Франция, Ploërmel Cedex
...Еквивалент на 33 белтъка на кг. Белтъкът за сладкарство се използва при приготвянето на меренги, макарони, мусове, сладкиши... Продукт, получен от яйца, снесени във Франция. Бутилка от 1 кг, 2 кг или 5 кг.
...Пастьоризираният течен органичен яйчен белтък е основен продукт за здравословни рецепти, смутита, сладкарство и нискомаслени приготвяния. Използва се основно в канала horeca, включително хотелиерство, ресторантьорство и кетъринг, този продукт предлага висока емулсия, която подобрява текстурата и консистенцията на рецептите. Неговото високо качество и ангажимент към устойчивостта го правят основна...
Франция, Paris
... и др.). Labtenders е също така единственият настоящ производител на прясно AQUAFABA във Франция, растителен заместител на яйчен белтък, който е подходящ както за кухнята, така и за бара или сладкарството. Като одобрени складодържатели, ние сме напълно упълномощени да разработваме линии от алкохолни или безалкохолни продукти, съобразени с вашия имидж.

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play