Франция, Paris
...Рум Вьо 12 години Дамуазо е смес от румове от Гваделупа, които са отлежавали 12 години в дъбови бъчви с капацитет 190 литра в дестилерията, затова се счита за тропическо отлежаване. Тази красива бутилка съдържа ром с много добре оформен характер. Структурата му в устата е невероятна. МОД НА ДЕГУСТАЦИЯ Чист. Може да бъде съчетан с екстра интензивен шоколад или екзотични сушени плодове. Чаша Арома...
Франция, Carpentras
...Интензивен и плодови шоколад, който ще възвиси шоколадовия мус. СЪСТАВКИ: 0 МОЖЕ ДА СЪДЪРЖА СЛЕДИ ОТ ЯДКИ, ГЛУТЕН И МЛЯКО. Съхранявайте на хладно и сухо място, между 15 и 18 °C.
Италия, Marciano Della Chiana
... интензивен рубиненочервен цвят. Благодарение на сочния и пълен вкус, е перфектно само по себе си или с шоколад. Отлично се съчетава с зрели сирена. Формат: 0,5 л. Тип вино: Сладко. Година: 2019. Държава: Италия. Регион: Тоскана. Сорт: 100% Aleatico. Отлежаване: 6 месеца в малки дървени бъчви - 6 месеца в бутилка. Цвят: Интензивен рубиненочервен. Аромат: Ягода, Слива, Дива роза. Температура: 12° C. Идеално с: Шоколад, зрели сирена.
Италия, Vairano Scalo
...100% ЧИСТА ФЪСТЪЧЕНА ПАСТА, БЕЗ ДОБАВКИ ИЛИ СТАБИЛИЗАТОРИ, СЕ ПРИГОТВЯ ОТ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ НА ПЕЧЕНЕ. ФЪСТЪЧЕНАТА ПАСТА Е ПОЛУФАБРИКАТ, ОТ ПЕЧЕНЕ, КОЕТО И ДАВА ИНТЕНЗИВЕН ВКУС И ОСТАВА ДЪЛГО ХОМЕГЕННА И КРЕМОВА. ТЯ Е ЖЕЛАНА КАТО ОСНОВНА СЪСТАВКА ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ВАФЛИ, НАМАЗКИ, ШОКОЛАД, ФЪСТЪЧЕНИ НАПИТКИ, А СЪЩО И ОТ ИНДУСТРИЯТА ЗА СЛЕДДЕСЕТА И ПЕКАРСКАТА ИНДУСТРИЯ. ТОЗИ ПРОДУКТ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА СЛАДКИ И СЛАДОЛЕД И ПРИДАВА СПЕЦИАЛЕН ВКУС НА КАФЕ И ШОКОЛАД.
Испания, Geneto San Cristobal De La Laguna
...Интензивен шоколадов кулин, десерт с пухкав шоколад отвън и нежен сърцевид шоколадов крем отвътре. Сервира се замразен и в микровълновата е готов за само 60 секунди. Всяко парче тежи 90 г, а кутията съдържа 12 кулина. Препоръчва се продуктът да се съхранява в хладилник при -18° и да се консумира след размразяване. Не замразявайте отново.
Франция, Berre L Etang
...Кремообразна смес с типично италиански вкус. Съчетание на най-добрите кафета Арабика и Робуста с нежна сладост и богат аромат. Ароматна чаша, с едва забележима киселинност, аромати на препечен хляб, плодови и подправкови нотки и интензивен аромат на какао. Изразителен послевкус на какао, напомнящ на черен шоколад. Състав 40% Арабика, 60% Робуста - Интензивност 10...
Франция, Paris
... шоколади, богати на вкус и аромат. Независимо дали предпочитате интензивен черен шоколад, кремообразно мляко или деликатен бял шоколад, ние имаме какво да задоволим всички небца. Открийте също нашите подправки.
Германия, Berlin
... шоколад и Черен шоколад с портокал са направени от 100% фино премиум какао Arriba от Еквадор. Това изискано какао се характеризира с отличителен и неповторим интензивен вкус. Чрез закупуването на сертифицирано от UTZ какао, Höflich Schokolade подкрепя устойчивото отглеждане на какао. През последните години успешно разширихме присъствието си на германския пазар, където работим с основните дистрибуторски вериги, и сме заинтересовани да разширим нашата дистрибуторска мрежа на международно ниво. Винаги търсим вносители, така че ако се интересувате, моля свържете се с нас.
Турция, Izmir
... безопасност на храните.“ Вкус… Наситена, влажна и мека текстура с интензивен черен шоколад, покрита с леко хрупкава коричка, детайли, които обогатяват този интензивен шоколадов вкус… В зависимост от вашия избор, можете да добавите цели лешници, фъстъци или череши и горски плодове… Като последен щрих, карамелова плънка, фъстъчено масло или червен кадифен кейк… След като опитате едно парче Brownies by Limburgia, твърдим, че сладките...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play