Франция, Segonzac
...SARL des 2 Puys е семейна компания, разположена в сърцето на Перигора, специализирана в производството на орехи от повече от 20 години. Със страст и умение отглеждаме сортовете Franquette, Fernor и Chandler. Предлагаме широка гама от продукти, като сухи орехи, ядки, орехово масло, както и орехи в шоколадова обвивка. Сортовете Chandler и Fernor са конвенционални (произвеждаме сухи орехи и ядки с тези сортове). Калибър +30...
Франция, Astaffort
...ФУ ГРА С ЧЕРНА ТРЮФЕЛ (5%) 100г « Кулинарно златарство », но веган, вдъхновено от два от най-великите и ценни продукти на нашето френско гастрономическо наследство. Патешкият дроб и черната трюфел. Идеално за вашите аперитиви, ястия с приятели или семейни вечери. СЪСТАВКИ: кокосово масло (39%), вода, био бирена мая, прах от манатарки, горчица, рапично масло, сол, агар-агар, био чиа брашно, био тамари, черен пипер, хересен оцет, подправки, лешниково брашно, доматен концентрат, парченца трюфел (5%), аромат на трюфел. SKU: 002...
Франция, Le Muy
...С цел да отговорим на нарастващото търсене и специфичните изисквания, разработваме специфична линия за употреба в козметични продукти, която се продава под марката ‘Lignocosm’. Предлагаме брашно на основата на маслинови костилки, както и брашно на основата на орехови черупки. Тези също се използват за производство на почистващи продукти. C200: от 0,10 до 0,20mm - от 470 до 570гр/Л CN300L: от 0,10 до 0,315mm - от 550 до 650гр/Л...
Франция, Grigny
...Съставки: Пшенично брашно - 30%, зеленчуци (чушка, лук червен) - 20%, говеждо месо - 19%, вода, сланина - 8%, соев сос (вода, соеви зърна, пшеница, сол), слънчогледово масло, сол, захар, бяло вино, глутамат, сусамово масло, черен пипер, джинджифил на прах, тапиока, E412 гуарова гума. Средни хранителни стойности за 100g продукт: Енергия 820kJ / 196kcal, мазнини 8,0g (от които наситени мазнини 2,4g...
Франция, Challans
...Технология: инжектиране на един материал + автоматично сглобяване в инжекционен поток + автоматична палетизация Преса: 3200 тона Материал: PP Използване: Отглеждане на насекоми за производство на фуражна брашно...
Франция, Rouen
...Нашето кашу може също да се използва в хранително-вкусовата промишленост като качествена съставка в други продукти като масло, брашно, мляко, сладкарски изделия, хлебни изделия и шоколад. Предлагаме ви възможността да интегрирате в предложението си от сушени плодове кашу от Танзания, което е по-голямо и по-сладко от азиатското кашу. Ползите от свежото кашу са очевидни.
Франция, Perriers-Sur-Andelle
...Петрин монофазен (220 V) - Капацитет на тестото: 25 кг - Капацитет на брашно: 15 кг брашно - Капацитет на съда: 30L - Напрежение: 230V / 50 Hz / 1ph - Мощност: 1.1 Kw - Цифрово табло за управление - Автоматични или ръчни команди - Подвижна защитна решетка от инокс - Анти-деформационни ролки на съда - Анти-вибрационни подложки - Година на производство: 2012 - Серийен номер: 002...
Франция, Montelimar
... сол от Гюеранд, опакован в 200 г чанта с картонено дъно, съдържаща опаковки за нугат. Съставки: Захар, Глюкозен сироп, Мед, Бадеми, Карамел от солено масло (8.7%), Пудра захар, Картофено нишесте, Безквасен хляб (вода, зехтин, брашно), Яйчни белтъци, Натурален ванилов екстракт. Метод на производство: Медът и глюкозният сироп се варят в котел, след което се добавят яйчни белтъци, варена захар, ванилия, бадеми и карамел. Алергени: Бадеми, Яйца, възможни следи от ядки. Всички наши нуги са гарантирано БЕЗ ГЛУТЕН.
Франция, St Sulpice De Faleyrens
...Непреработена спелта топка, идеална за пълнене на възглавници за медитация, изработка на сухи термофлакони... Спелта топка: 10Kg...
Франция, Varreddes
Франция, La Seauve Sur Semene
...Какво представляват Crousticks с черен шоколад? Бисквитка с оризово брашно, царевично брашно и 5% захар, това е всичко. Добър черен шоколад с минимум 48% какао без лецитин вътре, който ще зарадва любителите на сладкото! Нищо повече! Съставки: ЧЕРЕН ШОКОЛАД 50% Оризово брашно, царевично брашно, пълнозърнесто оризово брашно, захар от тръстика Следи: Соеви продукти, Мляко, Ядки, Фъстъци...
Франция, Sète
... хранителната традиция на региона Молизе. Тези топки моцарела са обвити в златиста и хрупкава панировка, чиито съставки са напълно натурални, като избрана брашно, паприка и натурални мая без никакви консерванти. За да се насладите на тази рецепта, готвенето се извършва в фритюрник, 2 до 3 минути готвене са достатъчни. Това е универсално ястие, което може да се сервира както като фингър фуд за предястие или аперитив, благодарение на бързината на приготвяне.
Франция, Vincennes
Франция, Montreuil
Франция, Tonneins
...Хибриден продукт между чипс и крекер: с предимствата на двете, но без техните негативни страни Био от местно производство! - Основата на чипса е съставена от минимум 60% добри зеленчуци (пастирски картофи и лук) и 30% пълнозърнесто оризово брашно, всичко с произход Франция. - Слънчогледовото масло, което служи за фиксатор за ароматизиране, също е с произход Франция. - Минимум 95% от съставките с...
Франция, Faverolles-Sur-Cher
... топлина. Хранителна информация за 100 г хляб с подправки Енергия 1307 KJ / 312 Kcal мазнини 1.4 г от които наситени мастни киселини 0.15 г Въглехидрати 68.3 г от които захари 42.7 г Протеини 4.7 г Сол 0.2 г Срок на годност 4 месеца след производството. Нашите хлябове с подправки се произвеждат ръчно в работилница, разположена в ФаверолесюрШер в ЛоарШер. Чист мед, тъй като не добавяме в нашата рецепта никакви други сладки вещества. Нетно тегло: 250г Опаковка: дървена форма-филм-етикет + контра етикет Срок на производство: 15 дни...
Франция, Paris
...Абрикосовото дърво е разпространено на 5 континента, но над 50% от световното производство на абрикоси се извършва в Средиземноморския басейн. Рецепта за веган бисквити с абрикоси: 160 гр брашно от пшеница T65 70 гр кафява захар 1/2 чаена лъжичка канела 1 щипка сол 6 супени лъжици зехтин 6 супени лъжици растително мляко 10 сушени абрикоса в ябълков сок Ean13:3770010599142 Референция:АбрикосБиоФр1...
Франция, Aix En Provence
... своите критерии за качество. Днес за наследниците на Рожер, третото поколение, става въпрос не само за смес от вода и брашно, а преди всичко за спазване на много строги изисквания, които започват още от избора на суровини, и по-специално на брашно от високо качество, и най-вече за перфектно овладяване на печенето. Ние също произвеждаме за марки на дистрибутори MDD.
Франция, Moyrazès
Мелницата MARTY произвежда брашно, смляно на каменни мелници, наречено FLORIMEULE. Благодарение на контакта с кремъчните блокове, зърното от пшеница се обработва по различен начин. Този метод възстановява качествата на зърното от пшеница и позволява получаването на брашно с изключително качество. Така пшеницата възвръща всичките си ценности от миналото.
Франция, Sault
... премахнат всичко, което е по-дълго и по-късо от зърното. Накрая, оптичен сортировач ще премахне прецизно последните нежелани зърна. Контрол на качеството е необходим, за да се провери чистотата на зърната. След като всички тези етапи на почистване и проверка са завършени, зърната са готови за консумация, а след това и за преработка, по-специално, в брашно. Можете да поръчате на едро тези суровини от семена или в опаковани пакети, предназначени за търговия на дребно.
Други Продукти
Зърно
Зърно
Франция, Yvre L Eveque
Занаятчийски мелничар. Производител на 100% френско пшенично брашно. Производител на брашна за хлебопекарство. Брашна за хлебари. Брашно с червен етикет за традиционен френски хляб. Производител на сладкарски брашна. Брашно от пшеница за производство на бутер тесто и втасали теста. Брашно от пшеница за производство на виенски хляб. Брашно за хляб, богато на зърнени култури. Производител на биологични брашна. Брашна за стари багети. Брашно за стари багети, обогатени със слънчогледови семена. Брашна от пшеница CRC.
Франция, Realmont
Интегрирана в мелницата Батин, SISO (Южно-западна имотна компания) от почти 20 години се занимава с прехвърляне на търговски обекти за хлебарство - сладкарство (умерени цени). Нейният сектор обхваща департаменти: Алпи Маритим, Ариж, Од, Авейрон, Буш-дю-Рон, Гард, Ота-Гарон, Еро, Лот, Източни Пиренеи, Тарн, Тарн-Ет-Гарон, Вар и Воклюз. Предлагаме ви широк избор от търговски обекти за продажба. Търговският екип също е на разположение, за да ви подкрепи в проекта ви за покупка на хлебарница.
Франция, Sallèles D'aude
...LA TOULOUSAINE DES FARINES е компания, специализирана в производството на брашно за сладкарство/ хлебарство. Тя е основана в Салел д'Од, в самото сърце на Югозападна Франция, в департамента Од, и от 1982 година е на пазара. Toulousaine des Farines е партньор на всички участници в сектора на Хлебарството/ Сладкарството/ Бисквитарството в южна Франция и испанска Каталония.
Франция, Gron
От 1703 г. МЕЛНИЦИТЕ ДЮМЕ произвеждат брашно за хляб, брашно за специални хлябове, сладкарско брашно, брашно за индустрията, подобрители за хиляди клиенти: индустриалци в хлебопроизводството, независими занаятчии хлебари и сладкари. МЕЛНИЦИТЕ ДЮМЕ са сред 10-те най-големи мелници във Франция. Новото производствено съоръжение отвори врати в района на Салси в Грон (89) през септември 2015 г. То...
Франция, Appietto
...Канистрели, специалитети с кестеново брашно, с мандарина, с ликьор от мирта и други корсикански сладкиши с вкусове от миналото и аромати от настоящето, които могат да задоволят гурманите тук и там. Можете да откриете разнообразието от нашите бисквити на нашия уебсайт и дори да направите поръчки онлайн. Осигуряваме бърза доставка. Всички наши продукти са 100 % корсиканско производство.
Франция, Montpellier
...МЕЛНИЦАТА ДЮ СОРЕ е предприятие, създадено през 1146 година и е местен партньор на занаятчийската пекарна. МЕЛНИЦАТА ДЮ СОРЕ притежава биологичен етикет за производството на брашно "РАСПАЙЛО", произведено от жито от Гард, както и разрешение за производство на брашно с етикет "Червен" "Ла Фестив". От 2011 година инсталирането на 500 м² слънчеви панели на сградите на мелницата позволява производството на 30% от електрическата консумация на мелницата.
Франция, Meudon
Similae Mills Специализирани в смесите за брашно, нашият екип предлага решения за професионалисти, 100% без глутен и лактоза. Защото безглутеновото не трябва да бъде ограничение, нашите смеси са лесни за употреба! С над 5 години опит като производители на безглутенови смеси, ние произвеждаме нашите смеси с безкомпромисна селективност на зърната и 100% гарантирано безглутеново качество благодарение на нашето производствено звено, изцяло посветено на безглутеновото. Доставка по целия свят. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.
Франция, La Courneuve
...Електроуреди...) Хранителни стоки (Мляко на прах, Сардини, Масла, Ориз, Паста, Брашно, Кафе...) Медицински (Хигиенни продукти, Здравни продукти, Медицинско оборудване) Строителни материали (Слънчеви панели, Електрическо оборудване, Осветителни тела, Инструменти, Плочки, Лични предпазни средства..) Консултации и услуги (Експертиза, Управление на покупки и продажби)...
Франция, Levallois-Perret
Открийте изкуството на мoчите с Exquis Mochi! Ние сме специализирани в артезанското производство на висококачествени сладоледени мoчи (замразени), сладкарски мoчи (свежи) и даифуку (при стайна температура). В Exquis Mochi предлагаме разнообразие от супер мoчи, изработени без изкуствени аромати или консерванти. Всяка хапка ви отвежда на пътешествие с мекото тесто от оризово брашно и прекрасните...
Франция, St Barthelemy D'anjou
ATEM е подизпълнител в индустриалната механика, производител на всички видове съдове от неръждаема стомана, боядисан стомана и поцинкована стомана. ATEM предлага проучване на планове и диаграми на вашите проекти: разполагане на мелници, индустриални проекти, производство на механично-съединени части. ATEM предлага също така всякакъв вид мелничарско оборудване, силози за брашно, подемници, винтове...

Приложението на europages вече е тук!

Използвайте нашия подобрен инструмент за търсене на доставчици или създавайте заявки на ход с новото приложение на europages за купувачи.

Изтеглете от App Store

App StoreGoogle Play