...Сертифицирана био козметика.
Туба от 30 мл (вижте различните аромати в раздела аромати)
ЗА МЕКИ, УДОБНИ И ХИДРАТИРАНИ РЪЦЕ
Естествени аромати: с розова вода от Дамаск или тропическа вербена или сладък бадем или лавандула, мандарина, мед, жасмин, цвете на черешата (вижте ароматите)
Лека и немазна текстура
Бързо попива и не лепне
Може да се носи навсякъде с вас (Чанта/ Нощно шкафче/ Колата/ Мивка...
...« Дори не е студено !! » Напитка с джинджифил, лимон с нотка на дестилиран ела, която събужда вкусовете, и ананас с кръгъл и сладък вкус. Силен на прясно изцеден джинджифил.
Добавен към тоник, той става вкусна джинджифилова бира, подходяща и за вашите коктейли, събужда вкусовете на вашите салатни дресинги или горещи сосове, маринати и други рецепти, налични на страницата с рецепти.
Това е...
... бадеми. Сладките бадеми са подходящи за консумация в суров вид и се използват за сладкиши, за декорация, като плънка (например за маслини) или за производство на ликьори и марципан. Горчивите бадеми не трябва да се ядат в суров вид. Те съдържат амигдалин, гликозид, който произвежда циановодород. Въпреки това, на специализирани плантации се отглеждат горчиви бадеми. От тях се извлича – след отстраняване на циановодородните съединения – горчиво бадемово масло, с което се ароматизират ликьори и печива.
...Една зен нотка в банята ви. С това сапун, богат на масло от шеа. Не забравяйте, че сапуните, богати на шеа, образуват много малко пяна, но са отлични за кожата. Състав Масло от шеа Масло от сладък бадем Мика Състав INCI Натриев шеа бутерат Натриев сладък бадемат Мика цвят
Тегло: 70 г
Размери: 8.5 × 7 × 3.5 см...
...благодарение на дългото си отлежаване в бъчва, освобождава деликатен аромат на топла меласа, който веднага напомня за произхода си: кубинската захарна тръстика.
На вкус: пълен и решителен, обгръща небцето с неповторимия си сладък и приятен вкус на дъб и ванилия.
...Арабика Кинтамани кафе произхожда от остров Бали, който е известен не само със своята природна красота, но и с уникалното си кафе. Кафето се отглежда в региона Кинтамани, който се отличава с хомогенна селскостопанска структура. Кафените дървета се засаждат заедно с други растения като зеленчуци и портокали под сенчести дървета и се подхранват с органични торове. Кафето се обработва чрез мокър процес, който произвежда по-големи зелени зърна в сравнение с други региони. Вкусът на Кинтамани кафе е свеж и цитрусов, без да оставя послевкус, и има средно тяло с силен, сладък аромат.
У дома е най-хубаво. Дом сладък дом. Къщата на щастието. Пословици за най-красивото място на света има на всеки език. И всички са единодушни, къде се намира то: у дома.
Напълно логично е, че правим много, за да запазим красотата на собственото си жилище. Грижим се за него, поддържаме го. Инвестираме много време и пари. Хората винаги са го правили така. Домашната работа е жизнена задача. Не всеки...