Използване на био червено вино от Бургьо с традиционни методи. Страстни любители на лозята, ние преминахме към биологично земеделие, за да запазим околната среда и нашето тероар. Домаен Менар работи с коне, за да създаде добро био червено вино от Бургьо в долината на Лоара. Нашето стопанство, разположено в сърцето на Бургьоа, е основано през 1994 година. След като обработвахме площ от 17 хектара...
Ореланският оцет е комбинация от три елемента: температура, въздух и време. При Мартин Пурет, в игра влиза и друг фактор - качеството на използваните вина или как едно вино става добър оцет. Ние използваме само винаот най-добрите сортове на френските лозя, като тези от долината на Лоара (Каберне Франк, ...), Югозапад (Бордо, ...) или региона Шампан (Шардоне, ...). Избрани за богатството на своя букет и финес на ароматите си, тези вина преминават през бавния процес на оцетна ферментация. Френски производител на оцет....