...Този палокс се произвежда най-често в размери 160×120 и е предназначен за съхранение на картофи, моркови или други кореноплоднизеленчуци.
Средната му вместимост е около 1250 кг картофи.
Този дървен палокс, който наричаме "тип E", може да бъде изработен по вашите размери.
Изработен от френска иглолистна дървесина, морски бор или дъглас, тези видове са най-приспособими към промените в...
... за лична консумация, след което продават директно излишъка си. Смесването на различни гранати и техниката на готвене, която е по-бърза или по-бавна, позволява получаването на меласа с различна киселинност/сладост. Това е занаят.
Използване:
Тя се използва често в иранската и ливанската кухня.
В кухнята може да се добавя към месо в сос, в дресинг, върху пюре от пащърнак (или други кореноплоднизеленчуци).
Бидон: 20L...
FEMIA проектира и изгражда машини и оборудване за подготовка и непрекъсната термична обработка на зеленчуци, сладък царевица и плодове. FEMIA оборудва индустриите за консервиране, замразяване и пресни продукти вече почти 60 години на всички континенти. От приемането на продукта в завода до прехвърлянето му към опаковъчната машина или замразителя, ние имаме решение за функциите, от които се нуждает...
...Кутия с подправки за стъргане, идеална за големи поводи. Състои се от три молива и един острилка, отговаряща на хранителните стандарти. Рецепта, изцяло на растителна основа, приготвена в Алес, в региона Севен.
Босилек (БИО) е идеален за средиземноморска кухня, червени плодове, сурови зеленчуци, козе сирене и цитруси.
Черна трюфел е идеален за кореноплоднизеленчуци, ризото, сирена, яйца и печено...
Компанията TERRAVEG произвежда и търгува с пълен асортимент от кореноплоднизеленчуци, основно от района на Нор-Па дьо Кале-Пикардия. Нашата мисия е да осигурим доставките на суровини за центровете за опаковане и индустриите за преработка, в строго спазване на техните спецификации.