...АНДРЕ КАЗО СЛАДКАР в Лорп Сентарай, черпи богатството на своето майсторство и с изискване разработва от много години качествени колбасарски продукти, в най-чисто уважение към традицията на "Терроир". Фирмата се развива в сегмента на висококачествени продукти като: Сухи шунки, Салами, Пресни колбаси и др....
... справедливи съотношения качество/цена… Няма тайна, само добрия вкус, стъпка по стъпка. В основата са най-добрите суровини, меса изключително от Франция. Избор на най-вкусните свински части, с малко мазнина, рамене, шунки, гърди… Не добавяйки вода, която да увеличава теглото! "Домашни" подправки, които ухаят на подправки и аромати от савойската страна, сурови. Пълнене в естествени черва и разбира се, ръчно връзване. Дълго задушаване, занаятчийско пушене с дърва и билки от нашите земи, сушене по старинния метод за нашите салами, наденички, чиполати, мергез от Висша Савоя… Онлайн продажба и директно!
За ваше удоволствие, Роджер БОДЕ, майстор на колбасите, ви представя целия си талант и умения чрез широка гама от сухи колбаси. Изработени в естествени черва, колбасите след това се поставят в стая за сушене, където много постепенно ще бъдат доведени до идеална температура, благоприятна за развитието на вкусовете и характерните повърхностни цветя на добрия сух колбас. Това е етапът, в който те са ...
ENS casing е специализирана в продажбата и разпространението на натурални ХАЛАЛ черва (овчи и говежди), предназначени за производството на вашите колбаси, мергез, наденички, салами. ENS casing е дистрибутор на компанията BOA (Boyauderie des Alpes - Франция). Нашата компания притежава и ексклузивните права за нейните продукти, произхождащи от Алжир (Jus el-Arabi, оцет, цветя от портокал и др.) на френския пазар. С уважение.
Салами от Висока Савоя и Рона Алпи в естествена обвивка, без оцветители и химически консерванти. Саламите са покрити с естествена плесен. Шунката е с минимум 6 седмици сушене. Висококачествена суха месарска продукция, съхранявана в зрялостна камера в Поншато, с уважение към продукта.