Разположена в Ивлин, тази семейна малка и средна компания, създадена през 1991 г., избира сортовете хайвер от най-добрите ферми в света и ги опакова в своята работилница, за да ги предложи на взискателните професионалисти. Comptoir du Caviar произвежда също и премиум тарама, предлагана в 10 оригинални рецепти, признати за тяхното качество. Асортиментът е допълнен с подбрани морски продукти (яйца от сьомга, морски корал, яйца от пъстърва...).
... технически спецификация е съвместно подписана с френските компании, с които работи за разработването на своите висококачествени гранули.
Широка гама от хранителни добавки допълва нашия каталог. Масло от черен дроб на треска, бирена мая, масло от сьомга, помощ за ставите, чревна хигиена и други натурални продукти...
...независимо дали става въпрос за внос или за национална търговия на едро.
Сред нашите продукти ще намерите био сьомга, сьомга с червен етикет, както и безкрайно количество бяла риба, пресна или замразена.
Не се колебайте да се свържете с нас още днес!
Ние сме производител на пулпа, месо и парчета риба (сьомга, треска, черен морски език), които замразяваме в индустриални блокове. Годишното ни производство е около 4000 тона замразени продукти. Нашият завод, разположен в Булон-сюр-Мер, е сертифициран по BRC, BIO и MSC.
... изключително ниво на надеждност. Над 8000 системи LUTETIA са инсталирани по света за извършване на операции по размразяване, солене, комбиниране на фази, термична обработка, сушене и пушене, охлаждане и криогенни процеси. LUTETIA разработва технологични процеси за всички ваши производства: Свински деликатеси (варен шунка, бекон, пастети), Сухи деликатеси (коппа, сух шунка, суха наденица, Кобург), Мариновани продукти, Преработени пилешки продукти (пилешка шунка, нъгети), Печени и пушени пилета, Морски продукти (сьомга, главоноги).
PETROSSIAN е известен с престижния си хайвер по целия свят. Онлайн магазинът Petrossian.fr ви позволява да поръчате хайвер, сьомга и цял набор от висококачествени деликатеси.
В допълнение към избора на хайвер, десетина разновидности, предлагани в известните сини кутии, PETROSSIAN е разработил производни продукти, предназначени за аперитив и бранч. Примери: мини кубчета хайвер за хапване...
... снабдяване с няколко клика, предназначено за всички професионалисти в морските продукти: търговци на едро, търговци на риба, ресторанти, общини, големи търговски вериги и рибарници. Ние сме специализирани във всички видове морски продукти: прясна и дивечова риба, миди, ракообразни. Но също така предлагаме много отглеждани продукти, като риба от ферми (сьомга, барабун, златна рибка...), сладководна...
... скумрия по провансалски, пушени филета от скумрия с лук, пушен флетан, пушени спратс, пушени филета от треска, пушени гърбове от треска, пушени филета от черна треска, ролмопс, пушени змиорки, пушени страни от сьомга. Пълна гама от опаковки, подходящи за всички хранителни бизнеси, за насипна продажба и самообслужване: ГМП, ресторанти, търговия на дребно, търговци на едро... Гама от морски продукти за търговия. Продажба на физически лица на място. Продажба на фирмени комитети, общности, асоциации, бизнес подаръци... Дистрибуция чрез хладилен транспорт в цяла Франция.
... конкурентна цена на широк спектър от продукти, произхождащи от риболова в Булон, но също така и от различни източници чрез нашите логистични мрежи (острици от Нормандия, кралски раци от Норвегия, омари, яйца от сьомга и др.).
Компанията NGUYEN AND CO се занимава с внос и износ на вегетариански или вегански хранителни продукти и мед. Продаваме замразени морски продукти (сьомга, скариди, лангустини...) от над 20 години. Нашата компания е базирана в Ла Рошел. Всички наши продукти отговарят на европейските и международните санитарни норми.
В отговор на здравната ситуация, NGUYEN AND CO също така участва от началото на...
... оптимизира поддръжката.
NEW VISION Technologies осигурява качеството на производството в печатницата с помощта на високопроизводителни матрични камери, линейни камери и индустриални скенери. Продуктът ScanLine за 3D лазерна профилометрия позволява по-специално сканиране на филета от сьомга, за да се оптимизира нарязването с коефициент на преобразуване над 80%. Нашите 3D измервателни системи ScanLine се използват редовно в железопътния сектор за наблюдение на позицията на контактните проводници и профила на релсите, например...
... проследимост на продуктите и на тясната връзка, която поддържа с доставчиците и клиентите си. Френска кухня: морска риба, треска, турбот, светец, камбала, опашка от лот, жълта и черна риба, бара, див и отглеждан морски лъв, октопод, сепия, раскас,... Японска кухня: филе от албакор тон, дебел и червен, сьомга от Норвегия и червен етикет, дорадо от Гърция, бара от Гърция, пресен и замразен октопод, бял мула,... Общности: доставчик на морски продукти за големи общности.
Компанията Уилям и Джеймс се намира в Карентан, Нормандия. Тя е специализирана в пушенето на висококачествена сьомга и пъстърва.
От цяла риба до опаковането на вашата пушена сьомга преминават няколко дни, през които се извършва стриктен подбор, следван от солене със суха сол, пушене при ниска температура и накрая рязането на тънки филийки с нож.
Тези различни етапи гарантират качеството на продуктите на Уилям и Джеймс, което се основава на занаятчийски умения (етикет Мaitre Artisan), свежест и качество на суровините.
... и мусове: мус от сьомга, от тон с подправки, от скумрия с бяло вино, от сардини с уиски, аншоа, тапенад, руйле,...
Нови продукти: кус-кус с риби и зеленчуци, калмари с броколи в сос от ракообразни, калмари, приготвени с вино.
... фермерски продукти, птичи продукти и зрели сирена. Доставяме всеки ден на около 250 клиенти: обществени или корпоративни ресторанти, кетъринг и хотели. За целта разполагаме с флот от около двадесет хладилни камиона, които обикалят Париж и неговите предградия всеки ден. ALAZARD, малката ферма в Париж е СПЕЦИАЛИСТ ПО МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ ЗА ХРАНЕНЕ. В сърцето на най-голямата световна борса за пресни продукти, ние намираме за вас всички продукти: млечни изделия, сирена, меса, колбаси, брашна и хляб, плодове и зеленчуци, пушена сьомга, брашно и яйца… Изпращания, Доставки в региона на Париж.
... раци, бульоти, миди от Барфльор, бигорнo, прайри, бадеми и миди; нормандски ракообразни с омари и раци. Предлагаме също така широка гама от риби от нашето крайбрежие, като бара, сивата дорадо, скумрия, сьомга и главоноги. Осигуряваме множество услуги, за да отговорим на изискванията на нашите клиенти: Филетиране, Калибриране, Очистване от люспи, Извличане на вътрешности, Опаковане, Замразяване, Изпращане във Франция, Изпращане за износ.
... деликатеси, предназначени за професионалисти. Къщата MASSE е преди всичко тази страст към добрите продукти като пушена сьомга, хайвер, месо (прасенце, безкостно прасенце, безкостно прасенце, прасенце с кост, задна част на прасенце с кост, но също така и вътрешности като телешки бъбреци и телешки гърди с картофи, говеждо/агнешко. и предложение за нарязано месо и по-подробно наименование в региона, птици и дивеч, колбаси, гъби и равиоли, ракообразни, морски продукти и охлюви, масла и оцети и деликатеси.
Le Fumoir de Provence, семейна компания от 2 поколения. Ние сме производители на пушена риба, без оцветители, без консерванти и без добавки. Широка гама от прясна риба и пушена риба. (тун, сьомга, меч риба, пъстърва, бутарга, треска, скариди, стриди, миди, черен морски език, хек, сепии, морски вълк от Средиземно море, златна риба от Средиземно море, морски вълк и много други ... )...
... пушилни, къщата BARTHOUIL произвежда висококачествена пушена сьомга.
Къщата BARTHOUIL предлага също и други риби (пушена змиорка), био продукти (био сьомга, био терини), хайвер, рибни яйца, тарама, регионални специалитети (конфит от пате, пресни, пушени и сушени магрети...) и гастрономически подаръчни комплекти.
Основана през 1989 г., къщата CASTEIGT е специализирана в пушенето на сьомга. Сьомгата произхожда от партньори, разположени в Шотландия и Норвегия. След това тя се обработва в подножието на Пиренеите, изцяло на ръка, без машини и с гаранция, че никога не е замразявана. Къщата CASTEIGT предлага своята сьомга във Франция на големи търговски вериги, деликатесни магазини и рибарници.
Компанията ди спé ré се намира в Рунжис. Предлагаме регионални колбаси като фоа гра, пресни продукти, съставени салати, сьомга... Винаги сме били ангажирани с откритията на най-добрите продукти от нашите френски и чуждестранни провинции. Компанията, търговец на едро на колбаси, е създадена през 1975 г. и се е установила на MIN в Рунжис още през 1978 г. Специалитетите са предимно регионални колбаси, фоа гра, сьомга Label Rouge, пресни продукти и също така съставени салати. Гастрономия: Производство на регионални и чуждестранни специалитети. Тел.: 01 46 87 33 00.