...Прясната яйчена талиатели е дълга паста, известна по целия свят със своята текстура, вкус и размер. Символ на емилианската кухня, тя е изключително универсална и може да се използва в безброй приготвяния. Идеална е с рагу (месен сос), гъбен сос или сос с трюфели, а също така е също толкова вкусна с прости доматени сосове.
... пресна яйченапаста "Таглиателе" 500 г
1 пакет пресна паста "Фусили Наполетани" 500 г
Общо пакети в кутията: 12
Общо тегло: 4,5 кг
Предполагаемо време за доставка: 14 дни след поръчката
Висококачествени продукти, за да предоставят на клиента отличен продукт.
Суровините са внимателно подбрани, за да направят пастата винаги оптимална.
Тези продукти са подходящи за всякакви подправки: плънките в тестото са адаптивни към всякакви сосове.
...Семолина от твърда пшеница, яйца от свободно отглеждани кокошки
Този тип паста се готви за 9 минути и е по-дебела паста.
Тя ще се залепи особено добре за вашите сосове.
... функциониране на храносмилателния тракт, както и витамин E. По време на готвене, пастата запазва своята хранителна стойност, ценните качества на зърното и не се слепва или става кашиста. Яйчната паста придава на храната нов изискан вкус. Яйцата съдържат съответна концентрация на лесно смилаеми аминокиселини, мазнини – фосфолипиди, по-специално лецитин, холин, витамини и микроелементи. Лецитинът регулира...
Industria Alimentare Pallante, водещ италиански производител на паста с богато наследство от четири поколения, се гордее с предлагането на артезанска паста с най-високо качество на клиенти по целия свят. Нашето модерно съоръжение в Фисчиано, Салерно, безпроблемно съчетава традиция и иновация, произвеждайки до 16,000 кг паста дневно, използвайки само най-добрите суровини и напреднали технологии.
С...
... години търговски алианс с мултинационалната компания Webcor Group, благодарение на което разширява търговските си възможности, насочвайки погледа си към африканския и близкоизточния пазар. Заводът разполага с производствено отделение, което произвежда различни видове паста: паста от семолина, макарони, трикольорни пасти, тортели, суха пълнена паста, ригате пенне, спагети, талиатели, яйченапаста...
Ако търсите икономичен продукт, не посещавайте нашата страница. Ние сме реалност, основана само на изключително високо качество на нашите продукти, в съответствие с традицията на тосканската прясна яйченапаста и по-специално на ръчно приготвената прясна пълнена паста, като класическия ръчно затворен тортелло с месо. Изборът на първокласни суровини ни поставя в ниша на сектора, в контекста на...
... собствена марка и частни етикети. В момента Рискоса има няколко стабилни отношения с най-важните вериги, които покриват 45% от общия оборот. Друг важен търговски канал за класическите и специални форми е HoReCa, ресторантьорството и биологичните ресторанти. В Италия Рискоса продава и на традиционните търговски канали.
Произвежда
Ориз, Бисквити, Гнездички, Яйченапаста, Биологична паста, Цялозърнеста паста, Семолини и брашна, Семолна паста, Паста със спанак, Консервирани домати.
Г-н СКИРЕ 'ИТАЛО, старши директор по продажбите. тел. 004,0729818823...
Зини от 1956 г. произвежда прясна паста и замразени сосове с авангардна технология IQF. Асортиментът от прясна паста включва рецепти за пълнена паста, яйченапаста, пасти за печене, полента и гноко, гордостта на компанията, с годишно производство над 6 милиона килограма. Зини предлага и линия замразени сосове на парченца, налични в основните рецепти на италианската традиция.