...","Glucides 56 g":"Въглехидрати 56 г","La confiture “Panier de Printemps” à la framboise et à la myrtille est une délicieuse création qui capture l’essence du printemps dans un pot.":"Конфитюрът “Пролетна кошница” с малини и боровинки е вкусно творение, което улавя същността на пролетта в буркан.","Mat ères grasses < 0.5 g":"Мазнини < 0.5 г","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"От които наситени...
... хибискус с подправки подхранва тялото. Цветът на хибискус притежава много антиоксидантни свойства, които действат в дълбочина върху кожата, храносмилането и транзита. Карамфилът детоксикира в дълбочина, докато канелата укрепва имунната система. Сладко или солено, това желе става перфектната добавка за всички ваши ястия. Сервирано на закуска или за десерт, то прекрасно се съчетава с палачинки, йогурти и други хлябове. Използвано като гарнитура за вашите ястия, неговият пикантен вкус на червени плодове идеално се комбинира с меса.
Съдържание: 260 мл...
...Добри конфитюри за приготвяне у дома - Луи Белон - 128 страници.
Тази книга ви ръководи в избора на плодове, зеленчуци, материали, температура и методи на готвене за успешни конфитюри.
REF:LICUTCOF
Произведено в: Франция
Ширина: 12 см
Височина: 19 см
Дебелина: 1,2 см
Нетно тегло: 0,165 кг...
...Приготвени в котел, екстра конфитюрите на Confit de Provence се изработват от стриктно подбрани плодове, а когато е възможно, с плодове с наименование: Праскова от Прованс, Смокиня от Прованс, Мирабела от Лотарингия.
Подсладени с органична тръстикова захар, нашите конфитюри са гарантирано без консерванти и оцветители (в съответствие с действащото законодателство), а нашите производствени процеси...
...Конфитюр Extra Cuite au Chaudron в меден съд, от био плодове, био тръстикова захар, био лимонов сок, плодова пектин, аскорбинова киселина (витамин C).
Ние произвеждаме цяла гама от конфитюри, следвайки традиционен метод на производство с прости съставки и бавна варене.
...Конфитюр от кайсии от Русийон
Производство на нашите конфитюри
Нашите конфитюри се произвеждат по традиционен начин в нашата работилница, разположена в ФаверолесюрШер в ЛоареШер.
И нашите плодове се купуват локално всеки път, когато е възможно. Ягодите идват от Сологн. Ние сами берем боровинките в Сойн в Сологн. След това, в края на август и началото на септември, пристигат ябълките и крушите от...
...Много ценена за своята нежна, сочна исладка плът с аромат на слънце; мангото е един от най-обичаните екзотични плодове на масите на всички култури по света, където жълтата му плът ни кара да се разсъбличаме.
Съчетано с бергамот, известен също като комбава, този малък цитрус с мощен аромат и вкус, намиращ се между горчивия портокал и лайма, това сладко от манго и бергамот ни кани на изключително...
...Резултат от тристранно партньорство между шефа Хуберт Нобис и конфитюристa Андре Гепрат, оставете се да бъдете повлечени от перфектната комбинация между лакомството и оригиналността, която
предлага нашият конфитюр от сено.
Под формата на желе, той е изработен от запарка от сено, към която е добавена кристална захар, 1 % плодова пектин и 0.5 % концентриран био лимон.
Този оригинален и натурален...
... оцветители и без изкуствени аромати. Предлагаме широк спектър от артиснки конфитюри екстра, желета и други сладки изкушения от висока класа, приготвени по старинна рецепта, съчетаващи деликатно съчетание от традиционни вкусове и много оригиналности.
Нашата компания представлява и търгува с премиум козметични продукти, парфюми и парфюмни води на основата на българска роза на територията на Франция. Нашите продукти се произвеждат в България и имаме директни контакти с производителите, базирани в България.
Развиваме продажбите си към професионалисти като аптеки, парафармации, лаборатории, централи за покупки и специализирани магазини във Франци...