...Открийте ягодата, един вкусен плод с яркочервен цвят, известен със своята сладка сладост и лека киселинност. Богата на антиоксиданти и витамин C, ягодата е перфектна за обогатяване на вашите летни десерти, смутита или просто за консумация в натура. Този пролетен и ароматен плод е истинско здравословно и освежаващо лакомство.
...Готов за употреба
Спестяване на време
Без загуби
Правилната доза
Без окисляване на открито
В обелена или необелена версия
Употреба:
– В плодови бюфети или като съставка за приготвяне на солени салати, десерти, плодови шишчета…
– За колективи, обществено хранене или индустрия...
... ферментирано в контролирани по температура неръждаеми стоманени резервоари
Отлежавано в резервоари, за да се запази свежестта на плодовете
ВИДОВЕ ГРОЗДЕ
53% Cabernet Sauvignon
37% Merlot
10% Cabernet Franc
БЕЛЕЖКИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ
Украсено с красива виолетова роба, Château Talusson разкрива флорален нос и свежи нотки на червени плодове. Вкусът е гладък, с нежна плодова нотка, което го прави достъпен веднага.
ПОДХОДЯЩИ ЯСТИЯ
Château Talusson перфектно се съчетава с гриловани меса, ястия с сос или десерти на плодова основа.
Сервирайте между 16°C и 18°C (60°F и 64°F).
... напитка с ферментирало мляко и мента.
Тя може да бъде добавена и в солени ястия с месо. За да придаде ментово ухание, може да се използва в плънки или кюфтета.
Може също да се използва за свежи ягоди или с просто печени плодове. Тя е идеална за приготвяне на ирански чай.
КАРТОН: 9Kg...
...Ние изработваме всички наши макарони на ръка, в съответствие с традиционните занаятчийски практики: между две италиански меренги, меки и нежни, скриваме вкусни ганаши.
Това е причината нашите макарони да са свежи и крехки продукти. Въпреки това, не предлагаме доставка на нашите кутии с макарони. Те са налични само за вземане от магазина или за доставка чрез куриер.
Сред вкусовете, които ви...
... горчив бадем, Prunus amygdalus var. amara, като последният се счита за токсичен поради съдържанието си на циановодородна киселина. Това е маслодайно семе, т.е. богато на липиди и често се нарича "маслодайния сух плод". Ако бадемът бъде събран преди узряване, кожата му е все още зелена, известният бадемов зелен цвят. Така зелените и свежи бадеми имат нежна и млечна сърцевина с деликатен вкус. Във Франция те се събират през юни и юли.
Ean13:3701511707293
Референция:БадемБиоНарязанФранция1...
... кориандър, основна съставка във всички тези земи, особено в индийските масали или основите на тайландските смеси.
Малко отклонение към Океания и нейните мечтани острови с великолепната ванилия от Тахити, която ще направи всяко от вашите десерти (и дори ястия) истинска наслада.
Пристигаме в края на пътуването с кардамон, който ще ни пренесе в Централна и Южна Америка, с цитрусовите и свежи вкусове, които да съпътстват всичките ви рецепти.
Надяваме се, че тази обиколка на света ви е доставила удоволствие.
Нетно тегло: 210 г...
...Гама, проучена за оптимизиране на времето ви за подготовка! Сурови или полуготови фоа гра, морски продукти и внимателно подбрани готвени меса, както и готови за сервиране продукти за кетъринг, предястия, основни ястия и десерти, нашата селекция ви предлага широка палитра от възможности.
... италианската кухня. Позволете си да се изкушите от нашата вкусна кухня и селекция от свежи напитки. Отлични ястия от региона, разнообразни регионални ястия и отлични салати ви очакват. Имаме и нещо, което да зарадва любителите на сладкиши. Нашето деликатно сладко, освежаващото ни сладолед, божествените ни десерти, нашият деликатен шоколад или нашите сладкиши също са чудесни за десерт. Вкусен бранч, обяд или вечеря в нашето заведение?