... плодове. CROC'ELLA предлага също така маслини (от Мароко и Италия) и антипасти.
CROC’ELLA се намира във Франция, в региона Прованс-Алпи-Лазурен бряг, в Марсилия.
За всякакви допълнителни запитвания, не се колебайте да се свържете с нас по телефона или чрез формуляра за контакт.
ОПАКОВКА: Пакет 150гр...
Къщата Манон е родена от срещата между Рене Манон, пчелар, и Луи Белон, сладкар. Така, вече повече от век, се трансформират за удоволствието на всички гурмани чудесата, произведени от нашия тероар.
Конфитерийно-шоколадовата фабрика Манон се намира в Пейруис, в Алпите на Висока Прованс (04), в сърцето на Долината на Дюранс, между Прованс и Алпите.
Производство 100% ръчно
Нашият шоколад с чисто...
...Нашият аиксоен дом е известен с висококачествените си сладкарски изделия, не само за калисон д'Аикс, нашата специалност, но и за нашите захаросани плодове, нуга, пралини, бискотини и шоколади. От 1874 г. голямата фабрика за калисони в Аикс-ан-Прованс, Леонард ПАРЛИ, гарантира своите производствени тайни, в съответствие с традициите. Леонард ПАРЛИ се отличава с уникалния състав на своите калисони...
...Maison Roux е занаятчийска фабрика, специализирана в производството на истински меки макарони според старата рецепта от Лангедок и Прованс. Тази рецепта не съдържа крем или ганаш, следователно няма ограничения за съхранение на сладкарските изделия. Срок на годност 5 месеца.
Всички наши макарони са БИО, без глутен, без лактоза и без консерванти.
Нашите макарони са сертифицирани БИО и без глутен от Ecocert №34/153109/437356.
Основана през 1866 г. от Мариус Лиламанд, тогавашния сладкар в сърцето на Сен-Реми де Прованс, Конфизерия Лиламанд ще бъде поета през 1903 г. от сина му Жюстин, който ще се посвети изцяло на захаросаните плодове и ще установи новите си работилници в старата кожарска фабрика на изхода на селото. Днес, Пиер Лиламанд, прилагащ рецептата, проповядвана от Нострадамус и Оливие дьо Сер, четири века по-рано, продължава това умение, предавано през 5 поколения, в тази фабрика, натоварена с история.
Разположена в ПРОВАНС, нашата консервна фабрика, под ръководството на своя създател г-н Луи МАРТИН, развива от 1918 г. своето майсторство в производството на качествени продукти. Сезонната дейност по преработка на пресни плодове и зеленчуци, основно от региона и отговарящи на нашите изисквания, ни позволява да произвеждаме суровини, напълно под наш контрол. Те са напълно подходящи за производството на продукти от вторична преработка: горещи сосове, кетчуп, приготвени зеленчуци, традиционни рецепти...
Открийте всички автентични вкусове на голямо ръчно изработено ликьор от Прованс. Grand Rubren е ликьорна фабрика, специализирана в производството на ликьори чрез мацерация на растения или плодове. Рецепти, коктейли, ликьори и напитки, които трябва да откриете.
...Simagec е компания, чиято фабрика и централа са разположени в Екс-ан-Прованс. Ние сме специализирани в областта на опаковките и пакетиране на медицински устройства в чисти помещения. Проектираме и произвеждаме под марката SIMA-MECA асортимент от специфични машини за пакетиране в малки серии, като например:
- машини за запечатване на блистери
- термични заварчици за Tyvek/PE пликове
- вакуумни заварчици за PE/PA ALU/PE пликове.