...Този шоколад е създаден от деликатна смес от зърна Криоло и Форостеро, съчетаваща сладост и горчивина.
След леко киселинно начало, този черен шоколад с произход от Мексико освобождава подправъчни и дървесни нотки, подсилени с щипка лакрица.
Размер - Ш 16 x Д 8 x В 1,5 см
Количество в кашон: 10
Минимално количество за поръчка: 10
Тип на минималното количество за поръчка: Единица на кашон
SKU: TO-M
Страна на производство: Франция
Предварителна поръчка: Да
Бестселър: Не
Персонализация: Да...
... следа (черен пипер, гарига, лакрица), както и с разтопен дъб, който носи нотки на ванилия, кедър ишоколад. Един елегантен и благороден вино с голям потенциал за отлежаване. Прекрасни съчетания се предвиждат с патица, червени меса и дивеч.
Съдържание: 75cl
Тип: Червено вино
Сорт: 100% Tannat
AOC: Madiran
Отлежаване: Да се пие веднага и да се съхранява до 2036
Температура на сервиране: 16-18°C...
...% Каберне Фран
Винификация: ръчно бране, парцелна винификация в терморегулирани иноксни съдове
Отлежаване: 12 месеца в бъчви (50% нови)
Дегустация: Тъмен цвят, нос на зрели черни череши, къпини, черен шоколад, лакрицаи смлени орехи. Устата е плътна, кръгла и сочна. Тановете са внимателно оформени и ясни. Хармонично и балансирано.
... изключителна купаж, характеризираща се с копринена текстура и сложна ароматна палитра, белязана от нотки на череши, карамфил, черен пипер илакрица. В устата разкрива деликатни вкусове на портокал, шоколади дървесни подправки.
'The Old Garden' предлага уникално вкусово изживяване и се съчетава перфектно с агне на скара с розмарин, ризото с диви гъби или черен шоколад с морска сол.
...Неz
елегантен, балансиран и богат на аромати (къпина, кафе, зрели червени плодове, лакрица, мока, подправки и кардамон)
Устата
кръгла и с красива плътност. Гурманският небцето съчетава нотки на свежа къпина, касис, малина, както и червени плодове (френско грозде) с тостирани аромати, но също ишоколади мока.
Съчетание с храна: колбаси, червено месо, бяло месо, дивеч, птица, пикантно ястие...
...Интензивно и комплексно Кахор
Това дълбоко оцветено вино е изразително и хармонично; неговият сложен нос напомня на касис, подправки и запечен плод. Месесто и мощно в устата, неговото кадифено качество е доказателство за перфектното овладяване на техниките за отлежаване в дъб. Ароматите на черни плодове, лакрицаишоколад допълват пълното изразяване на виното.
Сервирайте декантирано (или отворено няколко часа предварително) преди да се насладите на 15-16°.
Предложено съчетание: дивечов foie gras, трюфели, горски гъби, турнедос, агне на мляко.
AUZIER-CHABERNAC, сладкар от 1890 г., продължава традицията на Монпелие с уменията си и традиционните си рецепти за ванилова паста, паста от лакрица, лакрица с мед, маршмелоу и, разбира се, драже.