...Масло от Сача Инчи в 60-литрови метални цилиндрични бъчви на марката Шанантина е налично за разпространение на европейския и международния пазар.
Бийз е вносител, дистрибутор и търговец на едро на това висококачествено органично растително масло.
Това растително масло е хранителен продукт, произведен от семена на Сача Инчи, които са обелени и студено пресовани (първо студено пресоване...
...Отново открийте готвенето и неговите аромати с нашето иновативно натурално кулинарно конопено масло, произведено от органично земеделие във Франция.
Кулинарно масло, направено от органичен коноп, риган и чили.
Лесно и бързо за употреба, натиснете помпата и подправете по ваше усмотрение.
...Маслото от шеа е ядливо растително масло, извлечено от плодовете на шеа, дърво, което расте основно в дървесните савани на Западна и Централна Африка. Името "гари" означава "маслено дърво" на уолоф от Сенегал и е произход на френското име "шеа".
Хидратира в дълбочина
Богато на витамини A, D, E и F
Омекотява и изглажда кожата...
Synerlink, компания от американската група Barry-Wehmiller Packaging Systems, е опитен доставчик на решения за линейно пълнене и твърда опаковка за млечни продукти, напитки и други хранителни стоки.
Лидер в проектирането и производството на интегрирани опаковъчни линии, ние произвеждаме, с цел максимална производителност, ултрачисти и асептични продукти с удължен срок на годност.
Под нашите марк...
...Маслото от шеа е ядливо растително масло, извлечено от плодовете на дървото шеа, което расте основно в дървесните савани на Западна и Централна Африка.
Маслото от шеа се използва предимно в кухнята в Африка и в шоколадовата индустрия в Европа (като заместител на какаовото масло).
То е известно също така в Африка, Европа и Съединените щати със своите омекотяващи и подхранващи свойства за кожата...
... това, маслото от шеа помага за стягане на кожата на бебетата, за да се борят с раздразнения, като например: обриви от пелени. Богато на олеинови мастни киселини, маслото от шеа е добро ядливо мазнина, което не съдържа холестерол. Както зехтинът, който много използваме в кухнята, то се използва в много ястия в Западна Африка; в някои държави се използва за пържене, за ястия с сос или с местни зърнени култури.
... я толкова добре? Орехът е ядливо плод с черупка, който привлича вниманието още от времето на пещерните хора. Кроманьонците вече са го използвали за производство на масло. Той дори е бил използван като разменна валута.","ean13":"3701511703042"}...