...Шоколадови магазини, сладкари: Санди, вносител на подаръци, ви предлага този великолепен контейнер, който да напълните с лакомства!
Референтен номер: VC127I
Размери: 13 см...
...Тази бяла, набрана овална кутия "паспарту" се използва като подложка за вашите изделия, като тарталети, еклери…
Тя позволява да подчертаете вашите сладкиши, но също така защитава вашата сладкарска кутия и дъното на вашето изделие.
Използва се от сладкари и шоколадови майстори.
Код: T88BL
Материал: Хартия
Размер: 105 x 40 x 25 ( ø x h в мм)...
През компанията LIMOUZI SAVEURS, нашата страст е да ви запознаем с чудесата на корезийския тероар, като измисляме рецепти, способни да ви изненадат и да ви зарадват. Винаги в търсене на новини, ние поставяме нашето ноу-хау на ваше разположение, за да ви предложим изискани и вкусни продукти.
Гордеем се с ангажимента си да разработваме всички наши продукти в нашата производствена работилница в Обжа...
...Книгата с рецепти "Шоколад Ô Шоколад" предлага рецепти от Жан Филип Уалсер, за любителите на шоколада.
Една глава е посветена на основните техники на темпериране, тайните на глазурата...
Тази книга с рецепти е предназначена както за начинаещи, така и за по-опитни сладкари. В нея ще намерите вкусни рецепти като шоколадова маршмелоу, шоколадови еклери с хрупкава нуга и карамелова глазура, шоколадово кокосово флан...
Референция: BEL25
В наличност: 13 продукта
Размери: 140 страници
Език: Френски...
...Хоризонталната опаковъчна машина Flowpack WIKI е електронно управлявана опаковъчна машина, която осигурява перфектно херметично опаковане на въздуха.
Това е универсално оборудване, което може да бъде инсталирано в ограничено пространство благодарение на малките си размери.
Тя е особено подходяща за работа с малки продукти.
WIKI е идеалната машина за шоколадови производители, сладкари...
...Независимо дали сте главни сладкари, производители на сладолед, шоколадови майстори или ресторантьори, възвишете вашите кулинарни творения с нашата премиум гурме ванилия от селекцията Matoy или селекцията Enjana. С високо съдържание на влага и ванилин, ванилията е мека и мазна. Много ценена и желана от готвачите, тя ще трансформира вкусовете на вашите творения.
Размер (см): 14 до + 20 см
Ванилин (%): 1.4 до 2.4
Влага (%): 30 до 37...
...Разпознаваема по черния си цвят, който преминава в кафяво, и с блестящ и мазен вид, гъсеницата от ванилия бурбон има рядка дължина от 18 до 20 см.
Плътна и желаната с влажност от 30% до 38% и съдържание на ванилин между 1.6% и 2.4%, тази изключителна бурбон ванилия ще придаде на вашите ястия шоколадови нотки с интензивен вкус на ванилия.
Количество: 3 гъсеници
Тегло: 18 г...
...Специалист в трансформацията на кестена, CONCEPT FRUITS ви предлага нова ексклузивна гама от препарати на основата на кестени в практична и иновативна опаковка за професионалисти в ресторантьорството (пекари, сладкари, сладоледари, конфитюри, шоколадови производители, ресторантьори, кетъринг...).
CONCEPT FRUITS е разработил специално гама от незаменими продукти за успеха на вашите приготовления...
...Шоколадов фондан, мини-кейкове или брауни, селекция от рецепти в индивидуален формат, за да се увеличат възможностите за консумация, както в десерт на чиния, така и в удоволствие за следобедна закуска или в оферта за снакс.
Професионализмът и уменията на Мишел Кремер днес са признати от всички канали, които предлагат сладкарски изделия и от професионалистите в хранителната индустрия:
· Хлебари-сладкари
· Хотелиерство и ресторантьорство
· Кетъринг
· Търговия на дребно
Мишел Кремер е присъства навсякъде, където думата гастрономия има значение.
...Тази шоколадова фонтана е специално изработена от неръждаема стомана и разполага с функция за поддържане на шоколада топъл.
Тази фонтана е подходяща за 700 г шоколад.
За максимална безопасност, тази шоколадова фонтана с 3 каскади има отделни превключватели за мотора и нагревателния елемент.
Тази професионална шоколадова фонтана е идеална за шоколадови майстори или сладкари.
Мощност: 230 V / 275 W
Размери: 210 x H 390 мм...
Ние сме сладкари от баща на син от 1919 година. Скоро ще отпразнуваме 100 години, а семейната ни история вече е дълга. Специализирани сме в плодови кейкове, брауни и други специалитети. Разполагаме с изискана коледна гама, включваща кейкове, брауни и бучки. Рецептите ни постоянно се усъвършенстват, за да отговорят на вашите очаквания. Любовта към вкуса и традицията са вкоренени в нашите методи. Особено внимание обръщаме на произхода на нашите съставки: френска пшеница, череши от Прованс, сол от Геранд...
... комплекти за рязане с водна струя за хранителната промишленост (сладкиши, пресни и замразени продукти). Например, ChefCut, компактна машина за рязане с водна струя за сладкари, шоколадови производители, кетъринг и хранителни индустрии, позволява много прецизни разрези на пресни или замразени продукти, в произволна форма.
Машините за рязане на HYDROPROCESS се използват също и от производствените...
Гираудон е история на семейство, на запалени хора, на техници и търговци. История, която започва да се пише през 1890 г. в Марсилия. От 130 години, през 2020 г., ние осигуряваме на професионалистите от хранително-вкусовата индустрия, сладкари, шоколадови производители, производители на сладолед, ароматизатори, фармацевтични и химически лаборатории, занаятчии, дистрибутори за хлебарници и...
LEBHAR трансформира, отпечатва и търгува с опаковки за хлебари, сладкари, шоколадови производители и други хранителни професии: кутии, кутии с капак, кутии с прозорец, опаковки, персонализирани пликове. Специализирано умение: персонализиране на опаковките с изработка на микро-серии до големи серии.
La Boîte En Fer предлага опаковки за чай, кафе, какао, сладкиши, сапуни и аромати, както и голямо разнообразие от хранителни контейнери.
La Boîte En Fer осигурява разпространение на всякакви декорирани метални кутии, обновявани два пъти годишно.
Вие сте печенчици, шоколадови производители, сладкари, управлявате магазин за декорация, подаръци или аромати, отговаряте за покупките за специализирана...
Компанията HUBERT CLOIX произвежда и търгува с пастокухни и ледогенератори в агро-хранителния сектор. Клиентелата й е широка, варира от занаятчийски хлебари - сладкари до индустриални клиенти, включително сладоледари, шоколадови производители, кетъринг компании, ресторанти, централни кухни, болници и големи и средни търговски обекти и др.
Нашите продуктови линии включват пастокухни (с различни...
... клиентите или да създаде събитие. В лабораторията, признати сладкари експериментират с това, какви ще бъдат следващите им творения.
PCB измисля и създава декорации от висок клас, предназначени за всички любители на гастрономията: сладкари, шоколадери и ресторантьори.
... процес на пастьоризация и след това замразяване, а продуктите му са без консерванти. Agrodoubs е сертифицирано по IFS на високо ниво и разработва рецепти с био съставки.
Миризми от боровинки или карамел за шоколадови фабрики, смеси за лимонови или шоколадови тарталети, крем брюле или сладкарски кремове са някои от специалитетите на фабриката, построена в селото Флажи. AGRODOUBS залага на...