... изключително бавен и трудоемък процес, зависещ от метеорологичните условия. Ядките след това се счукват и почистват на ръка след счукването, така че да останат само най-добрите ядки. След като извлечем най-сладката и полезна кайсиева пулпа, я смесваме с другите магически съставки и получаваме този уникален шоколад, който държите в ръцете си и който ще ви донесе невероятно вкусово изживяване. Без захар. Без палмово масло. Без консерванти. Можете да го ядете с чиста съвест. Той е богат на витамини и есенциални.
...Тъмен шоколадов бонбон "Пани Канди" с натурална портокалова без захар е комбинация от ползите на хрупкави амарантови топки и тъмен шоколад в хармония с чудесния вкус на натурална портокалова. Всеки бонбон съдържа 58% какаови продукти, без захар и палмово масло.
Състав: фибри с пребиотичен ефект от царевично нишесте, сушени грозде, нарязан сушен кайсия, амарантова брашно, царевично брашно, какаово...
...7 кг в пластмасова кофа / 14 кг в кутия. Торта, бисквитка, сладкиш, бисквити, кроасани, мъфини, кестени, вафли, като пълнеж в шоколад и за увеличаване на вкуса се използва в разбита сметана. Може да се използва за декоративни цели. Предложение за услуга. 1 година съхранение на хладно и сухо място.
...Основна активна съставка
Захар и сол
Формула
Прах от кайсиеви ядки, захар, сол. Органично масло от шеа. Аромат шоколад/мед или Праскова/Кайсия
Показания
Захарта, солта и прахът от кайсиеви ядки, тук комбинирани, правят ексфолианта Захар/Сол идеален партньор за пълно почистване на кожата. Мъртвите клетки, които се натрупват на повърхността, се елиминират, позволявайки на кожата да диша.
Маслото от...
...ПО ИСКАНЕ
• Палмово масло, сертифицирано по RSPO 'MB' (баланс на масата) или 'SG' (сегрегация)
• Доставка с UTZ сертификат
• Персонализирани формулировки се вземат предвид с удоволствие.