... плочки
• Бетон
• Циментово покритие
• RPE
• Стара боя
• Стъклени влакна
• Шлифовано и грундирано дърво
ПОКРИТИЯ
Финишно покритие на основата на гипс. Паста за покритие. Матов латекс.
ДОКУМЕНТИ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ
Покритие, съответстващо на стандарта NFT 30 608. DTU 59.1: Строителни работи по боядисване. PV CEBTP №2352.6.740/1:
• Проницаемост за водна пара
• Измерване на адхезия-кохезия преди и след климатични цикли
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
• Гранулометрия: до 0,6 мм
• Адхезия: съответства на NFT 30 608
• pH: неутрално
• Сухо съдържание:...
...Материал за допълнителна силиконова основа в картуш
Условия за обработка на тъкани на основата на силикон-А за решаване на проблемите с точките на натиск, често наблюдавани при пациенти без зъби.
Предимства
Дълготрайна еластичност, размерно стабилен
Особено полезен за решаване на проблемите с точките на натиск
Добра течливост под налягане
В картуш
Лесно и директно приложение
Няма повишаване на температурата, нито миризма
Как да го използвате?
Когато се използва в индиректна техника, полимеризацията може да се извърши под налягане, на пара.
Списък...
... масло и без добавки. Тези шоколади са произведени ръчно, а оцветителят е натурален, произведен от куркума.
Състав:
Шоколадово яйце с мляко и бяло: шоколад с мляко (захар, прах от ЦЯЛО МЛЯКО, какаово масло, какаова паста, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат). Какао: минимум 33%. Бял шоколад (захар, какаово масло, прах от ЦЯЛО МЛЯКО, емулгатор: соев лецитин, натурален ванилов аромат). Какао: минимум 31%. Натурален жълт оцветител, произведен от куркума.
...Сурови картофи, обелени, нарязани на кубчета и сготвени.
Размер на кубчетата: 16x16x16 мм.
Произход 100% френски
Сорт с плътна месеста част: повече устойчивост, повече вкус и разтапяща се текстура.
Продукт 100% натурален: без консерванти, без добавки, без сулфити.
Продукт, приготвен на пара: готвене при ниска температура (под 90°C) и опаковане в плик след готвене и охлаждане.
Високо качество...
...Маслата от гамата ESTAR® са произведени от синтетични базови масла (специален естер). Тези масла са много устойчиви на топлина и изпарение, дори в присъствието на пара. Маслата ESTAR® съдържат специална смес от добавки, която не генерира никакви остатъци при високи температури, до 250°C.
... храната. Този процес значително намалява загубата на вода и сокове, съдържащи се в храната, е незабавен и бърз, не генерира и не отделя миризми или мазен дим, пренася на храната аромат, предварително въведен в алкохола. Примери за реализиране на "шоу готвене": готвене на яйца на пара в залата, горещ суфле в залата, карамелизиране на шоу, фламбиране в залата, но също така и други "изненадващи" готвения на меса, риби, морски дарове, миди, плодове...
...диференциални манометри, отопление чрез инжектиране на пара. MESA работи с хранителната индустрия (млечни продукти, напитки, готови ястия, сосове и подправки, животинска храна, захарна индустрия, добавки), козметологията, фината химия и фармацевтиката, козметичната индустрия, хартията и картона, нефтохимията и тежката химия, както и съхранението на нефтени продукти. Нейните исторически партньори са FAIRCHILD (пневматична инструментална техника), MID-WEST (предаватели на диференциално налягане) и BETA (индустриални манометри и термостати).