...Френски лещи, конфитюр от патица, бут от Франция, свинска наденица от Франция, конфитюр от свинско месо от Франция, свински корички, готвен сос, чесън, домат, сол, пипер, подправки.
СЪВЕТ ОТ ШЕФА:
Реших да приготвя лещите като касулет.
Просто ги загрявам в глинен съд, във фурната, където добавям ½ чаша вода.
Наслаждавам се на тях с Минервуа и лека зелена салата с чесън.
Според легендата, ако се консумират на 1 януари, лещите ни носят пари през цялата година.
Ако се консумират в началото на всеки месец, те ни носят желязо.
...необходимо за приготвяне. Така че, просто бързо сварете зеленчуците, добавете малко шунка или пилешко и малко майонеза и се насладете на истински празник.
Нетно тегло: 450 г
Енергия: 182 kJ/43 kcal
Въглехидрати: 8,03 г
Общо захари: 2,16 г
Мазнини: 0,23 г
Наситени мастни киселини: 0,01 г
Протеини: 2,16 г
Сол: 0,058 г...
...сол
Благодарение на балансираната си рецепта, тя е идеална за хора, които се грижат за фигурата и/или здравето си.
Тази палачинка е добре изпечена с цел запазване.
Консумира се студена в сандвич, или за закуска и следобедна закуска (намазана с масло или с шоколад, конфитюр...) и пълнена за обяд и вечеря.
Идея за ястие:
За ястието можете да я напълните с всичко, което можете да си представите:
- масло, грюер, шунка, яйце,
- масло, пушена сьомга, лимонов сок
- сирене, салата
- наденица
- пушен бекон
- с малки зеленчуци...
...{"ingredients":["- 97 % Вино оцет от старо бяло вино*","- 3 % Натурален аромат","- * Произведен от грозде от биологично земеделие","- Приготвен в дъбова бъчва","- Непастьоризиран"],"usage_tips":["Със салата от ендивия с орехи, рокфор или салата от лобода.","Този оцет ще обогати вашите коледни салати с ендивия, шунка, емментал и пресни орехови ядки.","Този продукт е без алергени и консерванти."],"availability":["Този продукт е наличен също в кубчета от 3-5-10 литра, в бъчка от 220 литра и в контейнер от 1000 литра по запитване.","Също така в 25 cl."]}...
... продукти са нашите гурме крокети, които произвеждаме в различни размери и вкусове:
- Иберийска шунка
- Boletus edulis
- Синьо сирене
- Треска
- Конфитюриран праз, фурми и моркови
- Гамбас ал ахийо
- Крокети без чоризо (100% растителни)
- Крокети от тиква с къри (100% растителни)
Имаме и крокета, която е специално предназначена за приготвяне в фурна или въздушен фритюрник. Перфектен продукт за бизнеси, които нямат отвеждане на дим в интериора.
... предлага някои решения за "малките гладове": салати, пушена сьомга, арденски шунка, стек или ростбиф с пържени картофи и салата, спагети, сладолед и разнообразни десерти. Ресторантът посреща дневните гости, но също така е подходящ за празнуване на семейни тържества, като комунии или рождени дни, корпоративни семинари и др. С удоволствие ще ви предложим предложение, съобразено с вашите желания и бюджет.