...Наслаждаваме се на него под всякаква форма: сурово, готвено, сладко, солено, като паста за намазване, в масло или смесено с други също толкова вкусни ястия. Ух! Лешникът, известен също като авелина, е плодът на обикновения лешников храст: Corylus avellana.
Лешник произлиза от суфиксното образуване на орех и от умалителния суфикс -ет; терминът орех сам по себе си идва от латинския nux, означаващ...
...На небцето комбинацията от торф и солени нотки все още е налице; мислим за бекон и соленомасло, преди по-гурмански нотки на ванилия и лайм да ни придружат в финала.
...използвайки местни и занаятчийски сладоледи и сорбета.
Сладоледен моти от Tiliz: Намерете нашата цветна гама от сладоледени моти в супермаркетите и любимите си ресторанти: Шоколад, Ванилия от Мадагаскар, Манго с пасион, Малинов Личи, Кокос, Юзу Лайм, Сакура, Черен сусам, Матча чай, Карамел със соленомасло и Фисташка.
Tiliz, специалистът по частни етикети моти: Искате ли да създадете собствена...
...карамели, нуга, марципан... Посетете онлайн магазина на Анри Льо Ру, за да откриете финеса и изтънчеността! Там ще намерите нашите асортименти от черен или млечен шоколад, нашите шоколадови плочки от най-добрите сортове какао с благороден произход! Разтопете се и за карамелите на Анри Льо Ру, освен вкусния CBS®, има над 10 плодови аромата за откриване! Да не забравяме и нашите други сладости: Caramélier®, паста за намазване с CBS® (Карамел с соленомасло), или Bonsoncoeur®, фина шоколадова паста за намазване.
... предложи продукти с високо качество.
Компанията разполага с качествени партньори и сама произвежда в лаборатория, сертифицирана по HACCP, сладоледите, сорбетите, Тофидо (карамелова сметана с соленомасло), нуга, сладоледени макарони, сметана и конуси.
... масло, соленомасло, масло с пушена сол, масло с водорасли, масло с Юзу, масло с пипер Еспелет. Заповядайте да откриете умението на оформянето на маслата Бордие от топка до блок с палитри от бук. Потопете се в селекцията от 230 зрели сирена в нашите изби (също налични в коктейлна чиния). Млечната продукция, млечните десерти, деликатесите с масло Бордие, колбасите и селекция от вина. В Къщата на Маслото, Жан-Ив Бордие ви кани също да разгледате ролята на маслото в историята на човека и неговото хранене! Невероятна САГА през времето.