... идеален за ежедневна употреба. Готвачите казват, че теглото на ножа, който е основният им работен инструмент, е много важен параметър. Ножът не трябва да е твърде тежък и е много важно да се запази балансът.
Код на артикула: KSW-016
Име на продукта: НОЖ ЗА КУХНЯ SANTOKU (16 см острие) - ОПУШЕН ДЪБ
Брутно тегло [КГ]: 0.26
Нетно тегло [КГ]: 0.14
Приложение: Нож на готвач в японски стил, предназначен за...
... незаменими във всяка кухня, гастрономия и многофункционални. Убедителни са дори за всеки шеф-готвач.
100% памук, двойно пръстеновидно усукана нишка, подсилена с двойна нишка. Уникалната специална тъкан и техника на свързване правят тези кърпи
неразрушими.
Кухненска кърпа: индивидуализирана
С Вашата реклама-персонификация, било то вплетена, бродирана с лого, индивидуално име, монограм. Почти нищо не е невъзможно тук.
Препоръчително е дългото тъкане на бордюри.
Стандартни цветови комбинации са Синьо/Жълто, Синьо/Лайм, Синьо/Червено, Синьо/Светлосиньо, Тъмносиньо/Сребристо, Черно/Червено.
...ДИПОВЕ, ТРАИТЬОРСКИ СОСОВЕ, ВЕГАН и БЕЗ ГЛУТЕН
ДИПОВЕ
От Лейди до Кинг. Имаме ги всички. С нашето разнообразие от траитьорски сосове всеки любител и звезден готвач избледнява. Благодарение на подбраните съставки и внимателната подготовка, нашите сосове и дипове са широко известни. С един от тези носители на вкус до вас, ще бъдете чествани като герой на всяко барбекю! Почти всички наши сосове са също без алергени, без глутен и са веган.
...La Donna
Nur für Frauen
For women only
Нашите шоколадови плочки се произвеждат
в чиста ръчна работа с много любов
и се опаковат с най-голямо внимание.
В световен мащаб първият шоколад „Само за жени“.
С малини от 3-звездния готвач Феран Адрия, ръчно захаросани розови листенца и най-добрите пиемонтски лешници, този нежно разтопяващ се млечен шоколад впечатлява като никой друг. „La Donna“ кара всяко женско сърце да се разтопи и изкушава по уникален начин.
Убедете се сами.
... под 130 грама на 100 грама, CO2 балансът на кулинарните банани е добър. Тъй като произвеждаме ръчно и в малки количества, това води до устойчив, здравословен и фин продукт и уникален швейцарски продукт.
Къде започна историята
Като обучен готвач отидох в Карибите, защото имах възможността да помогна на добри приятели в изграждането на хотел и да свържа това с година престой в чужбина. От това се получиха незабравими 10 години. Карибите, животът и хората ме очароваха. Чрез работата с местните в хотела, аз опознах културата и храната.
... търсим:
Ръководител на производството, шеф на работилница, шеф на логистика, консиеж, главен готвач, домоуправител и др. или собственици на фирми в секторите:
•Транспорт
•Занаятчийство
•Промишленост
•Сгради
•Гастрономия
•Държавни предприятия
Новост - B2C (Частни/Потребители) - Ecoclean Homeline:
Търговия на едро, търговия на дребно, афилиейт маркетинг
Ще се радваме на вашето обаждане или контакт!
През 1963 г. Оскар Кунц, като изобретател и гурме с четири завършени професионални квалификации - готвач, хлебар, сладкар и месар - имал визия: за своите изискани ястия искал през лятото да обработва пресните билки от градината без сушене, така че те да запазят своята автентична ароматика и през зимата.
В продължение на около 10 години той разработвал метод. Той го патентовал и накрая го продал...
Израснал в любящо родителско семейство в Беарисвил (BE), идилично селце на 10 км североизточно от Берн. След училище година езиково пребиваване в романската част на Швейцария в сладкарница в Сен Имие (на долния южен склон на Мон Солеил). След това постъпва в триречна професионална подготовка като готвач в хотел Вахтер Мьовенпик в Берн. Чрез сътрудничество с колеги от различни страни открих радостта от кулинарното изкуство на други култури, което продължава да ме вдъхновява и в личен план. Днес работя в традиционната гастрономия, а също така и за дом за възрастни хора, като готвач.
... готвач Лоран Еперон, носител на звезда Мишлен и 18 точки от GaultMillau, радва своите гости със сезонни и модерни интерпретации на класическата висша кухня. Приготвени с високо кулинарно изкуство и представени по впечатляващ начин, неговите кулинарни шедьоври радват както небцето, така и очите.
Израснал в любящо родителско семейство в Беарисвил (BE), идилично селце на 10 км североизточно от Берн. След училище година езиково пребиваване в романската част на Швейцария в сладкарница в Сент Имие (на долния южен склон на Мон Солеил). След това постъпва в триречна професионална квалификация като готвач в хотел Wächter Mövenpick в Берн. Чрез сътрудничество с колеги от различни държави открих радостта от кулинарното изкуство на други култури, което ме вдъхновява и до днес в личен план. Днес работя в традиционната гастрономия, а също така и за дом за възрастни хора, като готвач.