...CHOCOLATS JANIN е изискан избор от ръчно изработен шоколад. Гурме кошница с ръчно изработен шоколад за компании, ръчно изработен шоколад за корпоративни семинари. Обадете се на 01 45 99 26 39...
... ENTHUSIAST : 93/100 «Произведен от най-старите лозя на това имение, това е зрело и концентрирано вино. Отлежавало е 18 месеца в бъчва, развило е мощен печен и подправен характер, който все още доминира днес. Но с яркия плод и силната киселинност, то ще се развие в впечатляващо вино.»
J. SUCKLING : 93-94/100 :«Това е великолепно вино с нотки на шоколад и черни плодове. Средно тяло и на плода...
... трансфери за шоколад в различни цветове.
Листът за трансфер на шоколад е лесен за употреба. Поставете листа върху антиприлипаща тава, след което изсипете шоколада върху листа за трансфер с дебелина 2-3 мм. Оставете шоколада да се охлади и стегне, декорациите ще се отпечатат. Внимателно отлепете листа от шоколада. За оптимален резултат, препоръчваме да използвате шоколад за покритие.
Референтен номер: IMP1094
Размери: 10 листа 360x250 мм...
Нашето имение е разположено в щедра и запазена природа, близо до Сандблите д'Олон. Едно от съкровищата на региона, плажът "Вейон", се намира само на 10 км от нас.
Този плаж е истински естествен рай, носещ множество етикети, включително престижния "Natura 2000". Той е обграден от морски ръкав, който се издига до устие на мидена ферма "Гитиера", и е заобиколен от пясъчни дюни, борова гора и солени ...
...Кутия за откритие на всеки аромат на Granola в мини порции 40-50г
Ръчно изработен и веган, на основата на царевични листа, бадеми, чиа, тиква, сусам, кокосово масло, агаве сироп за нисък гликемичен индекс.
6 аромата на гранола
2 аромата на панировка
1 закуска с черен шоколад
Време е да откриете нашите продукти!
...Зелен чай Гънпауър и листа от сладка мента. Може да се пие много горещ и много сладък.
Съставки: Зелен чай Гънпауър и листа от сладка мента
Аромат: Сладка мента
Идеален момент: Препоръчваме ви да пиете този чай сутрин
Препоръчително време за запарване: Препоръчваме да го оставите да се запарва 3 минути в кипяща вода между 85° и 90°C.
...Неz
екзуберантни нотки на печени черни череши, конфитюр от сини сливи и черни малини, както и предложения за лакрица, захаросани теменужки и паднали листа с нотка на разтопен шоколад.
Устата
микросе с плътен вкус, устата предлага млади черни плодове с сериозно пикантни искри и прекрасно пухкава текстура, завършваща дълго с убедителен минерален нюанс.
Съчетание с храна
сирена, дивеч, ястия с сос...
...Ментата е ароматно, тревисто растение с много ароматни зелени листа.
Използвания на ментата в кухнята:
В десертите, тя придава аромат на сладоледи, сорбета и различни сладкиши. Съчетанието на мента с ягоди и шоколад е истинско удоволствие!
Тя ароматизира кремове, плодови салати, напитки (чай, мохито…)
Ментата придава аромат на безброй ястия, както на салати, така и на зеленчукови ястия, зърнени храни (табуле) или месо…
Ползите от ментата:
Тя притежава успокояващи, анестезиращи и аналгезиращи свойства.