...Експертите на KASAG са специалисти в изграждането на кухненски уреди и индустриални готварски инсталации за производство на сладка, мармалад, компот и желета. Ние сме ентусиазирани от комбинацията на високи стандарти за продуктите, специални стандарти за приготвяне на пектин, оптимална гранулометрия на продуктите и кратки времеви процеси.
Ние се адаптираме към нуждите на всеки клиент и изграждаме персонализирани или модулни системи, които отговарят на техните изисквания.
...","Glucides 56 g":"Въглехидрати 56 г","La confiture “Panier de Printemps” à la framboise et à la myrtille est une délicieuse création qui capture l’essence du printemps dans un pot.":"Конфитюрът “Пролетна кошница” с малини и боровинки е вкусно творение, което улавя същността на пролетта в буркан.","Mat ères grasses < 0.5 g":"Мазнини < 0.5 г","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"От които наситени...
... хибискус с подправки подхранва тялото. Цветът на хибискус притежава много антиоксидантни свойства, които действат в дълбочина върху кожата, храносмилането и транзита. Карамфилът детоксикира в дълбочина, докато канелата укрепва имунната система. Сладко или солено, това желе става перфектната добавка за всички ваши ястия. Сервирано на закуска или за десерт, то прекрасно се съчетава с палачинки, йогурти и други хлябове. Използвано като гарнитура за вашите ястия, неговият пикантен вкус на червени плодове идеално се комбинира с меса.
Съдържание: 260 мл...
...Добри конфитюри за приготвяне у дома - Луи Белон - 128 страници.
Тази книга ви ръководи в избора на плодове, зеленчуци, материали, температура и методи на готвене за успешни конфитюри.
REF:LICUTCOF
Произведено в: Франция
Ширина: 12 см
Височина: 19 см
Дебелина: 1,2 см
Нетно тегло: 0,165 кг...
...Приготвени в котел, екстра конфитюрите на Confit de Provence се изработват от стриктно подбрани плодове, а когато е възможно, с плодове с наименование: Праскова от Прованс, Смокиня от Прованс, Мирабела от Лотарингия.
Подсладени с органична тръстикова захар, нашите конфитюри са гарантирано без консерванти и оцветители (в съответствие с действащото законодателство), а нашите производствени процеси...
...Нашите екзотични продукти с автентични вкусове
ILANGA NATURE ви позволява да откриете истинските вкусове на местните продукти. Изследвайте нашите разнообразни и обширни продуктови линии за пътуване, богато на открития.
...Конфитюр Extra Cuite au Chaudron в меден съд, от био плодове, био тръстикова захар, био лимонов сок, плодова пектин, аскорбинова киселина (витамин C).
Ние произвеждаме цяла гама от конфитюри, следвайки традиционен метод на производство с прости съставки и бавна варене.
...Конфитюр от кайсии от Русийон
Производство на нашите конфитюри
Нашите конфитюри се произвеждат по традиционен начин в нашата работилница, разположена в ФаверолесюрШер в ЛоареШер.
И нашите плодове се купуват локално всеки път, когато е възможно. Ягодите идват от Сологн. Ние сами берем боровинките в Сойн в Сологн. След това, в края на август и началото на септември, пристигат ябълките и крушите от...
...Много ценена за своята нежна, сочна исладка плът с аромат на слънце; мангото е един от най-обичаните екзотични плодове на масите на всички култури по света, където жълтата му плът ни кара да се разсъбличаме.
Съчетано с бергамот, известен също като комбава, този малък цитрус с мощен аромат и вкус, намиращ се между горчивия портокал и лайма, това сладко от манго и бергамот ни кани на изключително...
...започвайки от доставката на суровини, дори от процесите на отглеждане на културите до опаковането на крайния продукт, са строго контролирани от нашето управление на качеството и нашите продукти се предлагат на крайния потребител.
...Събираме всички наши плодове в техния сезон, прилагаме процеси на измиване и готвене в съответствие с хигиенните правила и ги бутилираме с същата грижа, без да ги докосваме. Всичко, което трябва да направите, е да се насладите на това щастие.
Атие Лачин Фуд произвежда традиционни турски веган десерти, смес от сушени плодове с подправки, без консерванти и добавки. Продуктите са без глутен и ГМО, без мазнини и захар и не съдържат брашно. Нашата компания предлага органични и без добавки конфитюри и мармалади, органичен екстракт от шипка - антиоксидант, диабетични пасти, закуски, сосове и други видове десерти и желае търговско и дистрибуто...
...Резултат от тристранно партньорство между шефа Хуберт Нобис и конфитюристa Андре Гепрат, оставете се да бъдете повлечени от перфектната комбинация между лакомството и оригиналността, която
предлага нашият конфитюр от сено.
Под формата на желе, той е изработен от запарка от сено, към която е добавена кристална захар, 1 % плодова пектин и 0.5 % концентриран био лимон.
Този оригинален и натурален...
От години опит в услугите за внос и износ и брокерство за множество компании, можем да осигурим и консултираме, както и да се погрижим за почти всички хранителни продукти, необходими за конкретния бизнес или частно лице/сектор. Поради това, Soledòr реши да раздели цялото разнообразие от продукти, които могат да бъдат осигурени, на само няколко, от които винаги са занаятчийски и необходими за ежедн...
... оцветители и без изкуствени аромати. Предлагаме широк спектър от артиснки конфитюри екстра, желета и други сладки изкушения от висока класа, приготвени по старинна рецепта, съчетаващи деликатно съчетание от традиционни вкусове и много оригиналности.
... войниците. През 7-ми век арабите разкрили тайната на захарната тръстика и започнали да я отглеждат в Северна Африка и Южна Испания. Те също така открили как да варят захарна тръстика с плодове и да я ядат. През 16-ти век испанските изследователи открили плодове, които били консервирани дълго време в Западна Индия. Най-старият рецепт за конфитюр в нашата история е розовият конфитюр, който е...
Нашата компания представлява и търгува с премиум козметични продукти, парфюми и парфюмни води на основата на българска роза на територията на Франция. Нашите продукти се произвеждат в България и имаме директни контакти с производителите, базирани в България.
Развиваме продажбите си към професионалисти като аптеки, парафармации, лаборатории, централи за покупки и специализирани магазини във Франци...
...Чистата лимонена киселина на Lecker е отлична за традиционното приготвяне на сладка, желета иконфитюри. Тя действа както като регулатор на киселинността, така и като консервант.
• Чистата лимонена киселина на Lecker подчертава естествения вкус на вашите плодови приготовления
• Подпомага желирането на сладкаиконфитюри
Съставки: Лимонена киселина
*=от контролирано биологично производство
Алергени: не съдържа
Вегетариански: Да
Веган: Да...
Aldia е компания за преработка на плодове, специализирана в производството на желета, конфитюрииплодови препарати за приложения в сладкарството, институционалния пазар и големи кухни. Продукти: конфитюри екстра (с захар), конфитюри диабетични (без захар), плодови пюрета със захар, плодови пюрета диабетични, плодови консерви в сироп, плодови консерви диабетични, плодови препарати, сладка за пекарство…...
Произвеждаме и търгуваме с мед от северна Испания и други пчеларски продукти, като полен, прополис, хидромел и ръчно изработени сладка, с и без добавена захар, като внимаваме максимално на процеса на производство и опаковане, стремейки се да предложим на нашите клиенти качество и гаранция, тъй като смятаме, че само така ще постигнем желаното развитие. Търсим разширение извън испанския пазар...
... портокали с различни сортове портокали, канела и портокали с чили. Цитрусови сладка, като тези от мандарини, лимони и розов грейпфрут. Сред конфитюрите имаме лук, смокини, кактусови смокини, ягоди, конфитюр от патладжан и ванилия, чили, круша и канела, праскови и черешови домати. Конфитюри също от грозде и тиква. Можем да опаковаме кошници за вашите клиенти за събития, които да подарите или изложите в бизнеса си. Истинският сицилиански продукт на км/0 с вкуса на сицилианската земя.
Еми и Лу предлагат кафе, конфитюриисладка. Всички тези продукти са произведени по устойчив начин с съставки от отговорни доставчици. Еми и Лу търсят търговци, независимо дали в магазини, ресторанти, хотели или за разпространение в чужбина.
Преработвателното предприятие за плодове и зеленчуци в Радзиците Долни е основано през декември 1962 година. От момента на създаването си, заводът се специализира в преработката на плодове и зеленчуци. Преработвателната фабрика Радзице произвежда, между другото, конфитюрии мармалад с широка гама от вкусове (вишна, ягода, боровинка, кайсия, роза и др.) както и печени ябълки и сливови сладка...
...Производство на ръчно изработени конфитюриисладка без консерванти и оцветители от биологично земеделие в Гаргано.
Ръчно изработено производство на типични селскостопански продукти от Гаргано, сосове и мариновани зеленчуци.
Търговия на едро с цитрусови плодове от биологично земеделие в Гаргано: лимон Femminello и портокал Duretta.
Екстра върджин зехтин от биологично земеделие в Гаргано, също ароматизиран с босилек, чесън, чили и лимон.
Внос/Износ.