... усъвършенстване на вашето месо!
Нашата марината Oued-Amlil е съставена от чесън и много висококачествени ароматни билки. Тя ще придаде гастрономичен нюанс, достоен за големите готвачи, на меса като агнешко, телешко или говеждо. Особено изискана, тя напомня на рецепти като Maître d’hôtel или сосове за охлюви. Лесна за употреба и готова за употреба, тази марината Oued-Amlil се отличава с зелен цвят и вкус, наподобяващ масло-песто. Ресторанти, снак барове, бързо хранене и месарници, които използват тази
Референция: ART0012...
...Тази разпространена паста на основата на зелени и черни маслини е класика в южната кухня. Използва се в ястия с паста, като основа за брускета или винегрет, просто се наслаждава на парче хляб или пък за подправяне на супи и зеленчуци. Съставките, произхождащи от биологично земеделие, се обработват на студено, за да се гарантира автентичен вкус. 100% веган, този песто с маслини не съдържа сирене или други животински продукти.
Зелени маслини* (43%), слънчогледово масло*, сушени домати*, черни маслини* (7%), чесън*, морска сол, зехтин*, чили*, винен оцет*. *: Продукти от биологично земеделие...
... италиански сосове: Песто Дженовезе AOP…
Регионални хранителни специалитети/AOP с сертифицирани италиански производители.
Множество формати и опаковки: https://bellonimport.fr/notre-gamme-italienne/
Доставки на пресни и замразени продукти навсякъде във Франция. Няколко доставки на седмица.
Италиански биологични продукти.
Сертификация IFS брокер и Eco-cert.
Търговец на едро на италиански продукти само за професионалисти: търговци на едро, дистрибутори, ресторантьори, магазини, индустриални предприятия, GMS.
{"French": "Né en 2013 avec pour objectif de valoriser des spécialités italiennes d’exception, Casa Di Cecco est une entreprise familiale spécialisée dans le commerce de gros de produits alimentaires italiens. Guidés par l’amour des traditions et le goût des saveurs authentiques, nous avons sélectionné pour les épiceries fines et les moyennes surfaces, en France et à l’international, le meilleur d...
...Босилекът е избран, измит, замразен по метода IQF, нарязан и опакован. Той е известен със своята несравнима вкус. Този босилек може да се използва за приготвяне на сосове като песто или да се добави директно към вашите ястия.
ОПАКОВКА: 8 x 250 г = 2 кг...
... основата на френско месо, агне (черна порода от Веле), телешко от Веле и Форез, фин говеждо от Мезенк, свинско от Висока Лоара. Телешка глава, свински крака, мауш лозерийска, поте овенгат, пиле в тенджера, бланкет от телешко. Асортимент от традиционни френски сосове, сос гриби, сос меурет, сос равигот, зелен сос, сос мадера, сос на дявола, айоли Асортимент от песто с билки, песто с див чесън, песто с коприва. Сос, грави сос, продукт от Франция, традиционна френска кухня, приготвена от готвач. Работа по поръчка.
...биологичен балсамов оцет от Модена, занаятчийски пасти от стари зърна или без глутен, песто и други приготвени сосове). Ние предлагаме също курсове за обучение по дегустация и съчетаване на зехтин с различни кухни, както и природни екскурзии в маслинови горички в Италия. Нашият публичен уебсайт в момента не е изчерпателен относно нашите предложения.