От повече от четиридесет години, Di Rosa представлява еталон в сладкарската индустрия, предлагаща широка гама от продукти, които съчетават италианското занаятчийство с страстта към качеството. С над 200 артикула, готови за световен износ, Di Rosa не е просто марка, а гаранция за изключителност и автентичност.
Нашата компания не само разпространява продукти с високо качество, но също така е специал...
...Смес за бързо печене на шоколадоваторта. Удовлетворете любимите си хора и гости с домашно приготвена торта! Този продукт не съдържа глутен. Продуктът се тества за глутен на всяка фаза на производство. Garnec беше първият в Русия, който получи правото да обозначава продуктите си с търговската марка "Прекъснато зърно". Тази търговска марка е знак за безопасност за безглутенови продукти на Асоциацията на европейските целиакийни общества, призната в повечето развити страни.
Тегло: 500 г...
...Няма списък с торти с разбита сметана, който да е завършен, ако не включва и вариант с шоколад. Тази шоколадоваторта с разбита сметана има много ароматна, нежна и мека основа с кремообразна плънка, която я прави пухкава, лека и изключително вкусна. Истинското вълшебство на тази шоколадоваторта се крие в сметаната. Когато приготвяте тортата у дома, използвайте N20 8 г пълнител за сметана, за да получите професионална сметана за плънката.
2 BusyDay Dump Cake, изпечена в 2 кръгли форми за торта с диаметър 8 инча
2 супени лъжици разбита сметана
1/4 чаша пудра захар
1 чаена лъжичка ванилов екстракт...
...Полуготов продукт, специално формулиран за приготвяне на шоколадова гъбеста торта, идеален и за швейцарски руло, торта Маргерита и торта Захер.
Формат: 10 кг
Дозировка: 100%...
...Тази шоколадоваторта с фъдж е предназначена наистина за истинските любители на шоколада! С четирите си слоя и фъдж глазура, тази торта е изключително вкусна, богата, без да бъде прекалено сладка. Поднесете я с топка сладолед или сметана, или просто с добра чаша кафе или чай!
...Шоколадоваторта, пълнена с парченца шоколад, покрита с шоколадово-лешников крем и декорирана с бадемов крокант. Препоръчва се продуктът да се съхранява в хладилник и да се консумира в следващите дни. Не замразявайте отново.
...10 KG Kraft чанта. Предназначение: 1 кг смес за торта Sudem, добавете 250 мл вода, 300 мл олио и 250 г (5 яйца) и разбийте в миксер за 5 минути. Полученият продукт се пече на 180 °C за 40-45 минути. Съхранение за 1 година на хладно и сухо място.
...сокове, шоколадоваторта с аромат на клементин и коняк, клементинова торта. Клементините са подходящи за различни сладки рецепти, но също така имат своето място в комбинация с морски дарове и други солени ястия.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХРАНИТЕЛНИТЕ ВЕЩЕСТВА
Клементината Нова е хипокалоричен плод. Една клементин осигурява около 80% от дневната нужда от витамин C. Освен това, тя е добра източник на калий, магнезий, калций и фолати.
...Шоколадовият глазур е част от нашата гама от топли глазури. Той е съставен от белгийски черен шоколад (10 %) и какао на прах (9 %), според традиционна занаятчийска рецепта. Благодарение на специфичната си вискозитет, можете лесно да създадете тънък слой с перфектно шоколадово и блестящо покритие. Готов за употреба след загряване до 40-50°C/104-122°F (в зависимост от идеалната вискозитет за желаното приложение), без добавяне на вода. Позволява пълно покритие на всички форми и може да се използва за много приложения, като например перфектно завършване на торта или за потапяне на плод.
Bello & Angeli е занаятчийски шоколадьор, базиран в Saint-Orens-de-Gameville, в департамента Haute-Garonne. Всички наши оригинални и "домашни" творения се изработват в нашата работилница близо до Тулуза, където селектираме най-добрите шоколади и съставки.
Всеки ден произвеждаме вкусни творения с най-голямо занаятчийско внимание, сред които шоколади, но също така и сладоледи и сорбета, както и мак...
Process Color Srl произвежда в собствените си ателиета:Опаковки от пластмаса и картон: форми за леене, касетки, кутии, чаши, блистери, цилиндри, кутии за подаръци, кутии от пластмаса, кутии от картон, опаковки за яйца от кокошки или пъдпъдъци. Освен това произвеждаме или персонализираме различни рекламни материали чрез ситопечат, тампопечат, печат, фолио, сух печат, релеф, щанцоване, перфорация, т...
От три поколения, BISCUITERIE WHITE MARK произвежда продукти, които радват малки и големи. Въпреки модите и тенденциите, ние винаги сме оставали верни на едно нещо: качеството на съставките! Днес решихме да се посветим на професионалистите:
- Вие сте в началото на проект за бисквитария и искате да се фокусирате върху маркетинга и търговската част, без да поемате риска да инвестирате в оборудване...
AKAR GmbH е международно търговско предприятие в сектора на FMCG, което има основен офис в Лангенбах близо до Мюнхен. С обширен асортимент от сладкарски изделия, готова храна и напитки, AKAR доставя на над 10 000 пазара в Европа и Централна Азия. Компанията разполага с 20 търговски представителства в Европа и е важен играч в хранителната индустрия.
От основаването си през 1992 г. AKAR GmbH е стъп...
Антика Компания Сицилиана, динамична хранителна индустрия, разположена в подножието на Етна, възниква от интуицията и волята на група сицилиански предприемачи, работещи в сферата на сладкарството, гастрономията, бързото хранене и диетичното хранене, които съчетават любовта към родната си земя с ясна и модерна предприемаческа визия. Конкретен проект, който започва от идея, която винаги е била мечта...
...Вафли за приготвяне на Сицилиански каноли
Вафли под формата на хрупкави и вкусни тръби.
За приготвяне: за пълнене с извара, с бяла сметана или с шоколадова сметана, както повелява традицията.
Налични както за пекарни, така и за търговия на дребно.
Налични в различни размери и с или без вътрешна шоколадова глазура.
...Мекотата с шоколад е специална рецепта за шоколадоваторта. Не трябва да се бърка с шоколадовия фондан, който съдържа повече яйца и по-малко брашно. Поради състава си, мекотата с шоколад е малко суха, ако е прекалено изпечена. Всеки познава мекотата с шоколад, тази торта с разтопено сърце, която радва небцето на любителите на шоколад. Но знаете ли произхода ѝ? Представете си, че американски...
... Dr. Oetker внася свежест на твоята торта. Благодарение на обичайната отлична топлопроводимост в комбинация с изключителното незалепващо покритие "Special", истински шедьоври се създават за нула време, които не само че впечатляват с вкуса си. Изключителната форма е достатъчна дори без шоколадова глазура или декорация с пудра захар. Тази специална форма за гугелхупф (Ø 22 см) с вместимост 1700 мл е подходяща за всички традиционни рецепти, устойчива е на температура до + 230°C и след употреба се почиства бързо и лесно.
...Независимо дали става въпрос за влажна шоколадоваторта или кремообразен и гладък чийзкейк, съставките за печене са незаменими помощници за готвачите.
През 2013 година започнахме пътя си с марката "Истанбул Суфле", с цел да предложим истинския вкус на суфле. От 2016 година продължаваме с нови вкусове под името "Chef's Cake".Нашият екип, който работи с любов, споделя знания и е наясно с ефективността, произвежда качествени и истински сладкиши в хигиенични условия, като поддържа хранителната безопасност на най-високо ниво. Следенето на хранителнат...
...КЛЮЧОВИ ТОЧКИ
Характеристики
Аперитив на основата на ябълков сок, ракия sagarno и 4 % червено вино от Баското AOC Irouleguy. Съдържа 17% алкохол.
Опаковка
Бутилка от 75 cl, с винтова капачка.
Мнението на майстора на виното:
Прекрасен блестящ рубинен цвят. Меките танини на ябълката придават кръглост и дължина на вкуса. Irouleguy оставя нотки на сушен пипер и планински аромати.
Предложения за дегустация
Добре охладен, като аперитив, за да придружава всякакъв стил пинчос. И защо не за десерт с баски сладкиш или овче сирене с орехи, шоколадоваторта или тарт татен.
Нашата компания, Infinisweet Kft., се занимава с разработването, производството и разпространението на шоколади и барове без алергени. Нашите продукти са популярни сред потребителите без алергени и могат да бъдат намерени под марките "Health Market" и "Hello Keto" на международните пазари.
С 20 години опит, нашият екип за разработка на продукти, носител на награди в областта на храните, приветств...
...Тортата "седем воала" е сложен десерт, но с изключителен вкус, торта, която трябва да опитате и насладите: истински шоколадов празник, идеален за истински гурмани.
Състои се от няколко слоя с шоколадова баварска сметана, лешник, какаово пандишпан, хрупкав слой и огледална глазура отгоре.
...Хотел Сacher Виена излъчва атмосфера на исторически дом. Разположен срещу Виенската опера, той се гордее с украсена фасада, която ще ви очарова толкова, колкото и неговият също толкова грандиозен интериор. Импозантни полилеи, кадифени тъкани и дърворезби ще ви потопят в миналото, както и художествената галерия на хотела, която притежава значими произведения от XIX век. Не си тръгвайте, без да опитате Sachertorte, шоколадоваторта с кайсиева плънка, изобретена точно тук.
NewTec Minceur Expert в областта на отслабването, диетологията, благосъстоянието, красотата, био козметиката, спорт и здраве.
Търговец на едро – Доставчик на натурални хранителни добавки и био козметика, произведени на 100% във Франция, с пълна проследимост | Дистрибутор на естетични грижи.
* В директен контакт с лабораториите, открийте широка гама от диетични продукти, хранителни добавки и спец...
... текстура на класическата версия, предлагайки луксозно и безкомпромисно изживяване. Изработена с висококачествен черен шоколад, прясно масло и чисто какао, тази безглутенова наслада е плътна, влажна и невероятно шоколадова. Всяка хапка е експлозия от интензивен вкус, перфектно балансирана от копринена глазура, която се разтапя в устата, за един малък момент на чисто удоволствие. Перфектна за тези, които обичат шоколад и търсят сладко удоволствие в единичен формат.
Доставчик на фризерни шкафове за хлебарници и сладкарници. Доставчик на машини за сладкарници и оборудване за хлебарници. Машини Trittico с автоматизирани програми. Trittico Executive с 17 автоматизирани програми. Производител на машина за сметана за хлебарници и сладкарници. Торта Grand Froid: оборудване за експониране на торти в магазин при отрицателна температура. Производител на шоколадова...