...Еквивалент на 33 белтъка на кг. Белтъкът засладкарство се използва при приготвянето на меренги, макарони, мусове, сладкиши... Продукт, получен от яйца, снесени във Франция.
Бутилка от 1 кг, 2 кг или 5 кг.
...Пастьоризираният течен органичен яйченбелтък е основен продукт за здравословни рецепти, смутита, сладкарство и нискомаслени приготвяния. Използва се основно в канала horeca, включително хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг, този продукт предлага висока емулсия, която подобрява текстурата и консистенцията на рецептите. Неговото високо качество и ангажимент към устойчивостта го правят основна...
... и др.). Labtenders е също така единственият настоящ производител на прясно AQUAFABA във Франция, растителен заместител на яйченбелтък, който е подходящ както за кухнята, така и за бара или сладкарството. Като одобрени складодържатели, ние сме напълно упълномощени да разработваме линии от алкохолни или безалкохолни продукти, съобразени с вашия имидж.