От 1960 г. нашият екип от шоколадови майстори произвежда хиляди шоколади всяка година, винаги спазвайки традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено пралине, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на пралинето и качеството на готовия продукт.
...Листът за трансфер на шоколад с малки цветя от череши ще ви позволи да добавите личен щрих към вашите бонбони и шоколадови декорации.
Използван от физически лица и професионалисти, листовете за трансфер на шоколад позволяват декориране на шоколадови бонбони, както и на шоколадови елементи за декорация на сладкиши или десерти.
За да различите ароматите на вашите бонбони, можете да използвате...
Добре дошли в DISTRAZUR, вашият търговец на едро за деликатеси. Вече повече от 25 години обслужваме традиционната търговия с постоянна грижа да предлагаме качествени продукти, адаптирани към нашите клиенти и различни от веригите на голямото разпространение. Нашата марка, Les Saveurs du Clavon, привлича най-взискателните гурмани. Тя е лесно разпознаваема и гарантира селекция от вкусни, фини и делик...
...Ритонка Горчив шоколад - Манго, Череша с 60% съдържание на какао. Тъмният горчив шоколад има прекрасно аромa и деликатен нюанс на цветя. Изработен от какаови зърна от Западна Африка, обогатен с кисели череши и сладко манго, той създава перфектното дуо.
Горчивият шоколад прекрасно се съчетава с силно вино.
Хранителните стойности подлежат на колебания в зависимост от суровините и производствения процес.
Може да съдържа следи от мляко и ядки.
Съхранявайте на сухо и защитено от светлина място, предпочитано при температура от 12-20 °C.
95g: Шоколадова плочка...
Ние сме сладкари от баща на син от 1919 година. Скоро ще отпразнуваме 100 години, а семейната ни история вече е дълга. Специализирани сме в плодови кейкове, брауни и други специалитети. Разполагаме с изискана коледна гама, включваща кейкове, брауни и бучки. Рецептите ни постоянно се усъвършенстват, за да отговорят на вашите очаквания. Любовта към вкуса и традицията са вкоренени в нашите методи. Особено внимание обръщаме на произхода на нашите съставки: френска пшеница, череши от Прованс, сол от Геранд...
...Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или...
...Създадена в Брюж през 1990 г., компанията LE BOUCHON DE BORDEAUX е малка семейна фабрика, специализирана в производството на малки сладкиши и бисквити. Основният продукт на компанията "Le Bouchon de Bordeaux" е бисквитка с форма на тапата на бутилка вино. Асортиментът на "Bouchons de Bordeaux" се е разширил, предлагайки различни вкусове. Компанията предлага също и Canelous (форма на шоколадови канелета), шоколади и guinettes (малки череши, покрити с ароматен фондан с арманяк и шоколад). LE BOUCHON DE BORDEAUX продава своите продукти във Франция и на международния пазар.
Пекарна Лемменс е семейна фирма, в която вече работи третото поколение. Ние предлагаме широк асортимент от хляб, всички видове хлебчета, сладкиши и торти. Имаме голямо разнообразие от шоколадови бонбони Arosa. Но специалитетът на Пекарна Лемменс станаха влайенслагите, наред с традиционната пекарна. Асортиментът от торти за влайенслагите е ограничен до ориз, ябълки, сливи, кайсии, череши и нуга...