...IQF (Индивидуално Бързо Замразяване) е процес на замразяване, който позволява хранителните продукти да бъдат замразени индивидуално, осигурявайки, че те запазват качеството и свежестта си. Този метод се използва често за плодове, зеленчуци и морски дарове, което улеснява съхранението и използването им в различни ястия.
...• Сосове, масла и солени и сладки подправки в замразени порции IQF
• От 5 до 25 г
ПРИЛОЖЕНИЯ
• Замразени готови ястия (риба, месо, зеленчуци, сотета)
• Гарнитура за меса, паста, риба, зеленчуци
• Топинг за парчета месо, риба
ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТИТЕ
• Постоянно тегло
• Лесно дозиране, контрол на разходите за порция
• Готови за употреба
• Лесно съхранение и управление на запасите
• Запазване...
...Компанията VEGETAL SOLUTIONS е призната от повече от двадесет години за търговия с замразени IQFзеленчуци, плодове и билки, както и с пресни под вакуум и/или пастьоризирани продукти за хранително-вкусовата промишленост и търговското обществено хранене, както и за производството на междинни хранителни продукти (П. А. И.). Нашият опит и познанията ни за сортовете и техните производствени вериги (в...
... сключил партньорства с най-големите имена в агро-хранителната индустрия в секторите на месото, рибата, сиренето, сладкарството, плодовете и зеленчуците, сладкарството или готовите ястия. Вече повече от 30 години FILPACK се стреми да проектира най-добрите решения за опаковане за разпространение на плодове и зеленчуци. Групата FILPACK, разположена на 4 обекта, включва FILPACK INDUSTRIE, FILPACK EMBALLAGE, опаковане за плодове и зеленчуци, FILPACK AGRICOLE, производство и защита на културите и TECHNIPAC, проектиране и печат за опаковки.