Белгия, Bruxelles
...Традиционната рецепта за гофрети Пеги се предава от поколение на поколение през годините. Днес асортиментът се е разширил, за да предложи нови и вкусни аромати. Нашите сладкари са създали множество разновидности, като гофрети с шоколадови парченца, с кленов сироп, с спекулос или дори 100% веганска рецепта, която ще впечатли с близостта си до оригиналната гофрета. Работилниците Пеги разполагат и с отдел за развитие, който да проучва вашите различни проекти. 100% натурални продукти, без оцветители и консерванти.
...Шоколадови магазини, сладкари: Санди, вносител на подаръци, ви предлага този великолепен контейнер, който да напълните с лакомства! Референтен номер: VC127I Размери: 13 см...
Франция, Patornay
...Тази бяла, набрана овална кутия "паспарту" се използва като подложка за вашите изделия, като тарталети, еклери… Тя позволява да подчертаете вашите сладкиши, но също така защитава вашата сладкарска кутия и дъното на вашето изделие. Използва се от сладкари и шоколадови майстори. Код: T88BL Материал: Хартия Размер: 105 x 40 x 25 ( ø x h в мм)...
България, Varna
...Нашата услуга за производство на лешникова паста създава гладка и кремообразна паста от леко, средно или много печени лешници. Тази паста е известна със своят чудесен вкус и аромат, което я прави търсена съставка в шоколадови, сладкарски и сладоледени продукти. С нашата услуга за производство на лешникова паста можете да произведете висококачествена паста, която добавя богат, ядков вкус към...
Франция, Objat
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти. Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
Франция, Talant
...Книгата с рецепти "Шоколад Ô Шоколад" предлага рецепти от Жан Филип Уалсер, за любителите на шоколада. Една глава е посветена на основните техники на темпериране, тайните на глазурата... Тази книга с рецепти е предназначена както за начинаещи, така и за по-опитни сладкари. В нея ще намерите вкусни рецепти като шоколадова маршмелоу, шоколадови еклери с хрупкава нуга и карамелова глазура, шоколадово кокосово флан... Референция: BEL25 В наличност: 13 продукта Размери: 140 страници Език: Френски...
Обединеното кралство, Manchester
... сладкари, тези зърна са перфектни за създаване на богати, плътни шоколади, премиум съставки за печене или артезански какаови продукти. Със своята силна вкусов профил и последователно качество, нашите какаови зърна са проектирани да подобрят вашите предложения и да увеличат удовлетвореността на клиентите. Партнирайте с нас, за да повишите вашата марка с изключителния вкус и качество на нашите какаови зърна от най-висок клас.
Франция, Pierrelatte
...Хоризонталната опаковъчна машина Flowpack WIKI е електронно управлявана опаковъчна машина, която осигурява перфектно херметично опаковане на въздуха. Това е универсално оборудване, което може да бъде инсталирано в ограничено пространство благодарение на малките си размери. Тя е особено подходяща за работа с малки продукти. WIKI е идеалната машина за шоколадови производители, сладкари...
Франция, Nice
...Независимо дали сте главни сладкари, производители на сладолед, шоколадови майстори или ресторантьори, възвишете вашите кулинарни творения с нашата премиум гурме ванилия от селекцията Matoy или селекцията Enjana. С високо съдържание на влага и ванилин, ванилията е мека и мазна. Много ценена и желана от готвачите, тя ще трансформира вкусовете на вашите творения. Размер (см): 14 до + 20 см Ванилин (%): 1.4 до 2.4 Влага (%): 30 до 37...
Франция, Brunoy
...Разпознаваема по черния си цвят, който преминава в кафяво, и с блестящ и мазен вид, гъсеницата от ванилия бурбон има рядка дължина от 18 до 20 см. Плътна и желаната с влажност от 30% до 38% и съдържание на ванилин между 1.6% и 2.4%, тази изключителна бурбон ванилия ще придаде на вашите ястия шоколадови нотки с интензивен вкус на ванилия. Количество: 3 гъсеници Тегло: 18 г...
Франция, Vernosc-Les-Annonay
...Специалист в трансформацията на кестена, CONCEPT FRUITS ви предлага нова ексклузивна гама от препарати на основата на кестени в практична и иновативна опаковка за професионалисти в ресторантьорството (пекари, сладкари, сладоледари, конфитюри, шоколадови производители, ресторантьори, кетъринг...). CONCEPT FRUITS е разработил специално гама от незаменими продукти за успеха на вашите приготовления...
Франция, ARGENTON SUR CREUSE
...Шоколадов фондан, мини-кейкове или брауни, селекция от рецепти в индивидуален формат, за да се увеличат възможностите за консумация, както в десерт на чиния, така и в удоволствие за следобедна закуска или в оферта за снакс. Професионализмът и уменията на Мишел Кремер днес са признати от всички канали, които предлагат сладкарски изделия и от професионалистите в хранителната индустрия: · Хлебари-сладкари · Хотелиерство и ресторантьорство · Кетъринг · Търговия на дребно Мишел Кремер е присъства навсякъде, където думата гастрономия има значение.
Франция, Saint Lambert De La Potherie
...Тази шоколадова фонтана е специално изработена от неръждаема стомана и разполага с функция за поддържане на шоколада топъл. Тази фонтана е подходяща за 700 г шоколад. За максимална безопасност, тази шоколадова фонтана с 3 каскади има отделни превключватели за мотора и нагревателния елемент. Тази професионална шоколадова фонтана е идеална за шоколадови майстори или сладкари. Мощност: 230 V / 275 W Размери: 210 x H 390 мм...
Белгия, Kessel
Дайте на вашите най-вкусни десерти и сладкиши перфектния завършек с шоколадовите декорации и чаши на Dobla. За да предоставим нови импулси на индустрията, работим в сътрудничество с утвърдени сладкари и готвачи за разработването на креативни, иновативни и изненадващи шоколадови декорации. Независимо къде се намира вашият бизнес по света, Dobla ви предлага висококачествени продукти. Доставката на...
Франция, Yvetot
Ние сме сладкари от баща на син от 1919 година. Скоро ще отпразнуваме 100 години, а семейната ни история вече е дълга. Специализирани сме в плодови кейкове, брауни и други специалитети. Разполагаме с изискана коледна гама, включваща кейкове, брауни и бучки. Рецептите ни постоянно се усъвършенстват, за да отговорят на вашите очаквания. Любовта към вкуса и традицията са вкоренени в нашите методи. Особено внимание обръщаме на произхода на нашите съставки: френска пшеница, череши от Прованс, сол от Геранд...
Лубека е водещ производител и доставчик на марципанови суровини и нуга, шоколадови покрития, както и на бадемови и лешникови препарати. Като полуфабрикати за последваща обработка, ние доставяме нашите продукти от Любек в над 50 страни по света. Нашите клиенти са сладкари и пекари, шоколатиери и патисьери с високи изисквания към качествените полуфабрикати за тяхната работа. Освен това произвеждаме...
Франция, Chalon-Sur-Saône
... комплекти за рязане с водна струя за хранителната промишленост (сладкиши, пресни и замразени продукти). Например, ChefCut, компактна машина за рязане с водна струя за сладкари, шоколадови производители, кетъринг и хранителни индустрии, позволява много прецизни разрези на пресни или замразени продукти, в произволна форма. Машините за рязане на HYDROPROCESS се използват също и от производствените...
Белгия, Lebbeke
Barry Callebaut е най-голямият производител на шоколад в света. Клиентската база на Barry Callebaut включва мултинационални компании, национални марки и занаятчийски потребители на шоколад (шоколадови производители, сладкари, пекари и кетъринг компании). Освен производството, компанията също така провежда изследвания на шоколадови рецепти: през последните години те например пуснаха шоколад, който е приятелски настроен към зъбите: шоколад с високо съдържание на антиоксиданти (продаван под марката Acticoa).
Белгия, Antwerpen
DelRey е вече повече от 60 години символ за любителите на шоколад в Антверпен. Всеки ден топ шоколатиери и сладкари създават по занаятчийски начин в собствената си работилница ексклузивни пралини, бисквити, сладкиши и сладоледени торти. DelRey произвежда пралини, ентреме, макарони, сладолед и сладоледени торти, сватбени торти и шоколадови творения.
Белгия, Stembert
От повече от 40 години произвеждаме и търгуваме с всички видове опаковки. Специализирани в хранителната опаковка, нашият асортимент от продукти е насочен към хлебари, сладкари, шоколадови производители, сладоледари, кетъринг услуги, производители на сирене, месари,… През тези много години разработихме и широка гама от опаковки за подаръци. За да следим развитието на пазара и новите тенденции...
Франция, Gemenos
Гираудон е история на семейство, на запалени хора, на техници и търговци. История, която започва да се пише през 1890 г. в Марсилия. От 130 години, през 2020 г., ние осигуряваме на професионалистите от хранително-вкусовата индустрия, сладкари, шоколадови производители, производители на сладолед, ароматизатори, фармацевтични и химически лаборатории, занаятчии, дистрибутори за хлебарници и...
Белгия, Harelbeke
Ranson е не само търговец на едро, но и производител на 3 групи хлебарски продукти (марципан, шоколадова декорация и смеси), както и вносител и износител на различни суровини и различни видове плодове за индустриална употреба. Отделът за нехранителни стоки осигурява доставки на малки материали, декорации и опаковки за същата целева група клиенти: хлебари, сладкаришоколадови производители и...
Белгия, Essen
Шоколадерия Иккс е производител на ръчно изработени, ексклузивни и висококачествени белгийски пралини. От много години произвеждаме и разпространяваме изключителни шоколадови продукти, с които можете да изненадате клиентите си през всеки сезон и при всяка повода. Доставяме на сладкари, специализирани шоколадови магазини, деликатесни магазини, търговци на едро и по-добрите универсални магазини.
Белгия, Tessenderlo
... принадлежности за пекари, сладкари и специализирани хлебарници, като видове брашно; захари; мая; преработени млечни и яйчни продукти; масло и мазнини; подобрители за хляб; свързващи агенти; шоколад и декорации; стафиди и консервирани плодове; плънки и топинги; ядки и семена; замразени продукти; тестени изделия; хляб, съставки за хляб, багети, хлебчета, панини, сандвичи, питки и пиколи; виенски сладкиши, кроасани и кафе-сладкиши; торти, сладкиши, бисквити, кексове, вафли, понички, мъфини и брауни; сладкарство, десерти и пралини; закуски и пици; опаковки ...
Франция, Gron
LEBHAR трансформира, отпечатва и търгува с опаковки за хлебари, сладкари, шоколадови производители и други хранителни професии: кутии, кутии с капак, кутии с прозорец, опаковки, персонализирани пликове. Специализирано умение: персонализиране на опаковките с изработка на микро-серии до големи серии.
Белгия, Wijnegem
Droessaert разпределя над 2000 продукта за хлебари и сладкари, шоколадови производители, производители на кроасани и сладолед. Всички суровини се подбират внимателно от най-добрите доставчици, за да ви гарантират оптимално качество.
Франция, SAINT GERMAIN LAVAL
La Boîte En Fer предлага опаковки за чай, кафе, какао, сладкиши, сапуни и аромати, както и голямо разнообразие от хранителни контейнери. La Boîte En Fer осигурява разпространение на всякакви декорирани метални кутии, обновявани два пъти годишно. Вие сте печенчици, шоколадови производители, сладкари, управлявате магазин за декорация, подаръци или аромати, отговаряте за покупките за специализирана...
Франция, St Maur Des Fosses
Компанията HUBERT CLOIX произвежда и търгува с пастокухни и ледогенератори в агро-хранителния сектор. Клиентелата й е широка, варира от занаятчийски хлебари - сладкари до индустриални клиенти, включително сладоледари, шоколадови производители, кетъринг компании, ресторанти, централни кухни, болници и големи и средни търговски обекти и др. Нашите продуктови линии включват пастокухни (с различни...
Франция, Benfeld
... клиентите или да създаде събитие. В лабораторията, признати сладкари експериментират с това, какви ще бъдат следващите им творения. PCB измисля и създава декорации от висок клас, предназначени за всички любители на гастрономията: сладкари, шоколадери и ресторантьори.
Франция, Flagey
... процес на пастьоризация и след това замразяване, а продуктите му са без консерванти. Agrodoubs е сертифицирано по IFS на високо ниво и разработва рецепти с био съставки. Миризми от боровинки или карамел за шоколадови фабрики, смеси за лимонови или шоколадови тарталети, крем брюле или сладкарски кремове са някои от специалитетите на фабриката, построена в селото Флажи. AGRODOUBS залага на...
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play