...Гамата Stabeo предлага решения за управление на синерезата в млечните продукти.
Гамата Mixeo позволява широк спектър от приложения.
Благодарение на голямото количество влакна, които съдържат, нашите решения позволяват значително увеличаване на съдържанието на влакна в крайния продукт.
... на прах, сол, емулгатори: соев лецитин, пшенични влакна, сгъстител: гуарова смола, агент за обработка на брашно: аскорбинова киселина.
Произведен в работилница, която използва сусам, яйца и млечни продукти.
Опаковка: около 18 на пакет
Нетно тегло: 300 г
Хранителни характеристики:
Средна хранителна стойност за 100 г
Енергийна стойност: 301 Kcal или 1198 KJ
Мазнини: 6.1 г
от които наситени мастни киселини: 2.9 г
Въглехидрати: 50.9 г
от които захари: 5 г
Фибри: 4.
... преминава през междинното течностно състояние на сублимацията.
Шаблон на кучето: 5 кг макс 5 до 10 кг 10 до 20 кг 20 до 30 кг 30 до 50 кг 50 кг и +
На менюто: Плод
Аналитични съставки: Протеини 7,9% Сурови мазнини 2,6% Сурови влакна 7,5% Сурови пепели 4,7% Влажност 5,3%
Състав: 100% ягода
Тегло: 25Г
ian13: 0633710784924
upc: 633710784924...
Произвеждаме UV гелове с отлично качество за изграждане на фалшиви нокти. Нашата стандартна гама включва 120 UV гела и различни цветни гелове, както и гелове с брокат.
Целият ни набор от услуги:
• Производство на UV гелове с отлично качество
• Напълване в буркани
• Поставяне на етикети на бурканите
• Дистрибутор на марката OQBNAILS
В допълнение към нашата гама от постоянни лакове, имаме и гама, ...
... методи за сушене.
Сушилникът PMV 50 се използва за сушене на продукти с високо съдържание на вода, например: млечни продукти, месо, риба, сиропи, кремове, плодови продукти или течни смоли.
Пробата се поставя в сушилната камера върху филтъра от стъклени влакна. В долната част на камерата се намира краят на вълновода, от който се излъчват микровълните. След стартиране на процеса, микровълните се разпространяват равномерно по повърхността на филтъра, като по този начин сушат пробата.