...Съюз на ананас "Cayenne Lisse" от платата на Того с премиум ванилия от Мадагаскар
Състав: Органичен бял ром от Франция, отлежавал в старибъчви от коняк, органичен справедлив ананас "Cayenne" от Того, органична премиум ванилия от Мадагаскар и органична справедлива захар от тръстика
Тегло: 1.2 кг
Размери: 10 × 10 × 19 см
Алкохолно съдържание: 34,5°
Мацерация: 2 до 3 месеца в рециклирани стъклени бутилки
Визуално: Интензивно жълто оцветяване...
TECNIWOOD е пионерска компания в реновирането на бъчви от над 20 години. Ние сме специализирани в нови, реновирани и употребявани бъчви.
TECNIWOOD изпраща своите бъчви в много страни производители на вино и спиртни напитки: нови бъчви от френски, европейски и американски дъб / реновирани бъчви от френски и американски дъб / употребявани бъчви.
TECNIWOOD предлага нови бъчви от европейски дъб (ест...
... свързваме с вкуса, всъщност е мирис. С прости думи, коняк, богат на аромати, е коняк, който развива много финес. Затова ние влагаме необходимите грижи на всяка стъпка от производството на нашите коняци, за да подчертаем ароматите."
Отделете си време
"Вашият коняк Courvoisier е отлежавал в дъбови бъчви в продължение на години. През целия този период на отлежаване, конякът е в постоянен контакт с...
... терморегулация
Отлежаване: 5% нови бъчви, 47.5% бъчви от едно вино, 47.5% бъчви от две вина
Дегустация: Това е вино с много характер и подправки; то е пиперливо и свежо на носа с приятен старт на черни плодове и лакрица. В устата текстурата е кремообразна, с добър обем и добре интегрирани танини. Финалът е дълъг с подправен и шоколадов вкус.
...Сортове:
Гренааш Блан - Гренааш Гри
Почви:
Аргило-калциеви, стари лози на слънчевите тераси на тероара на Аспрес
Винификация:
Пресоване на място, ферментация в терморегулирани съдове, след което отлежаване в френски дъбови бъчви с батонаж върху утайките.
Дегустация:
Цвят с сребристи отблясъци,
Носът предлага деликатни аромати на бяла праскова,
круша и препечен хляб или
бриош.
Устата е кръгла, запазвайки свежест.
Това е балансирано и
комплексно бяло вино.
Съчетания с храни и вина:
Риба Тубот или грилована Дорада, Комте, Зеленчуци на плоча
Златен медал от Гилбер и Гийяр...
...Ликьор: Този вкусен "Гран Резерва" е смес от роми от Гватемала, които са отлежавали в Солера между 6 и 15 години, след което са били финализирани в старибъчви от коняк в продължение на 6 месеца. Тук са избрани най-добрите бъчви от тази Солера, за да се създаде този изключителен ликьор, който предлага вкусни аромати на подправки (канела, карамфил), ванилия и много изискано дърво. Изключителна...
...Дегустация
Леко вино, много оригинално, лесно за пиене, с изразени нотки на касис. В устата, свежест, донесена от Персан.
Винификация
Мацерация в продължение на 15 дни, следвана от нежно пресоване за 3 часа. В съд, извършена малолактична ферментация. Отлежаване на фини утайки в продължение на 12 месеца в старибъчви.
Съчетание храна-вино: колбаси, печено месо
Съвет на енолога: да се сервира...
...а между 20 и 25 години за X.O Très Vieille Réserve. Накрая, Hors d'Age, резултат от смесването на нашите най-стари коняци, е отлежавал минимум 40 години в бъчва.
Как да ги дегустираме?
Сухо: Сервирайте в чашата си на стайна температура и изчакайте няколко минути, за да се събудят ароматите и алкохолът да отстъпи място на великолепен аромат.
Студено: Като студена напитка, поставете чашата или бутилката в хладилника или върху голям лед.
В коктейли, VS ще обогати вашите творения с хармонични плодови и цветни нотки.
...{"CÉPAGES":"СОРТОВЕ\nДоминираща Сира.\nСтепен: 14,5°\n\nVINIFICATION\nТази купаж е резултат от внимателен подбор на гроздето от нашите най-стари парцели Сира, събрано на ръка в касетки. То е винифицирано при контролирана температура и след 20-дневна мацерация с редовно разбъркване, е прехвърлено в нови френски дъбови бъчви за отлежаване от 8 до 12 месеца. Това вино се бутилира след узряване в съд...
...Ние се опитахме да създадем смес от стари испански роми от 3 страни в Централна Америка, които вече са известни с производството на роми с високо качество: ПАНАМА, ГУАТЕМАЛА и НИКАРАГУА.
Смес с голяма сложност, произхождаща от три "RONs" от Централна Америка.
Ром от меласа от Панама: дестилация в колона, на възраст 2/3 години, отлежал в дъбови бъчви от американски екс-бурбон.
Ром от меласа от...
...Съставки:
- 97 % Винен оцет от бели стари вина, произведен от грозде от биологично земеделие
- 3 % Натурален аромат
- Без алергени, без консерванти
- Непастьоризиран
Съвети за употреба:
Този бял винен оцет с орехи отлично се съчетава с рукола или цикория.
Подходящ е също за дресинги, маринати и подправки. Ястията, особено бели меса, ще бъдат приятно ароматизирани от този оцет.
Този продукт е наличен в 25 cl. Също така в кубове от 3-5-10 литра, в бъчви от 220 литра и в контейнери по запитване.
ДИСТИЛЕРИЯТА LOUIS ROQUE е специалист в производството на стара слива от Сулиак. Дистилатори от баща на син от 1835 г., дистилерията винаги спазва традицията, а ракиите зрее бавно в стари дъбови бъчви, където алкохолът старее постепенно. Освен известната стара слива от Сулиак, дистилерията предлага и други плодови ракии, като круша, малини, квецше, мирабел, кирш. Ние предлагаме също аперитиви на...
Шато Бошен е имение от 18-ти век, построено до ферма от 12-ти век. Шато-то съдържа стари изби, чиито сводести тавани днес позволяват отглеждането на най-добрите купажи в дъбови бъчви. Непосредствената среда около шато-то изобилства от знаци за древно обитаване: преса от римската епоха е била открита, а множество следи от амфори и галски монети редовно се откриват.
... лица за изработка на оригинални ниски маси за хол или за създаване на индивидуални библиотеки. Също така, професионалисти се свързват с нас, за да изработим рафтове за физически магазини с помощта на нашите дървени кутии. Имаме и голямо разнообразие от кабелни барабани и бъчви, които обикновено се използват за ръчна изработка на бар-бъчви. Продаваме също и предмети в индустриален стил, като...