Франция, Floressas
VIGNOBLES LAUR се намират близо до Кахор и имотът практикува устойчиво земеделие. Произвежда червено вино AOC CAHORS, розе вино от региона LOT и розе вино MALBEC.
Франция, Châteauneuf Du Pape
Домаенът на Пере Кабош е семейна изба, разположена в лозята на Шатоньоф-дю-Пап, която се предава от баща на син вече четири века. Историята му винаги е била тясно свързана с културата и цивилизацията на лозята и виното. В миналото членовете на семейството БОИСОН са имали две професии едновременно: лозар и ковач. Името на техния домейн произлиза от втората професия, тъй като пироните, които закрепв...
Франция, Saint-Émilion
ШАТО ДЕ ФЕРАН е Гран Крю Класé Сент Емилион. Винарната разполага с 42 хектара, от които 32 хектара са засадени с Мерло (75%), Каберне фран (15%) и Каберне совиньон (10%). Винарството се управлява с цел разумна фитосанитарна защита и за насърчаване на качеството на реколтата. ШАТО ДЕ ФЕРАН е ангажирано с устойчивото развитие.
Франция, Floressas
ДОМЕНЪТ ШАМБЕРТ обхваща 120 хектара лозя, земи и гори. Виноградникът заема 65 хектара (A.O.C. на Кахор) основно от сорта Мальбек. Виноградникът е най-голямото биологично лозе в Кахор. Замъкът произвежда червено вино AOC CAHORS, бяло вино VDP Шардоне и розе VDP Кот дю Лот (Мальбек).
Франция, Fronton
ШАТО КРАНСАК обхваща площ от около 150 хектара, от които 50 хектара лозя. Имотът е разположен на старите тераси на Тарн и лозята са засадени на почви от булбени, пясъчно-иловити. 49 хектара произвеждат червено вино, а 1 хектар - бяло вино, лозята са на средна възраст от 30 години. Сортовете на имота са 53% Негрет, 16% Каберне Фран, 14% Гаме, 11% Сира и 6% други сортове за производството на червено...
Франция, Pouldreuzic
Разположена в сърцето на страната Бигуден, в Бретан, занаятчийската изба Kerné е най-старата в Финстера. Днес, поета от децата, Ан, Жерар и Клод, работилницата е преобразувана в много типичен магазин, в който все още се намират старите инструменти на производителите на сайдер, доказателство за опит и признание на това наследство. Традиционен бретонски сайдер. Изба в Бретан. Ябълкови градини за сай...
Франция, Parnac
ВИНОГРАДНИЦИТЕ СЕН ДИДИЕ ПАРНАК е семейна изба, предавана от поколение на поколение. Лозята, основно от сорта Малбек, се отглеждат с правилни практики, за да се спазят естествените баланси, да се осигури тяхната устойчивост и да се произведат качествени грозда. Така ВИНОГРАДНИЦИТЕ СЕН ДИДИЕ ПАРНАК произвеждат червено вино AOC CAHORS.
Франция, Loupiac
Шато ЛУПИЯК ГОДИЕ разполага с лозе от 28 хектара, разположено на хълмовете, надвиснали над Гарона. Лозята са на средна възраст от 47 години, а тероарът е глинесто-каменист с варовит подземен слой. Сортовете на лозята включват Семийон, Совиньон и Мускател. Вините на Шато ЛУПИЯК ГОДИЕ се произвеждат по традиционен начин с ръчно бране, като същевременно се използват съвременни техники.
Франция, Belves De Castillon
ВИНОГРАДНИЦИТЕ БЕСИНО са разположени на изток от Бордо, в продължението на апелацията Сент-Емилион. Виноградниците се намират на тероари от глина и варовик, в апелациите Пюсеган Сент-Емилион и Кастийон Кот де Бордо. Така, ВИНОГРАДНИЦИТЕ БЕСИНО разполагат с 30 хектара в апелацията с контролирано наименование за произход Кастийон Кот де Бордо (ШАТО КОТ МОНПЕЗАТ) и с 5,5 хектара в апелацията с контро...
Франция, Orange
ДОМЕН GRAND VENEUR е създаден през 1979 г. от Одил и Ален Жом. Избите му се намират по пътя към Шатоньоф дю Пап. С течение на времето, Доменът се разширява и достига 70 хектара лозя в апелации ШАТОНЬОФ ДЮ ПАП, ЛИРАК, КОТ ДЮ РОН "Лес Шампавен" и КОТ ДЮ РОН. През 2003 г. е придобито ново лозе от 20 хектара: "КЛО ДЕ СИКТ", Апелация с контролирано наименование "ЛИРАК". Тази апелация, разположена на ня...
Франция, Vire Sur Lot
Разположен в завоите на долината на Лот, лозовият масив на CLOS LA COUTALE с площ от 60 хектара се простира върху алувиални тераси и варовикови свлачища, особено подходящи за отглеждане на лозя. Сортовият състав на CLOS LA COUTALE се състои от два сорта. От една страна, MALBEC, който е основният сорт с 80%, придава характер благодарение на богатството си на цветни вещества и танини. От друга стран...
Франция, Trets
Винарната Mas de Cadenet разполага с тероар, климат и специфични сортове грозде, които я класифицират като AOC Sainte Victoire. Грижата, която полагаме за отглеждането на нашите лози и нашето винопроизводство, е свидетелство за нашето стремеж към съвършенство.
Франция, Saint Mont
Винарските изби PLAIMONT се простират от подножията на Пиренеите до хълмовете на Гаскония. Нашите винари са ангажирани с примерното отглеждане на лозята, като в същото време максимално уважават околната среда. Горди с традиционните си сортове, натрупали богат опит и на върха на изискванията, те успяват да възвеличат и предложат най-доброто от своя тероар с вината си от апелациите Сен Монт, Мадеран...
Франция, Flaugnac
ДОМЕЙНЪТ КОКЕЛ е семейна винарна, разположена на червена и камениста глинесто-варовикова почва. Винарната обхваща 25 хектара лозя, от които 21 хектара са посветени на производството на червено вино AOC Coteaux du Quercy и 4 хектара са предназначени за производство на сухо, сладко и полусладко бяло вино VDP du Lot. Домаинът произвежда около 35 000 бутилки годишно.
Франция, Saint Emilion
ШАТО КАНТЕНАК е семейна изба. Семейство Роскам Брунoт притежава няколко имота, разположени в три известни апелации: - Шато Кантенак с площ от 15 хектара и контролирано наименование произход Saint Emilion Grand Cru - Шато Мулин дьо Грене с площ от 4,5 хектара и контролирано наименование произход Lussac St Emilion - Шато Ла Лозет Деклерк е Крю Буржоа от апелацията О-Мендок...
Франция, Blaye
ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА НА КАНКАВ обединяват Шато Льо Кон, Шато Ла Войл д'Ор и Шато Маркиз де Вобан. Всеки от винопроизводителите на тези шата работи по традиционен начин: обработка на почвата, селективна реколта, избите отговарят на най-строгите хигиенни норми. Целта на ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА НА КАНКАВ е да произвеждат натурално вино с много високо качество.
Франция, Libourne Cedex
Компанията HOREAU BEYLOT е търговска къща, която притежава и много бордоски имоти. Тя е единствената търговска къща в Либурн, която е преминала границата от 250 години.
Франция, Pomport
ШАТОТО ДЕ КАЙЛАВЕЛ, разположено на платото Помпор, в департамента Дордон, произвежда както Монбазилак (сладко бяло вино), така и меко бяло Бержерак, сухо Бержерак, розово Бержерак, червено Бержерак и червено Кот де Бержерак.
Франция, Salleboeuf
ШАТО ЛАФИТ МОНТЕИЛ е придобито през 1894 г. от Едуар Ейфел, син на архитекта на Айфеловата кула. Винарната на ШАТО ЛАФИТ МОНТЕИЛ се простира на 28 хектара, изложени на юг. Гроздовите сортове на винарната са 60% Мерло и 40% Каберне. Лозята са средно на 30 години. Съчетавяйки традиционна култура и разумно отглеждане, виното на ШАТО ЛАФИТ МОНТЕИЛ е с изключително качество.
Франция, Bordeaux
СЪЮЗЪТ НА БОРДОАСКИТЕ ВИНОГРАДИ обединява 1000 винари и 11 000 хектара лозя, разпределени в 4 апелации: БЛАЙ - БОРДОАСКИ ВИНОГРАДИ, КАДИЛАК - БОРДОАСКИ ВИНОГРАДИ, КАСТИЛОН - БОРДОАСКИ ВИНОГРАДИ и ФРАНКС - БОРДОАСКИ ВИНОГРАДИ. Съюзът представлява 10 % от производството на бордо вино. Общата апелация БОРДОАСКИ ВИНОГРАДИ, която беше създадена преди няколко години, се е развила добре, днес 20 % от про...
Франция, Saint-Seurin Sur l Isle
ШАТО ЛА ФАВИЕР разполага с лозе от 18,5 хектара, разположено на хълм с оптимално слънчево осветление. В средно, лозята са от 1988 година, като в него се срещат Мерло (60%), Каберне Фран (30%) и Каберне Совиньон (10%). Лозето се отглежда според принципите на разумното винопроизводство.
Франция, Soulignac
Компанията DULON е семейна винодельня, предавана през десет поколения. Днес ВИНОГРАДНИЦИТЕ DULON притежават 4 имота и разполагат с 140 хектара. Първият е разположен в Жиронда на десния бряг на Гарона, два други имота се намират на склонове и хълмове с глинесто-вапнени почви в региона Между Двете Морета, а четвъртият имот е разположен в известната апелация Сент Емилион Гран Крю.
Франция, Gironde-sur-Dropt
YVON MAU е търговска компания за вино от Бордо, дъщерно дружество на групата FREIXENET. YVON MAU присъства в 160 държави, реализирайки повече от половината от оборота си на износ. Със своя богат опит и експертиза, асортиментът на YVON MAU постоянно се развива, за да отговори най-добре на очакванията на потребителите.
Франция, Beaune Cedex
Алоxе-Кортон, Оксе-Дюрес, Бакхус, Батард-Монраше, Божоле Гранд Кло де Лоаз, Божоле, Божоле Вилаж Комб О Жак, Божоле Вилаж Примьор, Божоле Вилаж, Бон Аигро, Бон, Бон, Бон Аво, Бон Бушерот, Бон Бресан, Бон Бресан, Бон Сент Винь, Бон Шуашьо, Бон Кло дьо Кушеро, Бон Кло дьо Урсул, Бон Фуло, Бон Грев Льо Кло Блан, Бон Грев, Бон Пертюизо, Бон Премиер Крю, Бон Премиер Крю, Бон Тьорон Домен Гадже, Бон Тьо...
Франция, Trespoux-Rassiels
MAS DEL PERIE се намира на най-високите хълмове на Кахорс, а Малбек е основният сорт грозде. В MAS DEL PERIE, земеделието е био-динамично и уважава околната среда. Винификацията на гроздето в избата се извършва естествено, без добавки, а съпроводът на виното до неговата зрялост, в бетонни съдове, бъчви и фудри, следва неговата индивидуалност.
Франция, Eymet
От 1921 г. компанията Jean Louis PARSAT е търговска къща за вино. Тя е и специалист в опаковането в Bag-in-Box.
Франция, St Sauveur
ШАТО ФОНТЕСТО е разположено на 50 км на северозапад от Бордо. Винарната се състои от 32 хектара лозя с средна възраст 25 години, разположени на пясъчно-гравийна почва върху варовикови пластове, засадени с благородни сортове от Медок: 60% Каберне Совиньон, 29% Мерло, 10% Каберне Фран и 1% Petit Verdot. Вините се продават на 80% на износ под различни марки, включително Шато Фонтесто (Crû bourgeois) ...
Франция, Saint-Emilion
ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА FABRIS, разположени в Сент Емилион, разполагат с 40 хектара лозя на 5 различни контролирани наименования за произход. Винята се произвеждат с традиционни методи, а ВИНОПРОИЗВОДСТВАТА FABRIS се ангажират да отглеждат с уважение към околната среда. Винята се предлагат на пазара в Съединените щати, Япония, Китай, България, Италия, Белгия, Швейцария и Австралия.
...наречен мъст, се спуска в избата след седиментация и се поставя в бъчви, в които ще протече алкохолната ферментация. За червените вина, гроздето се частично отделя от дръжките (целта е да се разделят зърната от дръжките); след това те мацерират в съд (предпочитано дървен) в продължение на седмица или повече в зависимост от реколтата. Тази фаза позволява извличането на танини и цвета, съдържащи се в кожата на гроздето. Когато съдовете достигнат температура около 16-18°C, активността на дрождите започва и алкохолната ферментация.
Вирген де лас Виняс Бодега и Алмазара е основана през 1961 година в местността Томелосо, Испания. С годишно средно производство от 150 милиона литра бяло и червено вино, бутилираме около 12 милиона бутилки годишно. Основните клиенти са от Франция, Италия и Германия, докато също така се разпространява в други части на Европа, в Япония и в Китай. Качеството на вината е признато с множество международни награди. Ние сме в непрекъснато търсене на подобрение и бъдещ растеж.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play