...Кремообразна смес с типично италиански вкус. Съчетание на най-добрите кафета Арабика и Робуста с нежна сладост и богат аромат. Ароматна чаша, с едва забележима киселинност, аромати на препечен хляб, плодови и подправкови нотки и интензивен аромат на какао. Изразителен послевкус на какао, напомнящ на черен шоколад.
Състав 40% Арабика, 60% Робуста - Интензивност 10...
... шоколади, богати на вкус и аромат. Независимо дали предпочитате интензивен черен шоколад, кремообразно мляко или деликатен бял шоколад, ние имаме какво да задоволим всички небца. Открийте също нашите подправки.
... шоколад и Черен шоколад с портокал са направени от 100% фино премиум какао Arriba от Еквадор. Това изискано какао се характеризира с отличителен и неповторим интензивен вкус. Чрез закупуването на сертифицирано от UTZ какао, Höflich Schokolade подкрепя устойчивото отглеждане на какао. През последните години успешно разширихме присъствието си на германския пазар, където работим с основните дистрибуторски вериги, и сме заинтересовани да разширим нашата дистрибуторска мрежа на международно ниво.
Винаги търсим вносители, така че ако се интересувате, моля свържете се с нас.
... безопасност на храните.“
Вкус… Наситена, влажна и мека текстура с интензивен черен шоколад, покрита с леко хрупкава коричка, детайли, които обогатяват този интензивен шоколадов вкус… В зависимост от вашия избор, можете да добавите цели лешници, фъстъци или череши и горски плодове… Като последен щрих, карамелова плънка, фъстъчено масло или червен кадифен кейк… След като опитате едно парче Brownies by Limburgia, твърдим, че сладките...