SPSI е френски дизайнер и производител на оборудване за хлебарство и сладкарство, известен с иновационните си машини, включително дресировачи/пакетиращи, форми за тарт и вибриращи маси. Проектирани и сглобени във Франция, те получават етикета "Origine France Garantie", който е гаранция за качество и занаятчийски умения. Компанията цели да облекчи повторяемите задачи на занаятчиите, като същевремен...
Машината за оризови сладки SYP (Rice Popper) е оборудване, проектирано да произвежда пуканки от зърнени култури и пуканки от чипс, използвайки само топлина и налягане с 100% натурални зърна или пелети.
SYP Rice Popper, която започна да се произвежда през 2007 г. от Shinyoung Mechanics, е продала над 4,000 единици в 90 държави по света към 2023 г. и използва зърна, произведени във всяка страна, и ...
...Паниклима предлага пълна гама от шкафове и камери, специално разработени за ферментация на традиционни теста в контейнери.
Точно проучване на мощностите и циркулацията на въздуха, в сътрудничество с големи френски хлебарници, позволи разработването на продукт, който напълно отговаря на нуждите на хлебарите.
Предвидени в каталога за приемане на контейнери с размери 400x600mm, е възможно да се използват всички съществуващи опори на пазара. Гамата е адаптивна по желание!
От 1998 г. в най-големите градове на Белгия, като Брюксел и Антверпен, бяха открити различни турски средиземноморски пекарни. Освен традиционните белгийски и френски сладкиши, като кроасани, шоколадови рулца и др., имаше и много силно търсене на средиземноморски сладкиши и сандвичи, като симит, бюрека, пълнени с вкусно фета сирене, маслини, спанак и др.
Секторът имаше ясна недостиг на доставчици...
... от продукти, перфектно адаптирани за френските магазини и пекарни:
- Брашно от мека пшеница тип 80, 110 и 150
- Пасти на основата на мека пшеница: 4 форми
- Пасти на основата на полу-пълнозърнеста мека пшеница: 4 форми
- Брашно от спелт тип 80, 110 и 150
- Паста Торта 100% брашно T80 спелт
- Конхили с спирулина
- Турс'Епицес
Съсредоточавайки дейността си на френския пазар, желаем да допринесем...
В Белгия LANTMANNEN UNIBAKE притежава три пекарни: в пекарната в Брюксел произвеждаме специалитети от замразен хляб (сандвичи, чабата, ръжен хляб...). Двете други производствени места са разположени в Лондерзеел, специализирани в производството на багети, френски хляб и пиколоси, и в Мускрон, специализирани в производството на сладкиши в най-различни форми.