...Кориандърът е ароматно растение, отглеждано навсякъде по света. Използват се свежите му нарязани листа за подправяне на ястия или сушените му плодове като подправка.
Плодовете на кориандъра много често се смилат на прах и се използват в основите на смесите от подправки, като къри.
Прахът от кориандър ще придаде плодова нотка на вашите ястия, в допълнение на това, че подпомага храносмилането...
...Биологичният кориандър, известен също като китайски магданоз, е тревисто растение от семейството наApiaceae. След прибиране, свежият биологичен кориандър се измива, отцежда, замразява IQF, сортира, нарязва и след това се калибрира.
Кориандър от биологично земеделие: 100%
Обща енергийна стойност: 35 Kcal 145 kJ
Хранителни влакна: 5,7 г
Протеини: 3,4 г
Сол: 0,1 г...
...Кориандърът е ароматно растение от семейството на чадърите. Обикновено се нарича "арабски магданоз" или "китайски магданоз".
Известен от древността – евреите го използвали за ароматизиране на своите питки, а римляните за консервиране на месото си – кориандърът е бил въведен в Англия от римляните, откъдето по-късно се е разпространил в Америка.
Това е едногодишно или двугодишно растение, което...
...Биологичен кориандър "Прованс д'Антан" от Araquelle (Coriandrium).
Сушените плодове на кориандъра (семена) деликатно подправят ястия като миди, скариди, полусготвен тон или просто яйца мимоза.
Съвети за приготвяне:
Целите семена ще ароматизират бурканите с кисели краставички. Смлени, можете да подправите вашите колбаси, терини или дори тажини и кус-кус.
Качество "супер избор".
Тази био растение...
...Лекарствено растение, известно с детоксикацията на организма от тежки метали.
Биологичен, свеж растителен екстракт (не замразен).
Мацерация на мястото на събиране (Произход Франция).
Стъклена бутилка от 50 мл.
... автентичността. Полетата, на които расте кориандърът, са внимателно подбрани заради естествената си плодородност, създавайки идеална среда за това изискващо ароматно растение. Земеделците на EARL DE LUZAN следват практики на земеделие, които са щадящи за околната среда, запазвайки богатството на почвата и местната биоразнообразие.
Качеството е водещият принцип на всяка стъпка от производствения процес...