...Truffettes de France е истински печат на качество, а рецептите им произлизат от френски опит от над 50 години в производството на шоколадовимаршмелоу.
Под хрупкавата шоколадова обвивка, която се разтапя под зъбите, се крие деликатно маршмелоу, което се топи в устата. Сладък десерт, който да се наслаждавате без ограничения.
...джандуя, маршмелоу, конфитюр от плодове... За декорация на чиния, продажба на брой или като декор за сватбена маса.
Можете също така да използвате тази форма за рокля, за да създадете индивидуални десерти, малки мусови рокли, сладолед... Студен десерт, който ще изненада вашите гости!
За продажба, препоръчваме опаковката с референция PLDOME, за елегантна презентация на шоколадовите изделия.
Тази професионална шоколадова форма е изработена от инжекционен пластик, без бисфенол А. Състои се от 2 магнитни плочи. Този материал придава блясък.
Референция: DRCP034
В наличност: 535 продукта...
От 1960 г. нашият екип от шоколадери произвежда хиляди шоколади всяка година, като винаги спазва традицията на занаятчийството с търпение и уважение. La Royale Normande се ангажира с отличието, произвеждайки собствено прелини, което гарантира уникални и дълбоки вкусове за нас и за вас. Предимството на този подход е, че можем да следим рецептата на прелини и качеството на крайния продукт. По този н...
...Таблетката "Fraise - Framboise" е вкусна комбинация от плодови и шоколадови вкусове. Малиновият маршмелоу среща киселия ягодов конфитюр, всичко обвито в обвивка от бял шоколад "Opalys". Това е плодово изкушение, което да се наслаждавате на всяка хапка, перфектно за любителите на плодови сладости.
Този изключителен ръчно изработен продукт е сертифициран B-Corp и 100% произведен във Франция. Опаковката му е рециклирана и рециклируема, а е оцветена с натурални оцветители. Това е идеален избор за тези, които търсят отговорно и вкусно лакомство.
Производство на суровини от какаови зърна за произход, ние също произвеждаме нашата пралина от лешниците на Пиемонт, производство на бадемова паста. От суровините: ние реализираме нашите готови продукти: асортимент от пралини и ганаш. Нашите други сладкарски изделия: плодова паста, нуга, маршмелоу също се произвеждат без консерванти или други добавки.
Ние разполагаме и с продукти за потребители, които са алергични към лактоза или глутен.
Имаме асортимент от кашерни или халал продукти.
...Рецепта от традицията - Уникално умение
Искате шоколад? Черен шоколад с смокини и орехи, черен шоколад с череши Амарена, млечен шоколад с маршмелоу, бял шоколад с мрамор от малини или специалитетът на къщата - бар Марсилия... Барът Марсилия ® е специалитет на Шоколадиера от Марсилия. Пралине "без масло и сметана" от чисто удоволствие, натурално, хрупкаво, по старинна рецепта, с портокал или...
Специализирана в хранителните декорации, PCB CREATION предлага на професионалистите в сладкарството и ресторантьорството много широк спектър от декорации: готови декорации от шоколад или маршмелоу, декорации за самостоятелно изработване, декорации за шоколадови бонбони или десерти, всичко това е предназначено да улесни декорирането им.
PCB винаги търси нови процеси, за да задоволи нуждите на...