... покана да се насладите на сладостта на меда и деликатните подправки, които го съставят.
Избирайки нашия "Pain d'Epices", вие избирате продукт, приготвен у дома, изработен с внимание и страст. Използваме традиционни рецепти, за да гарантираме мека текстура и богат вкус. Този продукт е идеален за празници, гурме подаръци или просто за да се поглезите. Не се колебайте да го добавите в кошницата си и да откриете магията на нашия "Pain d'Epices" 250g.
... рафинирана захар от цвекло от Франция
Канела на прах
Естествен аромат на канела
Опаковка:
Лека и рециклируема PET буркан
Тегло: 200g
Използвания:
Печене: Добавете тази захар към вашите торти, бисквити, пайове или крамбъл за неустоим подправен вкус.
Горещи напитки: Перфектна за подслаждане и ароматизиране на вашите чайове, кафета, горещ шоколад или сайдери.
Десерти: Поръсете върху плодове, йогурти, палачинки или сладолед за финален щрих, изпълнен с характер.
Референтен номер:SUCRE0035B...
...Книгата с рецепти "Шоколад Ô Шоколад" предлага рецепти от Жан Филип Уалсер, за любителите на шоколада.
Една глава е посветена на основните техники на темпериране, тайните на глазурата...
Тази книга с рецепти е предназначена както за начинаещи, така и за по-опитни сладкари. В нея ще намерите вкусни рецепти като шоколадова маршмелоу, шоколадови еклери с хрупкава нуга и карамелова глазура, шоколадово кокосово флан...
Референция: BEL25
В наличност: 13 продукта
Размери: 140 страници
Език: Френски...
... ястия, тя е подходяща и за създаване на натурална козметика. Нейният богат и интензивен вкус ще подчертае всички ваши кулинарни творения.
Препоръчва се да се съхранява в херметически затворен контейнер, в отделението за плодове и зеленчуци на вашия хладилник. Нейните ароматни и визуални свойства се възстановяват след няколко минути на стайна температура.
Външен вид: Мазни, маслени, блестящи и гъвкави шушулки.
Аромат и вкус: Шоколадова ванилия, интензивна и плодова.
Използване: Запарка, сметана, сладкарство, сладолед, йогурт, шоколад, солени и сладки рецепти.
...Открийте тези вкусни меки нуга с карамел и сол от Гуерн. Хармонична смес от мед, бадеми и карамел, тези ароматизирани нуги ще зарадват любителите на сладкото. Приготвени в котел, тези меки нуги с карамел са изработени по уникална рецепта. Ръчен производител на нуга от 1920 г., къщата Диан дьо Пойтие е също така източник на много рецептиза нуга с плодове.
Референтен номер:267201
ТЕГЛО (в KG):2.5
Опаковка:1
ДДС:20.0%...
... вдъхновение с нашите идеи зарецепти
КУРСОВЕ С ЧЕРЕН ЧЕСЪН
Благодарение на своите свойства и ползи за здравето, черният чесън може да се консумира за курсове от половин скилидка на ден в продължение на един месец.
СЪСТАВКИ
100% органичен черен чесън от Жер.
СЪХРАНЕНИЕ НА ВАШИТЕ СКИЛИДКИ ЧЕСЪН...
... позволяват да възвеличим нашите оригинални рецепти, които са оркестрирани и реализирани благодарение на признатото майсторство на Себастиен и неговия екип, за да се родят нашите творения.
Така нашата колекция от шоколади ще ви отведе на пътешествие с вкусове, вариращи от незабравимия пралине с бадеми до ганаш с Непалски пипер, преминавайки през различни ганаши Grand Cru или деликатната черешова цветна. Това е достатъчно, за да зарадва повечето любители на шоколад и всички лакомници!
Нетно тегло: около 25 г
Размери (ДхШхВ в см): 6,6 x 6,6 x 2,1...
... употреба можете да сложите капачката и да го съхраните. Вкус шоколад.
100% ЯДЛИВ - Този маркер за глазура използва уникални рецепти на основата на желатинирана захар и хранителни оцветители за 100% ядлива мастило. Неговият шоколадов вкус ще донесе сладост, която ще се хареса както на деца, така и на възрастни. Нашите шоколадови маркери са налични в няколко цвята.
ЛЕСНА УПОТРЕБА - Лесен за използване, с присъствието на възрастен, заври вода в тенджера, след което оставете маркера за 2 минути в купа, пълна с вряща вода, като оставите капачката.
...Наистина, това е нашата водеща линия.
Разработихме 9 рецептиза шоколадови
плънки, които са толкова вкусни, колкото и иновативни.
Ще ги намерите в нашия откритий комплект от
9 шоколадови плънки!
Съставки:Сушени плодове, захар, масло, сметана, черен шоколад, мляко, бял шоколад...
... THC, така че нямат психотропен ефект!
Как да консумирате шоколада Bloom&Cie?
Отворете плочката шоколад с CBD Bloom&Cie
Яжте 1 или 2 квадрата (или повече?)
Не забравяйте да приберете шоколада в опаковката след консумация
Съхранявайте шоколада с CBD Bloom&Cie максимум 2 месеца след отваряне
Нашите полезни съвети за интегриране на шоколада с CBD Bloom&Cie в сладките ви рецепти
Разтопете шоколада на водна баня.
Препоръчваме да не готвите шоколада с CBD Bloom&Cie. Всъщност, CBD
Вкус: Интензивен шоколад 71% какао
CBD: 10mg на квадрат...
... вкуса си, хрупкавата си текстура и разнообразието от предлагани рецепти. (брашно от кестени, лимон, лешник, бяло вино, анасон и др.). Канистрелите от Афа, истинска корсиканска специалитет, няма да ви оставят безразлични!
Тегло: Пакети от 250 г
Съставки: Пшенично брашно, захар, слънчогледово масло, нарязани лешници 3,5%
Съхранение: Да се съхранява на сухо и на хладно място
Хранителна декларация за: 100 г
Енергия: 1975 кДж (470 ккал)
Мазнини: 20 г
Наситени мастни киселини: 2,4 г
Въглехидрати: 67 г
от които захари: 30 г
Протеини: 6,4 г
Сол: 0,71 г...
...6 рецептиза био бисквити с шоколадови парченца, орехи пекан, макадамия, 3 шоколада, покрити с шоколад, всичко шоколадово... с 4 вегански продукта!
Тегло: 175г
Брой бисквити: 5 пакета по 2 бисквити...
Нашата семейна шоколадерия, създадена през 1910 г., е специализирана в производството на шоколад с високо качество. Нашите продукти са известни и със своето натурално съдържание. Нашата гама основно се състои от пралини и лешници от Пиемонт, фисташки от Сицилия и захаросани портокалови кори от Испания. Всъщност, нашите рецепти не съдържат никакви добавки, консерванти или добавени мазнини, освен...
...По този начин запазваме нашето ноу-хау и осигуряваме "производство на място" на нашите вкусни охлюви.
Нашият екип от любители на шоколада създава, опакова и разработва стотици рецепти, предлагани на хлебари и магазини във Франция и на международно ниво от повече от 50 години. Извършваме тази прецизна работа с удоволствие всеки ден, винаги спазвайки шоколадовата традиция.
През 2000 г. La Royale...
AUZIER-CHABERNAC, сладкар от 1890 г., продължава традицията на Монпелие с уменията си и традиционните си рецептиза ванилова паста, паста от лакрица, лакрица с мед, маршмелоу и, разбира се, драже.
Le Comptoir de Mathilde, френско и ръчно изработено от 2007 г. Фина хранителна стока, шоколад, кремове за намазване, баби, толкова много наследствени рецептиза удоволствието на гурманите и оригинални идеи за подаръци.
Майстор в изкуството на приготвянето на най-добрите шоколади и специалист в френските кремове за намазване, без палмово масло и без ГМО, ние разкриваме нашето занаятчийско...