... електронен магазин е проектиран да отговори на нуждите на физическите лица, като същевременно предлага пространство, посветено на професионалистите: дистрибутори, партньори, мандри, месарници, деликатесни магазини, малки търговски обекти и супермаркети.
...№1 по продажби в сектора на колбасите в магазините, които обслужваме, нашите продукти са каталунски специалитети, произведени в долината на Гаротша в испанската Каталония. Ароматизирани или натурални фуети, ароматизирани или натурални салами, сладък или пикантен чоризо, ядки от шунка, 1/4, 1/2 или цяла обезкостена серрано, широка гама от вакуумно опаковани нарязани продукти, солена гърда, лomo и др... Нашата гама радва хиляди туристи, които идват на почивка в нашия регион от 10 години.
... произвеждат в Обща Савоя и бавно се сушат в планината, след което се нарязват в нашите савойски работилници.
Лидери на пазара на Диот от Савоя, традиционна савойска наденица за готвене, разполагаме с индустриален инструмент, напълно адаптиран за производството на Диоти, спазвайки занаятчийските умения и осигурявайки санитарна безопасност и атрактивна опаковка.
Имаме също така био саламиинаденици за...
... предложи продукти, изработени с най-голямо внимание, според стари традиционни рецепти.
За да споделим изключителността, най-ценните парчета свинско и говеждо месо са строго подбрани и сортирани. Подправките са резултат от уникални приготовления и смеси, изцяло ръчно изработени.
Нашата производствена лаборатория притежава санитарен сертификат, издаден от DDPP на Рона, в съответствие с действащото...
Ла Мезон Лабори, създадена през 1932 година, е специализирана в производството на колбаси от Оверня.
Продуктите на Лабори се произвеждат ръчно, те са автентични и вкусни. Месото е с френски произход и много от продуктите на Лабори са медалисти.
Къщата предлага широка гама от традиционни колбаси, включително: сухи шунки от Оверня, сухи салами, сухи наденички, гърди, стъкленици, консерви, подаръчни комплекти и др.
...нашата дейност се подкрепя от износители-партньори, което позволява нашите продукти да бъдат налични на всички континенти. Тази обстановка ни е позволила през годините да изградим солидна репутация, както по отношение на качеството на предлаганите продукти, така и по отношение на ефективността на нашите услуги. Специализирани в разпространението на пресни продукти, ние можем да отговорим на вашите...
... качеството и разходите на съществуващите си рецепти. Тази двойна компетентност прави FAVID предпочитан партньор за множество и разнообразни приложения. Най-големите френски и международни групи се доверяват на компанията да ги подкрепя в развитието им на пазарите в секторите на колбасите, солените храни и готовите ястия.
Къщата TEIL, разположена в Орияк, е специализирана в производството на колбаси.
Къщата произвежда шунки, наденички, терини, фритони, патета от Оверня и типични колбасарски сладкиши като фьойлети с синьо сирене от Оверня или картофена пита.
Пресните шунки никога не се замразяват, те се осоляват на ръка, със суха сол и по традиционния овернянски метод. Сушенето и узряването на шунките продължава 7 месеца. Наденичките и колбасите се приготвят по старинния начин, следвайки същото майсторство.
Къщата съчетава модерни техники и традиционно майсторство, за да произвежда изключителни продукти.
Основана през 1956 г., компанията OBERTI е специализирана в производството на колбаси и солени меса. С 60 години опит, OBERTI съчетава занаятчийски умения, стари рецепти и съвременни технологии. Месото, използвано за производството на колбаси и солени меса, е качествено регионално месо. Компанията произвежда и предлага наденица, коппа, бекон, солени и сушени шунки и др.
Компанията MAS, разположена в Руже, Кантал, е специализирана в производството на колбаси, соления и традиционни консерви от Централния масив.
Фирмата предлага продукти с прости и автентични рецепти. Например, те предлагат сух шунка, отлежала до 24 месеца в техния сушилня в Руже, и ръчно приготвен свински пастет.
Къщата MAS е известна с качеството и автентичността на своите продукти.
Компанията PIERRE OTEIZA произвежда регионални храни. Ние предлагаме шунки, коремчета, магрети, колбаси, чоризо, гарбюри, кремове, фоа гра, рилети, пастети, конфити, касулети, сирена и вино. Разпространяваме продуктите си във Франция и за износ.
В естествена и автентична среда семейството РУШ поддържа от 1870 г. производството на истински местни продукти, селски и пълни с вкус. Шунка от Ариеж, суха наденица от черен дроб, наденица под пепелта от Ариеж, фоа гра, конфитюр от патица, пастети от глиган, елен и др. Месарницата РУШ произвежда своите продукти в своята лаборатория, сертифицирана по Европейските стандарти, в Фериер, Ариеж.
... най-много глезени, тъй като след това трябва да се охладят на стъпки, строго времеви. След това идва времето за узряване в сушилня при строго наблюдавани условия на температура и хигрометрия в продължение на няколко седмици.
Салами от Висока Савоя и Рона Алпи в естествена обвивка, без оцветители и химически консерванти. Саламите са покрити с естествена плесен. Шунката е с минимум 6 седмици сушене. Висококачествена суха месарска продукция, съхранявана в зрялостна камера в Поншато, с уважение към продукта.