...Шоколадово фондю. 370 x 360 x 195 мм. Дизайн CNS 18/10.
С електронно управление на температурата до 50°C, разлика в температурата +/-1°C. Вместимост: 8 литра. Включва 1 GN-вложка 2/3-100 с решетка и GN-капак. E-връзка: 230V/1,8kW.
Основана през 1975 г., SUPREME IMPORTS е станала глобален лидер в 5 ключови категории: батерии, осветление, уелнес, вейпинг и напитки. Вече над 40 години, Supreme изгражда репутация за професионализъм и иновации, движена от отдаден екип, ангажиран да предоставя услуги от първокласен клас.
От нашата централа в Манчестър обслужваме пазари в Европа и извън нея, използвайки нашите всеобхватни възможн...
... привлекателен, колкото и апетитен. Луксозна пласт от богато млечно шоколадовопокритие обгръща симфония от вкусове, дразнейки вкусовите ви рецептори и подготвяйки сцената за извънредно изживяване.
Когато направите първата си хапка, пригответе се да бъдете удивени от несравнимото взаимодействие на текстури и вкусове. Хрупкавият вафлен слой предлага удовлетворяващ хрупкав звук, докато кадифената...
...ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МАШИНАТА:
• Производствена линия, състояща се от четири станции:
- Два автоматични инжектори.
- Една автоматична дозираща машина за шоколадовопокритие.
- Устройство за разпределяне на топинга върху покритието.
• Едно единствено ухо поддържа инжекторите и дозиращата машина загрети, така че продуктът да се поддържа на стабилна температура, при която дозирането е гладко и...
"DIAMANT-93" Ltd. is a family-owned Bulgarian company founded in the year 1996. For more than 25 years, the company has managed to establish itself as one of the biggest confectionery manufacturers in Bulgaria with sales in Europe and Middle East.
Our success is a result of continuous research and original ideas, as well as our policy to be open and flexible in developing, producing and providin...
...обработено с шоколадово масло, е изключително здраво и издръжливо и ще издържи много години.
Масивният орехов плот и стилните дървени крака създават модерен и елегантен вид.
Тази маса е перфектна за трапезария, кухня, всекидневна или офис.
Номер на артикула: MS1031
ДЪЛЖИНА: 166 см
ШИРИНА: 80 см
ВИСОЧИНА: 75 см
Материал: Масивно орехово дърво и шоколадово масло
Производство: Ръчно изработено
Дизайн: Модерен и елегантен
Области на употреба: трапезария, кухня, всекидневна или офис
Грижа: Лесно за почистване...
... производството
4. Възможност за производство на разнообразие от продукти с подправки или шоколадовопокритие
5. Възможност за производство, например, на картофени чипсове и др., използвайки различни гранули, картофи, боб и др.
За повече информация, моля свържете се с нас !!
Благодаря...
...Картон за великденски яйца с персонализируем рекламно покритие, пълнен с еднородни видове.
Забележка: с допълнителна вложка, отпечатана в 4 цвята, с дизайн на трева.
Lindt Lindor Мини-яйца - Смес от мини-яйца Lindt Lindor, цветно смесени (пълномаслено, нежно горчиво и бяло шоколадово с деликатна плънка (40 %))
Продукт ID: 110109282
Единица: брой
Мин. количество за поръчка: 240
Експрес: Не
Формат: около 75 x 52 x 43 мм
Тегло: около 29,2 г
Срок на годност: около 3 месеца при правилно съхранение
Срок на доставка: около 15-20 работни дни след одобрение на печата
VE-картон: 48...
... шоколадови трюфели са направени с най-добрите съставки, като постоянно следим тенденциите.
Стандартните асортименти от шоколадови трюфели са или покрити с прах, или с стърготини. Трюфелите се произвеждат и опаковат в нашата фабрика под нашата марка, Lemaître.
Нашите вкусни шоколадови трюфели могат да бъдат доставени и в различни кутии като частна марка. По ваше желание можем да адаптираме нашия трюфел, за да отговаря на 'вашия пазар'.
Трюфелът с млечно шоколадовопокритие и трюфелът с какаов прах са нашите най-продавани.
От 2005 г. се фокусираме върху разработването на концепции.
...Уникална комбинация от бисквитка, кремообразна плънка и шоколадовопокритие, това е изкушаващо лакомство, което ще искате да споделите с вашето семейство и приятели.
Налични разновидности:
Arnotts Tim Tam Original
Arnotts Tim Tam Chewy Caramel
Arnotts Tim Tam Dark
Arnotts Tim Tam Double Coat
Arnotts Tim Tam White
Arnotts Tim Tam Messina Choc Mint
Arnotts Tim Tam Sunshine Coast Strawberries...
... покритие на шоколад предлага широк работен обхват и е изключително лесна за зареждане на продукта. Разтоварването се осъществява чрез завъртане на лентата в обратна посока. Машината е оборудвана с колектор за изливане на шоколад и система за претегляне, а благодарение на PLC контрола, процесът на покритие е автоматизиран.
Лентовата машина за покритие намира все по-широко приложение в съвременната индустрия. Ефективността, лесната употреба, високият капацитет и автоматизацията правят тази нова техника за покритие привлекателна алтернатива.
CENTRALE D, заведение, разположено в Сент-Етиен, е търговец на едро на хранителни стоки за професионалисти и частни лица. CENTRALE D предлага широк избор от хранителни продукти и опаковки както за професионалисти, така и за частни лица.
При CENTRALE D ще намерите цял асортимент от хранителни продукти:
- в нашето Пространство за пресни продукти: сирена, млечни продукти, плодове и зеленчуци, меса ...
...Охлаждащ тунел
– Нашият охлаждащ тунел се използва за охлаждане на бисквити с шоколадовопокритие, желе, нуга, фондан и подобни продукти.
– Ширини на лентата: 400, 600, 800, 1000, 1200 мм
– Охлаждащото устройство е в средната част на тунела. Два вентилатора осигуряват необходимия въздушен поток.
– Температурата в тунела се контролира от цифров термостат.
– Температурата в тунела може да бъде до 0...
...Snickers е популярен шоколадов бар, който за първи път е представен през 1930 г. от Mars, Incorporated. Той се състои от слой нуга с карамел и фъстъци, всичко обвито в млечен шоколад. Snickers е известен със своят засищащ и вкусен вкус и затова е популярен сред любителите на шоколад по целия свят.
Комбинацията от дъвчава нуга, лепкав карамел, хрупкави фъстъци и нежно шоколадовопокритие...
Натуркрис беше основан през 2019 г. с идеята да предлага CBD продукти с най-високо качество на достъпни цени за всеки и по този начин да подобри живота на нашите съграждани по естествен начин. Ние придаваме изключително значение на устойчивостта и на производството на най-добрия възможен продукт, като същевременно натоварваме планетата възможно най-малко.
Нашият сервиз включва:
- Продукти с частн...
Norevo GmbH е утвърден производител и доставчик на естествени суровини и специализирани съставки за хранително-вкусовата и напитковата индустрия, фармацевтичния и козметичния сектор, както и за технически приложения. От естествените суровини – Гума арабика, Агар-агар, Мед, Агавен сироп, Екстракт от лакрица и восъци – до индивидуализирани качества и продуктовата линия Confectionery Performers, Nore...
...Шоколадовият глазур е част от нашата гама от топли глазури. Той е съставен от белгийски черен шоколад (10 %) и какао на прах (9 %), според традиционна занаятчийска рецепта. Благодарение на специфичната си вискозитет, можете лесно да създадете тънък слой с перфектно шоколадово и блестящо покритие. Готов за употреба след загряване до 40-50°C/104-122°F (в зависимост от идеалната вискозитет за желаното приложение), без добавяне на вода. Позволява пълно покритие на всички форми и може да се използва за много приложения, като например перфектно завършване на торта или за потапяне на плод.
...Шоколадово-Карамелна Вкусова Експлозия
Открийте с нас гениалната комбинация от невероятно сладък карамел и супер кремообразно фъстъчено масло. За да направим всичко още по-добро, сме го коронясали с божествена 36% млечен шоколад.
ALINE CHOCOLATIERE преоткрива класиките на шоколадовите сладкиши в стил бастиен. Това е цяла Корсика в шоколадови лакомства: деликатно съчетание между съкровищата на Острова на красотата и добрия шоколад, чрез мед, цитруси, лешници, съкровища от маки и емблематичните Канистрели, които ни връщат в детството и обещават изненадващи и новаторски вкусови преживявания.
Преди няколко години сестрите Джа...
... Creasweet, може да се използва за пълнене на множество конфекционни форми, като например тестени лодки и бисквити с плодови бонбони.
Възможни са разнообразни вариации:
Различни видове сандвич бисквити с всякакви възможни пълнежи.
За получаване на различни вкусове могат да се прилагат множество видове комбинирани продукти, като например бисквити с желе пълнежи, плодови бонбони с шоколадовопокритие, бисквити, покрити с шоколад, конфитюр или желе, и пяна върху бисквити.
... повърхност за блестящ шоколад и леко грапава повърхност за матов шоколадов ефект.
Можете да добавите блясък на вашите шоколадови възли с нашите метализирани спрейове или липосолубилни оцветители.
Нашите форми за боровинки от кристален PVC можете да намерите в категорията "форми за торти", а нашата гама от шоколадовопокритие Barry в "суровини".
Състав: Инжекционна пластмаса с дебелина 1.5 мм, за повишена устойчивост и дълготрайност.
Съвет за употреба: Препоръчваме ви да напълните
Референтен номер: F1505
В наличност: 666 продукта
Размери: 83x83x5mm...
...Произвеждаме автоматизирани интегрирани производствени линии за мюсли барове, закуски, плодови барове, зеленчукови барове, ядкови барове и гранола барове.
Линиите включват автоматизирани групи: доставка на съставки, готвене, формиране, охлаждане, рязане, шоколадовопокритие, декориране, опаковане.
В зависимост от приложението, предлагаме автоматизирани и полуавтоматизирани линии с различна производителност.
Възможно е завършване с автоматични системи за подаване.
...Гуртите на група 700 са много леки и се отличават с особено добро праволинейно движение. Те са отлични за леко транспортно оборудване и се използват предимно в хранителната индустрия, например за хлебни изделия. С формово заключващо задвижване, тези гурти могат да се използват и в течни среди, например при нанасяне на шоколадовопокритие.
Дебелина на жицата Ø мм: 0,9 до 2,0
Дължина на мрежата мм...
...След всички бариери на изкуството
Ако се питате: Какви видове протеинови барове мога да очаквам от производител на поръчки? Отговорът при нас е: почти всички, които желаете.
Нуждаете ли се от вегански варианти без шоколадовопокритие или напълно класически протеинови барове? Искате ли да бъдат хрупкави или кремообразни? Какво ще кажете за изключително високо съдържание на протеин до 65 %? Или...