...В нежния процес на сушене пастьоризираното козе мляко се обезводнява и след това се опакова. По този начин много ценните активни вещества и витамини в козето мляко остават активни.
Съхранение: Да се съхранява на сухо и хладно място (не в хладилник). След отваряне да се затвори добре. Забележка: Отворената консерва да се консумира в рамките на 3 месеца.
...Този сапун е изработен от три био подправки, накиснати в швейцарско био мляко в продължение на седмица.
Състав
Масло от кокос
Масло от конопени семена
Рапично масло
Масло от ший
Слънчогледово масло
Състав INCI
Натриев кокосат
Натриев хемпсидат
Натриев шеабутерат
Натриев слънчогледовидат
Тегло: 50 г
Размери: 5 × 5 × 2.5 см...
... (глюкоза, нишестен захар), антиоксиданти (E331, E301), екстракти от подправки, усилватели на вкус (E621), аромати). Яйца, панировъчни трохи, соево брашно, обезмаслено мляко, вода, бяло вино, подправки, лук, усилватели на вкус (E621), сол. Поставете на тави с хартия за печене и поставете в предварително загрята фурна.
Печене: на 200°C, около 25 минути. Температура на съхранение: мин. -18°C, след размразяване не замразявайте отново. Информация за алергени: съдържа глутен, мляко, яйца, соя. Месен продукт за готвене. Произведено в Швейцария с швейцарско месо.
...петазета
събрана доза попрокс
Петазетата е шоколадова плочка, която
ви кара да се усмихвате. Тя експлодира
в устата, когато я оставите да се разтопи бавно на
езика и може да ви напомни за детството. Пърхаща, стимулираща и игрива едновременно.
Прекрасна комбинация от най-финно швейцарскомляко и
събрана доза петазета (попрокс).