Италия, Montoro
Рафел представлява най-доброто от сладкарските изделия на основата на кестени, получени чрез следване на стари и благородни рецепти, с помощта на иновационни методологии и напреднали техники, които запазват неизменени старите вкусове на най-добрата занаятчийска традиция. Кестените на продуктите Рафел произхождат от най-добрите производствени райони в Италия: Пиемонт, Тоскана, Лацио, Калабрия, Камп...
Германия, Frankfurt Am Main
... за поддържането на здрави кости. ПРИЛОЖЕНИЯ НА ПРОДУКТА Бразилските орехи могат да се консумират директно. Те могат да се използват като съставка за мляко от бразилски орехи. Освен това, могат да се наслаждават печени, солени или подсладени. Те също така се използват в пудинги, шоколадови барове и приготвяне на закуски. Грубо смлени бразилски орехи могат да се поръсят върху плодови/зеленчукови салати. Те се използват в десерти, особено в плодови кейкове. Могат също да се добавят в супи, както и в ястия с месо и зеленчуци. Минимално количество поръчка: 20 кг...
Франция, Bellême
...Шоколадова таблетка с мляко, чисто произход от Гана, 40% какао. Този шоколад предлага красиви аромати на червени плодове и кестени, обвити в мощно какао и бисквитени нотки. За да предложим изключителни продукти, ние избираме най-добрите суровини. Нетно тегло (Г): 100...
Франция, Malataverne
...ВАНИЛИЕВА КРЕМ ОТ КЕСТЕНИ ВКУСОВЕ НА CLAVON ЗА ВАШИЯ БЯЛ СИРЕНЕ, КРЕПИ И ДРУГИ ГУРМАНСКИ УДОВОЛСТВИЯ...
Франция, Appietto
... вкуса си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти. (брашно от кестени, лимон, лешник, бяло вино, анасон и др.). Канистрелите от Афа, истинска корсиканска специалитет, няма да ви оставят безразлични! Тегло: Пакети от 250 г Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, нарязани лешници 3,5% Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място Хранителна декларация за: 100 г Енергия: 1975 кДж (470 ккал) Мазнини: 20 г Наситени мастни киселини: 2,4 г Въглехидрати: 67 г от които захари: 30 г Протеини: 6,4 г Сол: 0,71 г...
Франция, Vernosc-Les-Annonay
...Специалист в трансформацията на кестена, CONCEPT FRUITS ви предлага нова ексклузивна гама от препарати на основата на кестени в практична и иновативна опаковка за професионалисти в ресторантьорството (пекари, сладкари, сладоледари, конфитюри, шоколадови производители, ресторантьори, кетъринг...). CONCEPT FRUITS е разработил специално гама от незаменими продукти за успеха на вашите приготовления...
...7 кг в пластмасова кофа / 14 кг в кутия. Торта, бисквити, сладкиши, бисквити, кроасани, мъфини, кестени, вафли, използвани като пълнеж в шоколад и за увеличаване на аромата в разбита сметана. Може да се използва за декоративни цели. Предложение за услуга. 2 години съхранение на хладно и сухо място.
... папая, сушени тропически плодове, сушени стафиди, покрити с васаби кашу, покрити с васаби семена от слънчоглед, покрити борова ядка, покрити фъстъци, покрити зелени грах, оризови крекери, семена от тиква, бадеми, кашу, пекани, бразилски орехи, шамфъстък, орехи, сурови или органични семена от слънчоглед, органични сурови фъстъци, печени и бланширани фъстъци, шоколадови кестени и много други.
...шоколадово изложение, шоколадова анимация, дегустации, продажба в магазин, пазар в предприятия. Създаване на изделия за вашите събития: Коледа (бухти, захаросани кестени, солени макарони, меденки), епифания (кралски пайове, колекционерски бобчета, корони), Свети Валентин, Великден (шоколадови яйца, заек, кокошка, лов на яйца), Ден на майката, Ден на бащата и др. Услуга: Изпращания, доставки, вземане от...
Италия, Almenno San Bartolomeo
... опаковката, за която е получен патент. Тя представлява специален контейнер с отделения, който позволява да се запазят вкусовете отделно. Освен сладолед, се предлагат и специални шоколадови продукти благодарение на опита, натрупан в Белгия с помощта на големи майстори шоколатиери като Едуар Бешо и висококачествени сладкарски изделия като интегрални бриоши, бисквити, семифредо и плумкейк. Паскуалина се намира в Алмено Сан Бартооломео, главната база, и в Бергамо и Порто Черво, където могат да се опитат и продукти на основата на йогурт.
Франция, Narbonne
Заповядайте да откриете богат избор от шоколади и вкусове в Le Temps du Chocolat, шоколадова работилница в Нарбон, на 54 улица Жан Жорес. Г-н Жером Борие, майстор шоколадие от над 30 години, ви предлага своите шоколадови творения, които сам приготвя от шоколад с чист произход и чисто какаово масло: шоколадови бонбони, шоколадови хапки, глазирани кестени, макарони, ръчно приготвени сладоледи, кремове и сорбета.
Популярни държави за този термин за търсене

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play