L Forms : Експерти по проектиране на силиконови форми
Ние произвеждаме силиконови форми с високо качество за различни креативни професионални и индустриални приложения. Нашите специалности включват:
Шоколади : Нашите форми позволяват създаването на шоколади с деликатни форми и фини детайли, перфектни за шоколадови майстори, които искат да впечатлят клиентите си или да развият креативността си.
...Изчистен и модерен, създайте оригинални шоколади с нашата форма за шоколад Коледа Дует на Дядо Коледа, незаменима за празниците и Коледа! За приготвяне на вкусни шоколади за пълнене или за декориране на вашите витрини.
Тази форма за шоколад Коледа е в 2 части. Да се използва с шоколадови щипки. Основата на тази форма за шоколад е отворена.
Съставена от инжекционен пластмаса, без бисфенол А...
...Жил Сикар, консултант по хлебопекарство и директор на Техническия институт за хлебарски занаяти, стартира с Мае Иновации "формата finger madeleine", серия от форми, в които вашите усещания могат да се изразят без ограничения. Madeleines с оригинални форми, шоколадови, с бадеми, с зърнени храни, лесни за ядене в пътуващи торти... Вие сте на ход да създадете рецепти и да персонализирате вашите витрини!
Формат: Индивидуален
Размер: 400x300...
...който се използва за глазура, пълнеж, включване и мрамориране "ripple". Това е карамел, който се избира, търсейки текстура и вкус, за да се характеризира и придаде силна идентичност на крайния продукт.
Възможни приложения:
• СЛАДОЛЕДИ
• МЛЕЧНИ ДЕСЕРТИ
• ШОКОЛАДИ
• БИСКВИТИ
• ПЕЧИВА
• ШОКОЛАДОВИ И ЗЪРНЕНИ БАРОВЕ
• СПЕЦИАЛИТЕТИ ОТ ПИВОВАРНИЦИ...
...Шоколадът с мляко е шоколад, който обикновено съдържа между 25 % и 40 % какао и какаово масло, мляко, обикновено под формата на мляко на прах, както и захар. Шоколадът с мляко е изобретен през 1875 г. от Даниел Питър в Веве, Швейцария. Как се произвежда шоколадът? Извличат се маслото, което е в течна форма, дезодорирано и излято в форми, и пресованата маса, която се счуква, за да стане какаова прах. Какаовата паста и какаовото масло, получени от пресоването, се смесват, за да получим шоколад. За черния шоколад се добавя захар; след това се добавя мляко на прах за шоколада с мляко.
...Предлагаме множество сладки, както по отношение на форми, така и на вкусове.
Вкусове: натурален, лимон, шоколад, с карамелени парченца, ...
Други вкусове по запитване.
...Шоколадна конструкция
Дайте път на оригиналността за Великден, като подарите шоколадна конструкция от 17 части. С това асортимент от млечен, черен и бял шоколад, си представете безброй възможни форми: човечета, патета, динозаври... и освен това, ще можете да се насладите на вашите красиви творения след това!
Тези шоколади ще зарадват любителите на Lego.
Без консерванти, без палмово масло, без...
Декори и Креации, създадена през 1994 г., е специализирана в производството на шоколадови декори, хранителна ситопечат и термоформовани форми. Разполага с два нови производствени обекта, разположени в Мулуз – Сосхайм, от които централата й е посветена на ситопечата и шоколадовите декори с площ от 1500 м². Въз основа на историческите си умения, особено след интеграцията на CHOCOSIEGEL, призната в създаването на термоформовани форми, Декори и Креации непрекъснато се усъвършенства, за да ви задоволи още повече.
Компанията за шоколад е създадена през 1994 г. от Венсан Пуйело в Тулуза. Страстта и занаятчийският опит на Изабел и Венсан Пуйело са на разположение на вашата сладост!
Ние произвеждаме пред хората в нашите магазини-ателета нашите шоколадови плочи, нашите фъджи, нашите шоколадови картини, нашите гигантски оранжети, нашите пралине скали, нашите шоколадовиформи.
Започваме производството на асортимент от шоколадово покрити сушени плодове през ноември в новия магазин на адрес 9 улица дю Тар.
... персонализирани продукти (ЛОГО и др.). Гама за запълване на витрини (Гресини, Чипс, Крутон, Панетоне...). Също така шоколадови бонбони и форми за периодите на Коледа и Великден, както и близалки и пържени изделия. Конфекция с нуга торти. Регионални продукти като тапенади и калисони. И всички тези партньори, с един единствен ефективен и дискретен сервиз за доставка. Доставчици на хлебари от 1986 г. Съставки от високо качество, занаятчийски умения и най-вече вкусен резултат.