...Приготвена на основата на натурална инфузия от бели праскови, тя възстановява целия аромат на кошница с узрели праскови. Консумира се в кир или в комбинация с брут креман (който по-добре възстановява аромата на кисели плодове) в пропорции 1/5 крема и 4/5 брут.
ТЕГЛО: 1.3 кг
БУТИЛКА: Бутилка 70cl
SKU: 024...
...Абрикосът, подобно на прасковата, е костилков плод от род Prunus, произхождащ от Китай.
Жътвата започва през юни и продължава до август, с пик на производството в края на юли.
Франция е втората страна производител на абрикоси в Европейския съюз.
Основните производствени области са Дром, Гард, Буш дю Рон, Източни Пиренеи и Ардеш.
Консумира се пресен, сушен, под формата на сок, мармалад или конфитюр, богат е на фибри, антиоксиданти и витамин А.
Нашият ликьор се сервира много студен.
Той също така е много ценен в различни кулинарни приготовления.
... поддържа постоянен ред от фини мехурчета. Фин и елегантен нос, който се отваря с нотки на захаросани праскови. Устата е доминирана от плодовете.
СЪЧЕТАНИЕ И МОМЕНТИ ЗА ДЕГУСТАЦИЯ: Ароматите на тази напитка много добре се съчетават с хайвер; на аперитив, след вечеря с торта; през цялата нощ за вашите тържества; в нощен клуб или за всички големи събития с семейство или на работа. Да се консумира на около 8°C.
НАЗВАНИЕ CEE: АРОМАТИЗИРАНА НАПИТКА НА БАЗА ВИНО
СЪСТАВКИ: ШАРДОНЕЙ ПЕНЛИВ, ЛИКЬОРОТПРАСКОВА + ЗЛАТО E175...
... (грейпфрут, праскова) и щипка черен пипер. В устата, коприненото дърво, носещо ванилия и канела, грациозно се смесва с цялото. Дължината е особено опияняваща, предизвиквайки незабавна желание да се върнете отново. Прекрасен по прецизност и характер!
Къщата: Построен в началото на XVI век, Château du Breuil е място, натоварено с история. Всъщност, от френската революция, няколко собственици са се сменяли и различни икономически дейности са инвестирали в мястото.
Тип: Single Malt уиски
Съдържание: 70cl
Алкохолно съдържание: 46%...