...Сидрът от лед на Flaguerie е резултат от концентрацията на ябълковото мъст чрез криогенеза. Концентрираният мъст ферментира, запазвайки високо съдържание на остатъчна захар. Със златисто-кафява цветова гама, Сидрът от лед на Flaguerie е концентрат от аромати на печени ябълки, подсилен от танините и естествената киселинност на плода. Поднася се охладен (8 до 10 градуса) като аперитив, с фоа гра, синьо сирене или за десерт.
Бруто тегло: 970g
Тегло на картон с 6: 6kg...
...например с тоник, лайм и лед като "хибискусов спритц". Подходящите винени комбинации са шоколад, смокини, орехи и козе сирене. Алтернатива на Aperol Spritz - без алкохол.
Перфектни подаръци за Великден и Коледа, особено за бременни жени, кърмещи майки и бебешки душове.
Нетно тегло: 800 г
Обем: 500 мл...
...Безалкохолният хибисков аперитив на берлинската фармацевтична марка Dr. Jaglas подчертава духа на нова култура на аперитивите и ви кани на особено отношение към живота. Киселата сладост на хибисковите цветя е омекотена от розмарин, горчив портокал, бъз и ванилия. Финалът завършва с деликатен и фин нюанс на уиски. Препоръчва се да се охлади и да се използва като основа за безалкохолни напитки, например с тоник, лайм и лед, като "хибисков спритц". Подходящите винени съчетания са шоколад, смокини, орехи и козе сирене. Алтернатива на Aperol Spritz - без алкохол.
Нетно тегло: 800 г
Обем: 500 мл...
... ресторанти. FESIA предлага също така широка гама от смилателно оборудване за ресторанти: смилатели за лед за ресторанти, оборудване за рязане за ресторанти, белачки и изваждачи на ябълки, белачки за картофи за ресторанти, резачки за хляб за ресторанти, резачки за сирене за ресторанти, месомелачки за ресторанти, както и готварско оборудване за ресторанти: електрически кухненски елементи, печки за печене, парни фурни, микровълнови фурни, комбинирани фурни.