...Мустардата с мед и шалот е вкусен подправка, която комбинира сладостта на меда с изразителния вкус на шалота. Тази уникална смес е перфектна за добавяне на гурме нотка към вашите ястия. Независимо дали става въпрос за подправяне на салата, мариноване на месо или просто като гарнитура, тази горчица ще очарова вашите гости. С нето тегло от 250 г, тя е идеална за семейни или приятелски вечери. Нейният богат вкус и кремообразна текстура я правят незаменима в кухнята ви.
...Резбов капак от алуминий - Индикатори за ниво на масло
Уплътнения
Резбови капаци
Вентилационни капаци
Уред
Референция: 28027
Материал: Алуминий
Финиш на алуминия: естествен
По запитване: Капак с надпис OIL
Индикация на чертежа: Плоска гарнитура...
...Croc'Ella е занаятчийска фабрика за сушени плодове, произведени във Франция. Croc'Ella се намира на юг в Марсилия.
Croc'Ella предлага селекция от сурови, печени със сол или печени без сол сушени плодове. Открийте също така маслините и антипастите на Croc'Ella.
Ние печем сушените плодове на сухо (без масло), без аромати, без добавяне на мазнини, без добавки и без консерванти, за да запазим вкуса и ползите от сушените плодове.
Нашите продукти произхождат от най-добрите източници и се приготвят по поръчка за по-голяма свежест.
Опаковка: Стъклен буркан от 2,9 кг...
... x 50 с жлеб и сменяема гарнитура.
Вакуумна помпа с едно стъпало, охладена с въздух и смазана с масло.
Една до две електромагнитни вентили за функциите "поставяне/сваляне".
Вакуумстат и вакуумметър.
Основен клиент: HERMET...
... добавят в ястията, за да придадат кисел вкус. Или се приготвят в сос и се сервират като гарнитура. Сенегалците много използват листата на бисап с риба, но те могат да бъдат приготвени в различни ястия.
Освен това, чашката, червена или зелена, е най-консумираната част. Червените цветя на бисап имат различен диаметър в зависимост от сортовете (вимто, хур, тай, CLT92).
...Традиционният холандски сос е топла емулсия от масло, жълтъци и лимон и може да се комбинира с риба, зеленчуци и дори с печено месо. Вкусен е с филета от сол, сьомга, треска, миди, сасифи, броколи, карфиол, аспержи, нови картофи, миди и др. Също толкова вкусен като гарнитура с bouché à la reine.