...Малината Мийкър е с червено-виолетов цвят, среден размер и с кръгла форма. Месото ѝ е твърдо и ароматно, ароматът ѝ е плодово, а вкусът ѝ е сладък. Сортът Мийкър осигурява добро задържане след размразяване и/или след готвене. Това предимство ще улесни приготвянето на вашите десерти и ще зарадва много от потребителите.
ОПАКОВКА: 8 x 500 г = 4 кг...
...Прекрасна бяла меламиновa чиния за представяне на бюфет с диаметър 36 см. Идеална за вашите бюфети и предястия.
Референтен номер: 83795
Опаковка: 10 броя
Дължина: 36 см
Ширина: 36 см
Височина: 5 см
Материал: Меламин
Форма: Квадратна
Цвят: Бял...
...Създадени и разработени, за да заменят сламени постелки, гамата постелки Servi Doryl е най-широката на пазара.
Постелките могат да бъдат адаптирани към размерите на вашите форми и са подходящи за механизирани линии.
Гама:- Обратими или повдигнати постелки - Постелки Saniclaies® с канали - Постелки с мрежа за отводняване
Материали:- Инжектирани части от полипропиленов кополимер - Материали, откриваеми с рентген или метал
Употреба:- На поднос - На рафт - На маса - Могат да се закрепват с помощта на щифтове...
...Тази камбана + поднос е идеална за сирена или сладкиши.
С подноса от полиетилен и стъкления капак, можете лесно да поддържате безупречна хигиена под тази камбана за сирена.
В тази камбана можете да поставите както сирената, така и вашите сладкарски изделия.
Диаметър: 280 мм
Размери: 350 x H 130 мм...
...Състав: Букле от полиестер и памук, покрит с PVC, цвят бял.
Тегло: 355 г/м²: 135 г/м² плат и 220 г/м² покритие.
Форма: Поднос или протектор за матрак.
Поддръжка: Може да се пере на 95°.
... модулен продукт в агрохранителния сектор, по поръчка, персонализируем и устойчив.
Модулите могат да бъдат асимилирани към всички видове производство:
- Клане / изваждане на вътрешности / подсушаване на всички птици и зайци,
- Опаковане с филм в поднос / вакуумно / запечатване,
- Преработка и готови продукти,
- Готвени продукти (готвене, тенджера, автоклав …),
- Преработка на мляко в сирена...
...
• Посрещане на клиентите (в зависимост от ресторанта)
• Опаковане за продажба за вкъщи
• Поднасяне на поднос за директно обслужване
Почистване и възстановяване на помещенията и оборудването на заведението
• Опаковане и съхранение на хранителните стоки в зависимост от спецификите на всеки продукт
• Наблюдение на чистотата на облеклото
• Почистване на оборудването, работната повърхност...