...едновременно здрава и лесна за поддръжка. Тази професионална форма за шоколад разполага с клипове за стягане на краката, за по-добра стабилност.
Материалът на вашата форма за шоколад за Коледа придава блясък на шоколадовите фигури, като същевременно улеснява изваждането на частите. Нейната прозрачност позволява лесно декориране на релефните елементи.
Препоръчително е да използвате шоколад за покритие, за...
... кръгъл характер. Абсолютно удоволствие, което може да се наслаждава както като аперитив, така и за десерт с парче шоколад.
Къщата: Роден през 1894 г. в семейство производители на саке, Масатака Такецуру днес се счита за баща на японското уиски. След обучение по химия, той е нает от компанията Settsu Shuzo, която го изпраща в Шотландия през 1918 г. за стаж. Масатака се запалва по уискито и решава да посвети живота си на него.
Тип: Уиски Single Grain
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 45%...
... (тестени изделия и смеси) са направени с най-добрите съставки от 25 години. Нашата рецепта, предавана от баща на син, е неизменна и автентична.
Belgaufre е също така изключително умение, развито в новаторска концепция, наречена «Waffle Factory»
www.wafflefactory.com...
... основата на вино, плодове, ядки, ратафия, ликьори от ядки, кестени, малини, карамели, шоколад с ванилия, мента, както и плодови кремове. Предлагат се и плодове в алкохол, баби, канелета, шоколадови сладости и подправки от югозапад, горчица и оцет с трюфел. Ние сме представени в винени магазини, деликатесни магазини като Hédiard и Fauchon, както и на масите на много звезди ресторанти във Франция и в чужбина.
... А. Морен, занаятчия-шоколадиера от баща на син от 1884 г. в Донзере. Пионер в пускането и популяризирането на шоколад с чист произход от Виетнам, Виеткакао днес предлага млечен шоколад с 40% и черен шоколад с 70% под формата на покритие в блок от 1 кг и шоколадови плочки от 100 г за дегустация. За повече подробности: contact@vietcacao.com Уебсайт: www.vietcacao.com...