... и сосове.
Съставки: Нерафинирана френска захар от цвекло, натурален аромат на ананас, натурален жълт оцветител.
Характеристики:
Бидон PET от 100 г.
Нерафинирана френска захар от цвекло.
Натурален аромат на ананас.
Без добавки или изкуствени консерванти.
Употреба: Добавете слънчев акцент към вашите горещи напитки, десерти, сладкиши (меренги, шантили...) но също така и сладоледи, йогурти. Включете според вашия вкус за неустоим тропически вкус.
Съвети за съхранение: Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.
Референтен номер:SUCRE0007A...
...аспици, терини, фланове, сосове, глазури, покрития…), предназначени да се консумират студени или да се затоплят.
Тъй като не се разгражда от ензимите на микроорганизмите, АГАР БИО може също да текстурира живи храни (млечни продукти, веган сирена…).
...Епепиньозна преса за домати и плодове, ръчна.
Корпус и работен винт от двойно поцинкована чугун, колектор и фуния (Ø 19) от твърд червен пластмаса. Доставя се с перфорирана иноксова решетка (Ø 1,5 мм).
Идеалният уред за приготвяне на сосове, пюрета, компоти, конфитюри с -
- малки плодове (малини, касис, къпини...).
- кестени (за премахване на втората кожа, след като са сварени).
- рибни супи...
... баобаб в чаша вода, с малко канела, захарта се добавя в много малко количество, за да се запази добрият кисел вкус на праха.
Тя също така се смесва с фъстъчено масло, мляко и просо, за да се приготви сенегалският Нгалах, който е плътен десерт, който се приготвя по всяко време, но особено по време на Великденските празници.
Прахът от баобаб, използван в много африкански страни, има свързващи, сгъстяващи и киселинни свойства, и се включва в приготвянето на сосове, зърнени храни (просо, царевица, сорго, фонио...), кремове.
Основана през 2015 г., SENEAFOOD е водещият индустриален производител и вносител на екзотични африкански продукти. Нашата специалност: пасти от чушки и пикантни сосове с различни подправки, екзотични плодове като ананас, папая, манго, кокос, както и други видове плодове като мад, бисап, буйе и моринга. Произвеждаме също и безглутенови продукти на основата на просо: тиакри (дегу), санкал, тийер и...