...Основният тип шафран, при който шафрановите стигми са разположени близо една до друга. Шафрановите стигми са съставени от Crocussativus и Crocuscartwrightianus.
• Различни видове качество
• Различни дози на кроцин и фарранела, които определят различните видове качество.
... противовъзпалителни агенти. За един паунд шафранова подправка са необходими до 75 000 шафранови цветя. Иран е най-големият производител на шафран в света, който основно се събира на ръка. Можете да очаквате да платите значителна сума за тази подправка. Хората често се обръщат към шафрана като лечение за психични здравословни проблеми като депресия и тревожност, както и за физически заболявания като болестта на Алцхаймер и менструални спазми и ПМС, въпреки липсата на надеждни научни доказателства.
... всичките си аромати. Ръчно събирано по традиционен начин: изключителният шафран QAMIAB расте под афганистанското слънце, за да бъде ръчно събран в съответствие с големите традиционни шафранови полета.
Премахването на ненужните части също се извършва на ръка. Вие получавате систематично последната реколта, годината на текущата реколта. Дълго време запазен за звездни професионалисти в кухнята...
... шафран с максимално качество, спазвайки традиционния начин на обработка, от сеитба до финалното печене и опаковане.
За да осигурим качеството на нашия продукт, в Azafran 1994 произвеждаме само шафранови нишки, така запазваме естествените му свойства и предотвратяваме всяка възможност за фалшификация в друг тип представяне (смлян, на прах, капсули...)
С традиционния процес на сушене, Azafran 1994 ясно се отличава с интензивния червен цвят на своите стигми, забележим и интензивен аромат и върховна оцветяваща сила.
Подправките Испания заемат видно място в света на вкусовете, ароматите и цветовете.
- Ние събираме изключително в Ла Манча (Испания) шафран от най-високо качество.
- Нашият пазар е насочен главно към сектора на гурме продуктите.
- Опаковаме нашите продукти според избора на клиента.
- Нашите цени са много конкурентни.
Произвеждаме сухи шафрановистигми. И ето аналитичните резултати UNE-ISO 3632...