... самоконтроли за качество по време на производството.
• Сертификати: EN 14683 + AC 2019.
• СЪСТАВ:
1/ Външните слоеве са изработени от нетъкан полипропилен (= spunbond). Двете междинни слоя осигуряват филтрация с meltblown плат.
2/ С носна лента, наречена щипказанос, която позволява регулиране на маската спрямо формата на носа, предотвратява изтичането и намалява образуването на мъгла върху...
...ЗАБЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ:
ЦВЕТЕН, СВЕЖ И ПЕЧЕН.
НОС
Пудрести бели цветя, зрял кайсия, свеж ревен и мента се съчетават с пепелна минералност и щипка бял пипер.
ВКУС
Мекото начало в устата бързо избухва в мехурчета, подчертано от киселинност и горчивина. Финалът представя пронизващо напрежение, маркирано от джинджифил, тютюн и печени нотки.
...Нос
отворен, букетен, с нотки на какао и индийско орехче, щипка от сос от сини сливи, щипка кожа
Устата
мека атака, кадифени танини, дълги и мазни, красива обвивка, характер на запечени червени плодове и подправки
Съчетание с храна: червено месо, бяло месо, меко сирене
Винификация: бетонен съд. Ферментации при температури от 26 до 28°C; 2 до 3 промивки на ден. Малоалкохолна ферментация в съдове...
... месеца. Отлежаването се извършва, част от него в дъбови бъчви за усъвършенстване на танините и добавяне на сложност, а другата част в бетонни резервоари за запазване на свежестта на плода.\n\nDÉGUSTATION\nМощен и сложен нос, съчетаващ аромати на много зрели червени плодове, нотки на лакрица и щипка печене. Вкусът е концентриран в устата, след което става обширен с доминиращи много зрели плодове. Мурведърът придава характерна структура с присъстващи и копринени танини. Финалът е дълъг, отбелязан от аромати на гарига."}...