...Нашият чътни е сладко-кисела сос, приготвен от плодове или зеленчуци, консервирани в оцет. В зависимост от вкуса си, той се консумира като гарнитура към месо, за десерт върху пай или дори намазан на тост. С деликатния си плодов вкус, този мангов чътни от Мали ви предлага да подчертаете сладко-соления вкус в ястията си, за успешно лятно бранч или вечеря.
... подправки.
Хумус е популярен сос в региона на Близкия изток. Състои се основно от пюре от нахут и тахини (пюре от сусам). Хумусът е най-добре да се сервира с пита хляб.
Салса е сос, който обикновено се използва в мексиканската кухня, обикновено приготвен с домати и чушки. Червеният сос е известен тип салса, който се използва в Мексико и югозападна Америка.
Сосът чипотле, популярен в мексиканската кухня, се приготвя с адобо чипотлета, обикновено кисело мляко или мексиканска крема, чесън и сок от лайм. Особено се използва за такос или фахитас.
Фокусирали сме се върху продукти от висококачествена неръждаема стомана, тъй като тя прави нашите кутии за хляб и обяд, бутилки за напитки и термоси, контейнери за съхранение и др. стабилни помощници в ежедневието – напълно без пластмаса и вредни вещества. Важно е за нас също така, че нашите продукти се произвеждат при справедливи условия. Поддържаме тесен контакт с нашите партньори в Индия и Кита...
...обърнете се към нас. Ние можем да помогнем. Нашите специалности включват регионални оризи като сурти колам, амбемохар, понни ориз, кришна комад ориз, говинд бог, сона масури, басмати, идли ориз и др. Нашите подправки включват ориз с високо качество мангово пюре, мангова туршия, доматен чили сос, сос от зелени чили, мангов конфитюр, конфитюр от фурми, всичко в едно чатни и др. Имаме производствено звено в Гуджарат и Махаращра, Индия, опаковано в нашата марка в Обединеното кралство и доставяно до Обединеното кралство и Европа.