...Филетата от сьомга произхождат от естествено отглеждане с хранене, състоящо се от съставки от биологично земеделие. Сьомгата се отглежда и лови в дълбоки води, в Шотландия или Норвегия.
Тегло: 4 x 125g
Тегло: 10 x 500g...
...запазвайки автентичния си вкус, докато поддържат хранителното си качество. Всяко парче е покана за несравнимо вкусово изживяване.
Свежестта на нашите парчета от сьомга е такава, че можете да намерите малко количество масло на дъното на пакета, явление, което е напълно нормално и безопасно за консумация от вашето животно.
Защо да давате нашите парчета от сьомга на вашето куче
Размер на кучето: 5 кг макс 5 до 10 кг 10 до 20 кг 20 до 30 кг 30 до 50 кг 50 кг и +
На порция: Риба
Аналитични съставки: Протеин 71%, мазнини 6,6% + омега 3 & 6 1,44%, влага 6,8%
Състав: 100% сьомга...
... усъвършенстваме нашите предложения и качество.
Блокове от сьомга (пулпа, месо, парчета и късове, филета).
Филета от сьомга
Порции от сьомга
Кубчета от сьомга
Поке от сьомга
Корем от сьомга (belly)
Филета и стекове от тон риба
Филета и стекове от албакор тон
Колин лие Мsc (замразен от морето)
Кабилауд Мsc (замразен от морето)
Мерлу (замразен от морето)
Колин от Аляска...
Ние сме производител на пулпа, месо и парчета риба (сьомга, треска, черен морски език), които замразяваме в индустриални блокове. Годишното ни производство е около 4000 тона замразени продукти. Нашият завод, разположен в Булон-сюр-Мер, е сертифициран по BRC, BIO и MSC.
... риба (лампреди, аласи, млади риби...), миди (морски раковини, морски охлюви, стриди...), преработени продукти (филета, парчета...) и много износни продукти. В допълнение към качествения стандарт, който нашите доставчици се ангажират да спазват, разполагате с пълна проследимост на вашите продукти (пристанище на разтоварване, риболовна зона, риболовна техника). Доставяме навсякъде във Франция, Швейцария и скоро навсякъде в Европа. Почти 200 клиенти вече ни се доверяват, защо не и вие!!!
Семейна компания от 1901 г., фирмата Fournier Fils произвежда традиционни пушени риби по занаятчийски рецепти, предавани от поколение на поколение: Пушен херинга (нежни филета, традиционни филета, кипери, буфис, саури, мариновани филета в масло и подправки), пушен хек, пушени филета от сьомга, малки парчета и остатъци от пушена сьомга, пушени филета от скумрия с черен пипер, пушени филета от...