Max et Zabou Délices е френска семейна компания, създаваща OooKies, за да сподели нашата любов към домашно приготвеното и истинската сладост! Нашата цел е да ви предложим оригинални и вкусни бисквити. Разработихме собствена тайна рецепта за тесто за бисквити, към която добавяме щедра плънка. Нашият продукт е уникална комбинация между традиционната бисквита и сладкото.
Предлагаме нашето творение...
Lotus Bakeries е призната за специалист в производството на автентични и качествени сладкиши и печива. Lotus Bakeries, чиято централа все още се намира в Белгия, е динамична международна компания с производствени обекти в Белгия, Нидерландия, Франция, Швеция и Канада. Ние сме силно присъстващи на международния пазар, Lotus Bakeries произвежда и предлага на всички любители на сладкиши във Франция, ...
Производител на сладки тарти, Фабиé е специалист в сектора HORECA и авиационното кетъринг.
Нашият опит ще позволи на клиентите ни да предлагат диференцирани продукти благодарение на френската традиция в сладкарството.
Ние работим в секторите на продажбите за вкъщи, хотелиерството и ресторантьорството, домашните услуги, авиационния кетъринг, както и в голямата търговия.
Благодарение на...
При нас, магията на сладките радва вашите дни и задоволява вашите небца. Независимо дали сте любител на традиционни бонбони, изследовател на смели вкусове или почитател на сладкиши без захар, нашият онлайн магазин е вашата крайна дестинация за всички ваши сладки желания.
Открийте огромен избор от бонбони с високо качество, внимателно подбрани от най-добрите марки и известни доставчици...
...) навсякъде във ФРАНЦИЯ.
Предлагаме на нашите клиенти и професионални партньори тесто за гофрети от висок клас. Ето четирите опции, които предлагаме:
- Замразени сладки или солени гофрети от Лиеж
- Пресни сладки или солени гофрети от Лиеж
- Замразени сладки или солени теста (тесто за гофрети)
- Пресни сладки или солени теста (тесто за гофрети)
Нашите гофрети се произвеждат във Франция, в Hauts-de...
Le Père Craquant е традиционна компания за производство на сухи бисквити. Нейният занаятчийски производствен процес позволява на компанията да осигури качество на работата и също така да работи в хармония с съставките. Това уважение към традициите, но също така и към иновациите, с развитието на нови вкусове, прави бисквитите Le Père Craquant здравословен и диетичен продукт, запазвайки вкуса и аром...
...Основана през 1986 г. от Франсоа КРОПСАЛ, къщата КРОПСАЛ е най-старата фабрика за конфитюри и желета в Пиренеите. Предлагаме ви много широка гама от сладки изкушения, приготвени по старинния метод, съчетаващи деликатно съчетание на традиционни вкусове и много оригиналности като "Праскови с Жюрансон", "Ягоди с Мадира", "Портокали с Арманяк", "Смокини с три цитруса, орехи и меденки" и много други...
Лена Шо е занаятчийска компания, специализирана в сладкарството и създаването на сладки десерти. Имаме два основни направления: курсове по сладкарство в дома или в нашите помещения. Това е оригинален и приятен начин да прекарате време с приятели или колеги, за да развиете кулинарните си умения и духа на екипната работа. Всъщност, ние приемаме голям брой компании, които искат да развият екипния си...
Изработени от нашите сладкари и конфитюри с най-голямо уважение към занаятчийското майсторство, ельзаските специалитети, от най-традиционните като малките коледни сладки и бисквити Bredele, в съчетание с нашите фини бисквити Sablés и Moelleux, ви канят да откриете богатството на тероара на нашия красив регион Елзас и неговата гастрономична традиция.
Нашите Bredele, бисквити Sablés и Moelleux, меденки, Beerawecka и Kougelhopfs ще бъдат доставени директно от нашата Творческа работилница в Колмар.
...).
Нашата политика е да произвеждаме качествени продукти.
Доставяме от 1 кг до няколко тона.
Разработваме сладки аромати (горчиви бадеми, ягода, кокос, праскова, киви, шам-фъстък и др.), солени аромати (гъба, сирене, трюфел, мащерка, розмарин, босилек и др.), натурални аромати (ванилия, кафе, порток цвет, роза, лимон, портокал и др.), аромати на прах, растителни екстракти, както и аромати по поръчка.
Търгуваме също така и със синтетични оцветители.
От 1984 г. компанията CERIMPORT създава, произвежда и разпространява хранителни опаковки от стъклен керамичен грънчар. Всички керамични терини за опаковане на агро-хранителни продукти (пасти, рилети, пресни или замразени готови ястия, кетъринг продукти, сладкиизделия и др.). Нашите асортименти се разшириха в отговор на вашите запитвания и в момента предлагаме над 400 референции в нашия каталог. CERIMPORT е призната от големите имена в агро-хранителната индустрия за сериозността на своето производство и обслужване. Нейното производствено звено е сертифицирано по ISO 9001-2000 от 2005 г.
... персонализирани продукти (ЛОГО и др.). Гама за запълване на витрини (Гресини, Чипс, Крутон, Панетоне...). Също така шоколадови бонбони и форми за периодите на Коледа и Великден, както и близалки и пържени изделия. Конфекция с нуга торти. Регионални продукти като тапенади и калисони. И всички тези партньори, с един единствен ефективен и дискретен сервиз за доставка. Доставчици на хлебари от 1986 г. Съставки от високо качество, занаятчийски умения и най-вече вкусен резултат.
От 1768 г. къщата Фортвенгер продължава да съхранява уменията на своя основател, Шарл Фортвенгер. Неговата слава скоро надхвърли границите на региона и Гертвилер стана "столицата на меденките". Оттогава компанията Фортвенгер не е спирала да се развива. Известните меденки Фортвенгер и до днес се произвеждат с уважение към традицията, както е желал техният основател: качествени съставки, щипка лаком...
БИСКВИТЕРИЯ ДЮТОА е специализирана в готовите основи за пълнене от бутер тесто и от късо тесто, предназначени за занаятчийски месари, колбасари и кетъринг, както и за мини основи, предназначени за износ. Нашата цел е да разработваме по-технически и иновационни готови основи за пълнене, адаптирани към изискванията на нашите клиенти: водонепропускливост на пълнежите, устойчивост на замразяване, запа...
Бисквитерия Ведер е посланик на Пиренеите. Тя продължава богатата сладкарска традиция на тези високи земи и ни връща към рецептите на нашите баби, приготвени с местни продукти. В Ведер житата са узрели под слънцето на Жер, яйцата идват от газконските ферми, а маслото не е загубило нищо от кремообразността си от вчера. Защото трите основни ценности на къщата са местността, традицията и автентичност...
Производство на бисквита от Монбозон в Ота-Сон (Франция). Рецептата за автентичния бисквит от Монбозон не е от вчера. Всичко започна преди много време, при двора на крал Луи XVI. Днес е революция, че всеки може да се наслади на бисквита от Монбозон. Защото преди да влезе в килерите на французите, той правеше фурор във Версай, особено сред кралската двойка. След това дойде Френската революция през ...
Създадена в Брюж през 1990 г., компанията LE BOUCHON DE BORDEAUX е малка семейна фабрика, специализирана в производството на малки сладкиши и бисквити. Основният продукт на компанията "Le Bouchon de Bordeaux" е бисквитка с форма на тапата на бутилка вино. Асортиментът на "Bouchons de Bordeaux" се е разширил, предлагайки различни вкусове. Компанията предлага също и Canelous (форма на шоколадови кан...
Компанията Gâteau Dauphinois проектира и произвежда ръчно, от баща на син, плодови бисквити без оцветители и консерванти. Жертва на своя успех и качество, компанията търгува с продуктите си във Франция и вече в чужбина. Нейната рецепта и традиционен метод на производство, без консерванти, оцветители или изкуствени аромати, все пак позволяват да се запази този вкусен сладкиш в продължение на няколк...
Париж Шоколад, създател на френски ръчно изработени шоколади от 1951 г. Нашата мисия: Да съчетаем богатството на вкусовете на какаото и историческата следа на френската столица, за да пренесем вашите вкусови рецептори в уникален свят на сладки и изискани удоволствия. Да бъдем отражение на висшата мода, създавайки колекции шоколади, вдъхновени от актуалните тенденции и желанията на нашите творци...
Това преди всичко е историята на занаятчийска фабрика за бисквити от Гард, свързана с добрия вкус и качеството. Стари рецепти, преработени с аромати от региона. Със страст произвеждам сухи или меки бисквити, сладки или солени, във всякакви форми. Няма нужда да говоря повече! Трябва да се опита...
С течение на годините, Бисквитерията Ожео разшири своя асортимент от продукти, за да може да предложи на клиентите си все повече нови вкусове. Позволете си да бъдете очаровани от бенойтините и саблетините (специалитети на къщата Ожео), без да забравяте галетите и задължителните Бройе дю Поату, Голямото Бройе дю Поату, поатинските галети, саблетините, бенойтините, макароните дю Поату. Открийте XXL ...
... възраст, за да се запазят ароматите им. Благодарение на бързото готвене, извършвано в малки казани, вкусът на плода е напълно запазен. Sucré Nature: сайт за електронна търговия на регионални, автентични и 100% френски сладкиизделия!
ASTRUC PÂTISSERIE, семейна компания, която успя да запази традицията, докато се модернизира и акцентира на занаятчийството от 1927 г. Френски производител на сладки сухи бисквити и сладкарски изделия, без оцветители или консерванти.